Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cocinelka

Jak cos kochasz pusc to wolno, jak wroci jest Twoje ... dla starej ekipy

Polecane posty

fisowna jak to nie widzi powodu,zeby oddac Twoje rzeczy ?????????? :O :O moze nie widzi powodu dlatego,ze Wy sie nie rozstajecie on tego nie chce, bo inaczej nie wiem jak to wytlumaczyc :O hermia ja Cie widze :P

on mi powiedzial, ze wyslalby mi je gdybym je teraz zaraz potrzebowala albo jakbysmy definitywnie zerwali...

zostawilam tam wszystkie letnie buty, torebki, sweterki i bluzki...i kilka ksiazek....kuzwa:o

Tiaaa dziwnie, bo odnosze wrazenie, ze problem jest tylko gdy sie tyczy faceta a co innego problemem juz nie jest :o....przeciez zycie to nie tylko faceci, super, milosc, czekanie, tesknota :classic_cool:....ale zycie to tez pieprzona praca, szkola, rodzina, dom, znajomi, i to wszytkie aspekty tez mogla wkurwiac i maja prawo, wiec czasem nie rozumiem, a juz wczesniej probowałam zagaic, ze jak nie pisze o facecie badz jak jestem pozytywnie nastawiona a nie płacze i jest mi zle to ingorujecie me posty,temu nie pisze.....nie bardzo odnajduje sie w temacie -sorry

hermia uspokuj sie !!!!!! reagujesz za bardzo emocjonalnie :( co Cie obochodzi co tu sie dzieje, nie bierz tego tak do siebie bo to jest bez sensu :O ja Ci dopowiedzialam ;) fisiowna no wlasnie on nie traktuje poki co tego,ze sie rozstajecie wiec mysle,ze musisz niestety czekac :(

hmmm Hermia kurcze przepraszam, ale na tej stronie, poza tym postem teraz, widze tylko jeden Twoj...

przykro Mi jesli nie potrafie byc empatyczna, ze jak ktos "smeci"- nie obnrazac sie, to staram sie zazartowac czy pozytywnie nakrecic, a nie placze tez, taka jestem....a jak nie mam nic do powiwedzenia to milcze niz mam planac jakas glupote...zreszta co mialam powiedziec to powiedzialam co nie Cocinelkkaaaaa?

Cocinelka- ale ja jestem spokojna...nie krzycze...bez przesady ....kazdy moze miec gorsze dni i tyle

Emm nie mam nikogo na mysli....tylko tak pisze, i tyle, ja wiem wiem sprawy sercowe sa bardzo wazne...OK zgadzam sie i nie neguje tego...ale jak probowalam na poczatku zaiac na inny temat czy w srodku to totalna zlewka:P....wiec chyba nie pasuje do Tego tematu...echh

tak pisalas i uczelni z ktorej pojdziesz z torbami i o rodzinie i ze Ci glowa peka

no no a wczesniej ze rodzielam pozytywna energie...no coz...moze jakbym napisała ze chusteczki to byłoby wiecej chętnych ;)

hermia - ja mam to samo. nie obrazam sie. TEz dostałe w dupe

hermia Ty wiesz,ze wcale tak nie jest :P zreszta co ja Ci bede tlumaczyc, jestes madra dziewczyna :) ;)

Nie umiem sobie poradzic...wkurzaja mnie ludzie, ale jak bardzo, a najgorsze jest to ze ja sie nimi przejmuje, brak mi asertywności ;(...brak mi wewnetrznego glosu...dupa wolowa jestem a nie Hermia:/

oj przestań. Ja tez tak mam. Widze ją kurwa w swoim łózku co noc... itez musze z tym zyc

hermia wlasnie tu jest problem,ze Cie wkurzaja a nie powinni Cie wkurzac :O Musisz sie nauczyc to zlewac ... jak ?? nie powiem Ci,bo sama nie wiem jak to sie dzieje,ze zaczynam do wielu spraw podchodzic inaczej, tak po prostu bez niczego ;) fisiowna a Ty tam w stanach bedziesz miala jakas prace czy cos takiego czy tak bys tylko do niego jako narzeczonego pojechala ?? ;) rhyme a Ty dalej w pracy ?? :P

cocinelka z praca nie mialabym problemu...przyszla tesciowa juz oferowala swoja pomoc...i siostra Jamesa tez...a ze obie maja kontakty to spokojna glowa

cocinelka:) nie:) od 8 w domku:) tylko kłótnia na kafe:)

Rhyme aha :P ostro sie klocisz ;) ja bym sobie juz dala spokuj bo to chyba nie ma sensu wdawanie sie w takie gadki ;) fisiowna to masz moim zdaniem ok sytuacje, bo przynajmniej nie jedziesz na jego utrzymanie ze tak powiem ;) ja wierze ze to sie jakos wyjasni choc faceci sa nieobliczalni :O

Napisałam wiecle wymowny i pozytywnie nastrajający post i cholerny komp mi sie zawiesił, wszytko poszło się jebać....pierdziele juz ten dzień

Cocinelka- tu nie chodzi o zlewanie ososb, nie to chce, do konca, odciac sie od tych co nie trzeba owszem, ale nie olewac ludzi