Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feferf

LatifeS napisała na swoim wątku, że małżenstwa , ktore wchodza w trojkąty

Polecane posty

Gość feferf

bardziej się kochają, niz tzw"normalne"!!!!!hehehe normalnie koniec swiata!co ludzie za brednie wypisują

Gość feferf
23:09 LatifeS "Lukasz ale i tak malo kto uwirzy Ci,ze zrobiles to z milosci dla zony. Ja wiem ,ze takie malzenstwa jak nasz bardziej sie kochaja i szanuja niz cala reszta swietoszkow ale kazdy ma prawo wyboru" buahahahah a Ci co nie robia tego w trojkat mniej sie kochajA!!! http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3652494&start=30 Wiec pamietajce, ze wasze tardycyjne małzenstwa , w ktorych uprawiacie seks tylko z męzem:)swoim:)mniej sie kochają:)niz te co legalne zdrady uprawiaja:)

Gość innyhd
uwazasz, ze kochacie sie bardziej, niz np. ja z moim mężem???(nie robimy skokow w bok) ale macie mniemanie o sobie!!ktore nie idzie w parze z ideałami miłosci!!

Gość SZAL3
NIE GADAJ Z PORąBANCAMI, BO SPROWADZA CIE DO SWOJEGO POZIOMU, BY POTEM POKONAC!!

Gość SZAL3
nie ma jak sobie tłumaczyc, ze tryzmanie obcych kutasow w buzi i cipsku kiedy mąz na to patrzy;)jest dowodem jeszzce wiekszej milosci;) Ludzie to se potrafia wszystko wmowic, byle sumienie ich ni dręczyło!! Dla mnie u takich ludzi jest zanik UCZUC WYZSZYCH, WIEC O MIłOSCI NIE MA MOWY, poza tym zanik jakiejkolwiek moralnosci i przyzwoitosci..Wszystko wam wolno:) jak ktos napisał:)gdziesjak wam sie znudzą trojkąty i inne pary:)ruchajta sie z kuniem:)zeby sobie urozmaicic zycie!!!:)to tez pewnie sobie wytłumaczycie, jako dowod miłosc:)wielkiej kuńskiej miłosci buahah

Gość SZAL3
NIE wuobrazam sobie takich nieodpowiedzialnych za swoje zycie seksulne ludzi jak wy jakimi jestescie rodzicami, skoro pozwalacie, zonie na otwieranie cipki dla kazdego waszego kumpla, a sami wsadzie swojego gdzie wlezie!!to po pierwsze, nie wierze jak mozecie sie skupic w pracy!!ciagle myslicie, o nasteonym ruchanku,bo pewnie taki seks to duza adrenalina!!!!myslicie jednym slowem, całe zycie kutasem!!!

Gość uktuk
jest takie stare powiedzenie: "zdrowy chorego nie zrozumie", chodzi wprawdzie o trochę inne stany ale... psychiatra też nie stara się pojąć co pacjent przeżywa, choć niewątpliwie coś tam przeżywa i o swoich przeżyciach i swojej racji, jak ta zacytowana osoba o pseudonimie LatifeS, jest przekonany nie ma tu płaszczyzny porozumienia, nie ma sensu tracić czasu i energii

nie wiem czy kochają się bardziej czy mniej nie jestesmy tego w stanie obiektywnie zmierzyć czy ocenić pewnie sa bardziej pewne siły swych uczuć ale czasem wychodzą na tym jak przysłowiawy Zabłocki na mydle

Gość ijuz
a o czym tu dyskutowac ,porabane i tyle trojkat ,czworobok ,pieciokat .....a co tam