Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myślicie

co myślicie o akcji WOŚP i Owsiaku?

Polecane posty

Gość co myślicie

jak w temacie

Gość co myślicie
czym Cie denerwuja?

A mnie bardzo podoba się pomysł Owsiaka ! Zbierają duże pieniądze,które przeznaczają na szczytne cele i zapewniają ludziom z większych miast dobrą zabawę na koncertach.Wkurza mnie gdy ktoś krytykuje Owsiaka :O Przecież on nie robi nic złego, a wręcz przeciwnie-dużo dobrego.

Gość Cassandra24
gdyby nie organizował za pieniądze orkiestry Woodstocku to bym nic do niego nie miał

mi tez sie podoba...wielu ludzi na nich najezdza, ale tak naprawde nikt nie potrafi tak ruszyc Polakow jak Owsiak...

Gość ASSADA
nie podoba mi sie hasło:róbta co chceta......

Gość
dodam, że u mnie w mieście WOŚP ogranicza się do kilku harcerzy zbierających do puszek pod kościołami i w marketach :D

Gość ewdwedf
popieram ta akcje bo pomaga i to bardzo ale nie oszukujmy sie zarabia na tym i to sporo przeciez te pieniadze lokowane sa na koncie i wyplacane dopiero po jakims tam czasie i te wszystkei odsetki naleza do nich wiec zarabiaja nie malo

Gość akcja fajna ale
wkurzająca jest ta muzyczka i ten cały krzyk - spokojniej Owsiak i inni nie potrafią mówić ?

Gość ASSADA
dokładnie---->zgadzam się!

Gość dyche mi zabrali
mie udało mi sie obronić, nie było gdzie uciec :(

ewdwedf Zły człowieczku!!!! Nie masz pojęcia o czym piszesz.... www.wosp.org.pl/fundacja/index.php/18/2 Tu można sprawdzic każdą złotówkę, każdy grosz wydany przez wośp. Rozliczenie obejmuje również odsetki, o których tak gorliwie się rozpisujesz. Wystarczy tylko pobrac pdf i poczytac bilans TEMPAKU. Wszystko jest jawne a jeśli w którymś punkcie wykryjesz nieprawidłowośc zgłoś to do skarbowego albo zamilknij na wieki kłamliwa kanalio!!!!! SKOŃCZYSZ W PIEKLE RAZEM Z ROGATYM PRZYJACIELEM MAŚLANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Albo ty jakiś schizol jesteś!!! Jacy "ONI" ???? Jak masz informacje kto bierze z konta pieniądze nie uwzględniając tego w raporcie (link do raportu już podałam) to proszę: bądź tak miły i podaj nam jego nazwisko... ja mam znajomości w prasie, chętnie zainteresujemy się tą osobą i tobą panie wszechwiedzący też..... No i co Panie kozak? chcesz coś jeszcze dodac?

Gość poslanka
Aricia Czyzbyś próbowała kogoś zastraszać? A jak już jesteś tak dobrze zorientowana,to może napisz jakie są koszty w skali kraju tej hecy ?

"co myślicie czym Cie denerwuja? " Czepiali się do mnie bo napisałem że znam typa który chyba ich ograbiał a ini jeszcze się odgrażali ze nie chcę powiedzieć kto:P.Jak chćą to niech sami go oskarżają:P.Do tego to nie moja sprawa:P.Na dokładkę on z gliniarzami współpracował podobno:P.Więc po co się fatygować:P.Do tego nawet jakbym nie miał być w sądzie to nie bedę się demaskował:P.Do tego mój temat o podrywaniu zablokowali:O.

" [zgłoś do usunięcia] Aricia Albo ty jakiś schizol jesteś!!! Jacy "ONI" ???? Jak masz informacje kto bierze z konta pieniądze nie uwzględniając tego w raporcie (link do raportu już podałam) to proszę: bądź tak miły i podaj nam jego nazwisko... ja mam znajomości w prasie, chętnie zainteresujemy się tą osobą i tobą panie wszechwiedzący też..... No i co Panie kozak? chcesz coś jeszcze dodac? " Ja tego co znam nie podam bo bym się zdemaskował:P.Z jego siostrą do klasy chodziłem:P.

Gość a ja ci powiem tak...
nie rozumiem jak mozna pomawiac kogos na forum publicznym, nie majac na to zadnych dowodow? :O ja uwazam, ze akcja jest czyms wspanialym, ze Owsiak pomaga ludziom, a m.in. - naszej nedoleznej sluzbie zdrowia a komentarze negatywne ma od zwyklych zawistnych karzelkow, ktorzy sami niczym sie nie wykazali p robuja dowartosciowac sie, ponizajac osobe lepsza, majaca pomysl na zycie, niosaca pomoc

Gość yvana
Och!Ludzie......Czy ciagle musi sie wam cos niepodobac?ilez w was zawisci!Nie mieszkam w Polsce a moja corka zajmuje sie rowniez czyms podobnym ale nie na taka skale jak Owsiak.Wiecie co z tego ma?Tyle co Owsiak:krysztalowo czyste sumienie,spokoj serca i cudowne uczucie radosci, ze komus pomogla a wklada w to cale swoje serce. Nie obwiniajcie Owsiaka!Jezeli nic innego nie potraficie zrobic bezinteresownie dla innych to przynajmniej nie zajmujcie sie bezpodstawna krytyka tych,ktorzy pomagaja.

Oczywiście że nic mi do tego że on to robi. Ale twierdzenie że robi to całkiem bezinteresownie może wynikać tylko z naiwności. Powtórzę nic nie mam do tej akcji, nie mam przymusu.

dobrze że taka akcja jest bo gdyby nie WOŚP to w naszych szpitalach byłoby o wiele mniej nowego sprzętu dla dzieci

Do kogoś, kto pisał o Woodstocku: Owsiak niejednokrotnie mówił, że pieniądze, z których organizuje Woodstock są z procentów od zebranych pieniędzy na WOŚP.

Gość dołączam
Temat: Jako katolik musze przyznac ze WOSP robi wiecej zlego niz dobrego. 11:07 read me dlaczego wy tego nie widzicie? 11:08 dfse a co ty zrobiłes dobrego ?

Gość polska wyda w 2009 roku
56 mld złotych ja się pytam czym przy tym jest te 32 mln złotych ?

Gość polska wyda w 2009 roku
oczywiście na służbę zdrowia :p

Gość reprezentuję siebie
Słyszałam parę choojowych opini i odechciewa mi się brać w tym udział. Poza tym, straaasznie dużo hajsu kradną te dzieciaki co zbierają :) Myślicie, że oni tak z dobrego serca? Nie! Chcą sobie też dorobić. Każdy na tym zarabia. A ile pieniędzy oni wydają by to zorganizować!? Owsiak se lata helikopterem :O No dajcie ludzie spokój. Nie dałam nic w tym roku.