Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrrrrrrrrrrrrRRRRRRRrrrrr

21 letni prawiczek?!

Polecane posty

Gość rrrrrrrrrrrrrRRRRRRRrrrrr

Jakis czas temu poznalam wspanialego chlopaka. Swietnie nam sie ze soba gada, jest bardzo mily i ogolnie podoba mi się. Jednak ostatnio wyznal mi że jest jeszcze prawiczkiem. Wczesniej mial dziewczyny, ale żadna z nich nie byla jeszcze calkiem gotowa do seksu a on to uszanowal i nie napieral ich. Powiedzial mi że owszem moglby zrobic to z pierwsza lepszą po to aby juz nie byc prawiczkiem, ale ON NIE CHCE. Mowi, ze chce przezyc swoj pierwszy raz z osoba ktora na prawde kocha. Nie wiem co o tym myslec. Z jednej strony ja to rozumiem, ale z drugiej strony: czy normalny, zdrowy facet moze dotrwac w stanie ,,czystym" do 21 roku zycia ?? Co o tym myslicie ?

Gość romanek2020
no ja tez mam 21 lat i jestem prawiczkiem , moze dotrwac ale to trudne jest w sumie :) Z tym ze ja uwazam podobnie jak Twoj facet jesli chodzi o dziewczyny , mam podobny stosunek. Choc mysle ze jakbym znalazl dziewczyne ktora chciala by tylko seksu to czemu nie ?

Gość burżuje do domu
Dla mnie 21 letni prawiczek to juz kalectwo. Ja mam 19 i chyba bez tego bym zbzikowal ;/

Gość romanek2020
Czemu kalectwo ? Tym bardziej jak ktos wyglada jak ja (na 16 lat gora) to bedzie mial duzo czasu na seks, naprawde z owiele mlodszymi od siebie kobietami :) Spokojnie, isc do burdelu i stracic dizewictwo tez mi sie nie spieszy, wole poczekac na kobiete ktora pokocham.

jeśli mówi że w stanie czystym chce trwać dalej to znaczy że od onanizmu mózg mu wysechł, albo wprost przeciwnie zbzikował od nadmiaru spermy, albo jest po prostu durny, albo cnota go w mózg wali, zapisał się do oazy, wszedł na stronę, regulamin stosunków płciowych i stracił rozum, czyli stracony dla społeczeństwa

Gość Asia.K
Ja zrobilam to z chlopakiem ktorego kochalam w wieku 22 lat, on mial 24 i byl prawiczkiem.To nie jest kalectwo. Moj chlopak jest cudownym facetem, niczego mu nie brakuje, a to ze nie zrobil tego z byle ,,szmatką" to jest powod do dumy i wyraz jego odpowiedzialnosci.

Gość gfder
a moim zdaniem stracony jest ten ktory rozmnaza sie jak bezmozg z wpadki robi dzieci a potem porzuca swoja laske. 21 letni prawiczek to zwyciezca bo nie rozmnaza sie jak kjójiki.

jakis czas temu myslalam, ze to troche dziwne, ze koles w tym wieku moze byc prawiczkiem, ale jak ostatnio rozmawialam ze znajomymi to z roznych wzgledow dowiedzialam sie, ze sa tacy i w starszym wieku..ta do 24 lat. i ich rozumiem, bo skoro znali dziewczyny raptem po kilka dni i mieli watpliwosci, ze ich np czyms nie zaraza, to sie im w sumie nie dziwie. ja jestem w zwiazku od wielu lat, wiec wydawalo mi sie to dziwne. teraz tak nie jest. nie kazdy ma szczescie spotkac kogos fajnego

Gość burżuje do domu
Hahahah jakiej odpowiedzialności??? Faceta natura jest taka ze musi od czasu do czasu sobie najzwyczajniej na swiecie, po ludzku poruchać, inaczej MUSI sobie sam dogadzac. A na dluzsza mete to przemienia go w kolesia w jakiegoś powalonego zboczeńca uzaleznionego od dotyku swoich rączek ;/ Zenua !

romanek uważaj czasem żebyś nie czekał całego życia, co prawda nic na pospiech no ale bez doświadczenia też cieńki ogier będziesz więc pomyśl trochę i się zastanow i weź sie w garść bo to nie jest trudne podjąć pewne kroki.

Jak dla mnie koleś który nie dyma się z byle pierwszą ,,sunią\" jest jednym z nielicznych porządnych facetów tego oszalalego XXI wieku. Zadne kalectwo a wielki plus dla niego. Szacuneczek.

Gość romanek2020
Piotrek_Kotek nie martw sie, nie bede czekal calego zycia bo podobam sie kobietom :) I spokojnie w swoim czasie znajde sobie taka z ktora sie bede kochal :) A jak nie znajde , coz, po to sa te domy publiczne :P

Pod domy publiczne ? Chyba zartujesz. To ze czekasz na ODPOWIEDNIĄ kobietę to nie jest zaden powod do wstydu - wrecz przeciwnie.

Gość mój kochany narzeczony też
był prawiczkiem jak miał 20lat i ja byłam tą pierwszą i mam być jedyną-myślę,że to fajnie...czas pokaże jak będzie...

Gość Opa Opa kup se chlopa
Yyyy przeciez nie kazdy koles ktory jeszcze tego nie robil ma stulejke (jakies 2% wszystkich facetow ma takową od urodzenia)

Gość Opa Opa kup se chlopa
A swoja droga- stulejke mozna uleczyć odpowiednimi dzaialaniami ze strony kobiety(BTW pamietacie filmik na podrywaczki.pl - ZBOCZENIEC? :)

Gość Mazowiecki Bend
Ten Twoj koles, droga autorko to ciota.

nie wie jak moza byc tak powierzchownym aby oceniac kogos na podstawie doswiadczenia.... ale jakby to byl topic "co powie facet na to, ze nie jestem dziewica ?" to dopiero byloby pisania i ublizania... sami nie wiecie czego chcecie. a moze chodzi stereotyp, ze facet powinien, a kobieta nie?

aa przepraszam bardzo, od kiedy my na "TY"? uhuha uhuha nasza zima zła :D 🖐️ uhuha uhuha nasza zima zła :D 🖐️

Gość do nie rozumiem wiekszosci z W
warto czekac na ta jedyna, ale pod warunkiem, ze ona tez bedzie dziewica, inaczej sie to nie oplaca

a ja myślę, że wszystko z nim ok!!! znałam/znam starszych prawiczków, którzy są świetnymi, normalnymi facetami - to że nie sexił się dotąd wcale nie oznacza, że coś znim nie tak!!!