Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowalijka25

Czy to mogą być objawy ciąży???

Polecane posty

Gość nowalijka25

Moja sytuacja wygląda tak, otóż kochałam sie z moim męzczyzną tak ok 15 dc , nie podejrzewałam ciązy do tej pory,ale okres nadal nie przychodzi ,co prawda to tylko dwa dni spóźnienia ale troche zaczyna mnie to zastanawiać, tym bardziej,że byłam na wizycie u ginekologa w 27 dc gdzie zrobiono mo usg dopochwowe i lekarz mi powiedział że moje endometrium wygląda na "ciążowe"????co do potencjalnych objawów to ból jak przed@ i wdęcia oraz zatwardzenie które nigdy mi się nie zdarza.Chcę zrobić test ale najpierw chcialam przeczytać coś od doświadczonych w temacie kobiet.Z góry dzięki

Gość zrób test
tu nie ma wróżek...

Gość nowalijka25
Czy nie ma tu nikogo kto mógłby mi coś napisac na ten temat???

Gość strachliwaaaaa
mam taka sama sytacje, brzuch bpoli jak przed okresem, apetyt, przyszcze a okresu nie widac, tym bardziej ze zawsze mialam praktycznie krotkie cykle 22-27 dni a dzis jest 29 dzien cyklu i nie mam okresu

Gość strachliwaaaaa
moj chlopak mowi ze niepowinnam byc w ciazy, gumka nie pekla, ostatnio troche sie stresowalam, nawet bardzo ale to przez 4 dni, bralam tabletki supokajajace, czy to moze miec wpływ na brak okresu? boje sie ze jakbym byla w ciazy to te tabletki moglyby byc niebezpieczne dla dzieka