Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sprzedawca Słońca

to co mezczyzna lubi najbardziej...

Polecane posty

podłączałem ale AS mi strasznie krzaczył i ciągle mi rwało inna sprawa że na kompie z ktorego udostepniałem miałem bluesoil więc to mogło powodować jakies problemy:P

patroszka dwie sprawy co to za komp jedno pozatym istnieje kolejnośc instalacji systemów ale to mozna pominać jaki typ partycji masz na dysku czy próbowałaś postawić wirtualnie

sprzedawca:D ale po kiego format c: robisz xp na NTFS wyznaczasz partycję na FAT32 tam stawiasz 98 zmieniasz litere dysku fixujesz bootloadera i masz po sprawie:P

o rany Gnomik ,mow mi jeszcze bo mam dreszcze:Pprobowalam wszystkiego i nie da sie,jak wymazac calkiem XP z dysku?to stary komp,dziadek :P

patroszka a powiedz jedną rzecz ty chcesz mieć dwa systemy czy tylko jeden :P

jak się nie da musi się dać dyskietkę startową masz??

no dobra coś zaradzimy masz płyte i zbootowałaś i nie idzie ?? a masz może płytę od XP lub 2000

płyte do 98 masz tylko czy bootowlana to już ci nie powiem bo jej nie widzę:P stacje dyskietek na tym kompie maszi jakąś czystą dyskietkę i zakładam że jest zbootowany na CD:P

stacje mam ,ale dyskietki czystej nie mam ale napisz mi prosze co mam dalej zrobic jak zdobede to sprobuje

są dwie opcie masz tu linka http://dariuszpod.republika.pl/sciagnij/sciagnij_dysk_awaryjny.html pobierzesz obraz dyskietki startowej bootojesz na nia uruchamiasz z obsługa CD wkładasz dysk z 98 przechodzisz na niego nastepnie x: gdzie x to litera cd a nastepnie wpisujesz setup.exe i zaczyna się instalacja druga opcja to próbujesz formata z płyty xp ale zaraz po formatowaniu wyłączasz kompa wyjmujesz płyte xp i wsadzasz 98 wtedy powinna się uruchomić instalacja 98 warunek płyta 98 jest bootowalna i masz cały czas zbootowane na cd trzecia opcja podobna do drugej jeżeli boisz się żeby za daleko po formacie nie przelecieć ściagasz z w/w strony bootowalne cd 98 i robisz formata potem płyta 98 i instalujesz to chyba trzy najprostsze sposoby muszisz miec czystą partycję c: z systemem plików FAT32 wtedy powinno się zbbotować z płyty 98

do najlepszego to mi daleko :P spoko idzie się pobawić :D