Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TYLKO FIGURA SIE LICZY

ODWIECZNY TEMAT FIGURA CZY TWARZ U KOBIETY WAZNIEJSZA????

Polecane posty

Gość TYLKO FIGURA SIE LICZY

twazr i figura napewno wazne ale wązniejsze jest podejście do zycia i charakter uroda to nie wszytko

Gość ZONONNOS
tylko psita czysta

Gość krystyna mola
ja posiadam twarz ,nie potrzebna ,mi figura

o jaaaa, piwOszu,ale dowaliłeś z tym przestarzałym żartem, hahahaaaaa ! normalnie spadłam z krzesła! żenua :/ popracuj \"męrzczyzno\" nad ortografią. a ryja masz Ty.

Gość heheheheheh huuuuuuu
twarz to kazdy moze miec ladan jak sie umaluje taka jest prawda

Gość heheheheheh huuuuuuu
up

Gość fulus gapius
zdecydowanie ladna pupcia i cycuszki zgrabne ,twazr musi nie byc meska to juz dobzre bedzie

Gość fulus gapius
moze masz racje

Gość piw0sz
jesli mowa o kobiecie przy ktorej nie budzisz sie co rano tylko o takiej na jedno jebanko to ciało, bo ryj i tak zamalowany.

Gość piw0sz
widocznie znasz tylko jedna kobiete pewnei swoja matke, akurat tak sie składa ze na mojej uczelni polibuda, jest wile pasztetów i grubych panienek i powiem ci szczeze ze to z nimi najfajniej sie gada. masz troche racji w ty mze jak sie nie potrafi zadbać o własne ciało to oc sie wtwdy zadba.. o nic. ida dwie laski jedna z polibudy i dróga też brzydka

Gość szeka pies
nie ma jak figurka wypieszczona ,ryj da sie zrobic ,od czego baby maja te mazidla?po za tym u kobiet lubie usta duze to na mnie cholera dziala jak nic

Gość fulus gapius
no do orala niezbedne wary szerokie ;-)

cóż - wszystko jest ważne... piękna twarz oraz grube cielsko albo jakieś iksowate nogi, zero cycków- to też kiepskie połączenie. brzydka buzia i piękna figurka to też przerąbane- bo tą twarz jednak widzimy najpierw i psuje cały efekt. Bądz co bądz to wlasnie twarz drugiej osoby oglądamy zaraz po przebudzeniu.:P na szczęście w przyrodzie mało jest takich skrajności, i mało jest aż tak brzydkich dziewczyn żeby już nic nie dało się zrobić :)

Gość piw0sz
hmmm to tez jest prawda z ta stracona pozycja, ale z nimi gada sie fajniej jak z kumplem, wlasanie dobrze sie czuja sa wyluzowan i gadaja luzacko a nie kminia co by tu nie palnoc. lubie gadac z takimi panna mi bo sa spoko ale gustuje w innych.

Gość piw0sz
ale buzke musisz naprawiac operacyjnie zbedne kilogramy mozna zrzucic, a retuszowanie czy malowanie to dobry efekt ale naq chwile.

Gość gość
Niestety łudzą sie Ci, ktorzy sądzą, że jak sie ma brzydką twarz, to wystarczy sie umalować. Gówno prawda. Wezmy na ten przykład taką Frytkę:o:o🖐️

Gość piw0sz
frytka t ozły przykład, do to idiotka. tak samo jakby ktos wspomniał ze doda jest ładna, pierwsze co bym pomyslał jaka jest idiotka "urodilam sie gwiazda zeby murzec gwiazda"

Gość piw0sz
ok chlopie znajdz se zanne z zjechanym ryjem ale szczupła, a kumple niech sie chajtaja ale z grubasem ze slicznym ryjem. jaki efekt twoja panna ZAWSZE bedzie miala zajerzdzony ryj tamta kiedys schudnie.

Gość gość
No sory Gregory, ale Doda jest o niebo ładniejsza od Frytki:DD:Mówie Wam jak kobieta - tapeta nic sie nie przykryje. Ja sie maluje juz długi czas i jak patrze na fotki bez make upu i z...to owszem, pomalowana wyglądam lepiej, ale morda ta sama i nic tego nie zmieni:PA słoninę zawsze można zrzucić :classic_cool:Zresztą....jakbyście sie zakochali, to byście patrzyli jak w obrazek i nieważna wtedy byłaby ani twarz ani figura:P

Gość piw0sz
niechce sie wyklucac takie jest moje zdanie ryja nie zmienisz, pujdziesz na plaze z panna i co nie bedzie sie kompac pfff w sumie grubas nawet by nie poszedł, ale tapeta spłynie i wtopa.

Gość piw0sz
mam tkaie smo zdanie na temat tuchy co pozdro, co do doroty to nielubie tej suki a jak nie lubie to i nic mni nie przekona do urody.

Gość gość
Ahaaa...no jasne, że tapeta ukryjesz piegi i pryszcze, ale chyba nie na tym polega poprawienie urody tak naprawde...jeśli laska ma wyraz twarzy okropny, brzydkie rysy, krzywą twarz...dajmy na to wielki nos, zapadnięte powieki...kurde.....przecież wiadomo że sie tylko tak mówi że sie przykryje gazetą. A tak naprawde to nie wierze, że by Ci stanąl tylko dlatego ze ma wielkie bimbały.A tak pozatym uroda to pojecie względne....wszyscy umiemy sobie wyobrazić kogos masakrycznie szpetnego, ale takich ludzi jest mało..najwiecej jest osób przecietnych i co do twarzy i figury, wiec ja nie wiem czy ta dyskusja w ogole ma sens;)

Gość gość
Tak to ja, ta sama pozdro600.PS: Nadal czasem ję coopę :classic_cool:🖐️

Gość piw0sz
racja nie ma sensu, wiec zapytam o co innego. powiedzialem do panny ze kiedys jak zaczynalismy razem smigac to byla dlamnie workiem na sperme (jak wiekszosc lasek ktore wydymałem) mocno obraźliwe ??

Gość WIZAZYSTKA Z KOZIEJ DUPY
oj moco obrazliwe:-(

Gość WIZAZYSTKA Z KOZIEJ DUPY
zreszta fakt jak dziewczyna jest brzydka,ma brzydka fizjonomie twarzy no sorry to zadnym fluidem nie poprawi sobie twarzy operacja juz tylko