Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONA-SLASK-

PRZYJACIOLKA WYSLALA NA KONKURS MOJE ZDJECIA JAKO SWOJE!!!

Polecane posty

Gość ONA-SLASK-

Witam kafeteriuszy. Moje hobby to fotografowanie. Nie mam zbyt dobrego sprzetu, ale wiele razy slyszalam ,ze potrafie uchwycic to ,,cos,,. Nigdy tez nie pokazywalam zdjec publicznie, bo nie sa dobre jak innych, zawodowych fotografow. Mam kolezanke, ktora podziela moje zainteresowanie, ;zarazilam" ja tym hobby, dzielimy sie naszymi spostrzezeniami, wysylamy sobie wzajemnie probki naszych zdjec. Podejrzewam ,ze wlasnie ta droga moje zdjecia trafily na konkurs. Od czasu do czasu lubie przegladac strony o fotografii itd. I calkiem przez przypAdek odkrylam MOJE ZDJECIA, podpisane przez moja bliska kolezanke jako SWOJE!!!!!!!! Jestem w szoku do teraz, mialo to miejsce 2 dni temu, ja po prostu nie wiem jak zareagowac bo ja SIE TEGO NIE SPODZIEWALAM ! Nie wiem, czy ktos tez mial kiedys taka sytuacje, nie bede z pewnoscia udawala ze nic sie nie stalo, ale nie wiem jak to rozwiazac. Marta

Gość ONA-SLASK-
nie wiem czy ochrzanic tak, zeby poszlo jej w piety i zerwac znajomosc czy dac druga szanse.

Gość Można ..
podać ją do sądu

Gość ONA-SLASK-
w sumie ona sie nie podszyla pode mnie ze jest Marta X tylko podala swoje dane, jakby to ona je robila. Boze, czy na tym swiecie juz nie mozna nikomu ufac??:(

Gość jesli ci na naiej zalezy
zapytaj jao to po prostu powiedz ze znalazlas to i spytaj dlaczego tak zrobila.

Gość powiedz
jej co o tym myślisz i że wiesz, ale nie wycofuj zdjęcia z konkursu tylko zobacz chociaż czy będzie miało powodzenie ;) a potem każ swojej koleżance zgłosić organizatorom konkursu jej plagiat

jeśli to przyjaciółka to czasem nie warto zbyt pochopnie palić mostów. najpierw porozmawiaj,a jakby się okazało że jednak nie przyjaciółka to zgłoś organizatorowi.

Gość Ja bym zaprosiłą ją do siebie
jak gdyby nigdy nic. Po czym pokazałabym tę stronę na której zobaczyłaś że podała twoje zdjęcia jako swoje własne. I kazała się jej tłumaczyć!! bacznie obserwowałabym jej minę i reakcję. To czy dac jej drugą szansę to zależy od Ciebie ale fakt że jest do takich rzeczy zdolna to jest odrażający, więc lepiej dobrze to przemyśl.

Gość ONA-SLASK-
to byla kolezanka, ktorej uwierzylam, bo bylam po wielu nieudanych znajomosciach z innymi "kolezankami od serca". No i wspolne hobby... Moj temat to tematyka slaska, ludzie, architektura, duuuuzo jednak sie musze nauczyc.Myslalam ,ze znalazlam bratnia dusze. Rece po prostu opadaja.

Gość ONA-SLASK-
chyba jedyna przyjaciolka na ten ziemi bedzie moja sunia:/

Gość chociaż z drugiej strony
ona zawsze mogłaby się wykręcić że nie miała nic złego na myśli tylko chciała niby w Twoim imieniu je wysłać jako Twoja przyjaciółka... :/

Gość ja cie pendze
Straszne chamstwo wykręciła... Pytanie czy taka przyjaźń ma sens. Najpierw zdjęcia potem może odbicie faceta...? Powiedz jej, że wiesz i każ się wycofać.

Gość ONA-SLASK-
porozmawiam z nia jutro, zaprosze ja i pokaze jej ta strone. Jesli dam 2 szanse-ciezko jej bedzie odzyskac moje zaufanie.

Gość ONA-SLASK-
kurcze, ja sie tego nie spodziewalam. dalej nie chce mi sie w to wierzyc, ale jednak NIESTETY to prawda. Dlaczego ludzie tacy sa? dla rozglosu, szpanu? W imie czego takie zachowania ?

Gość ja cie pendze
Może ma mniejszy talent i chce się dowartościować.

Gość zBannowana
ja niedałabym jej drugiej szansy! nic jej nie usprawiedliwia, a nazywanie jej przyjaciółką teraz jest raczej nie na miejscu (bez względu na to jak dobrze wcześniej się rozumiałyście)

Gość ONA-SLASK-
jej zdjecia sa nawet i lepsze od moich, bo ma lepszy sprzet w przeciwnosci do mnie. Zastanowie sie nastepnym razem kogo obdarze mianem przyjaciela. Nie jest latwo o przyjaciol w disziejszym swiecie. Mam 2 przyjaciol(oboje faceci) i ta jedna dziewczyna wlasnie.