Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabi 25

zatkane ucho, szumy w uszach, zawroty glowy

Polecane posty

Gość Gabi 25

Ostatnio bardzo czesto zatyka mi sie ucho, glownie lewe ale zdaza sie, ze rowniez prawe.Glownie wtedy, kiedy czyszcze je patyczkami, mam wrazenie, ze ubijam wtedy woskowine do srodka i ona zatyka ucho.Czasem tez mi sie zatyka od przytykania ucha do poduszki albo kiedy pochyle glowe w dol.Do tego czesto miewam szumy w uszach i zauwazylam, ze troche slabiej slysze.Odczuwam tez od jakiegos czau takie dziwne zawirowania w glowie podczas poruszania nia.Co to moze byc, mial ktos kiedys taki przypadek?Do jakiego lekarza sie udac, pierwszego kontaktu czy laryngologa?

Gość osiasia
Mam do sprzedania Metazydynę 2 x 60 tabletek (2 opakowania), ważna do września 2011 roku. Metazydyna była kupiona dla mojej babci, ale ma jaskrę i nie może brać tego leku, kupiona za 27 zł za 1 opakowanie, proponuję 35 zł za dwa opakowania :) wskazania do zastosowania to: - Zapobieganie napadom bólów dławicowych - Wspomagająco w leczeniu zawrotów głowy i szumów usznych - Wspomagająco w zmniejszonej ostrości wzroku i zaburzeniach pola widzenia pochodzenia naczyniowego kontakt 695 412 256