Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GXR

NUDNY FACET...Czyli jaki?

Polecane posty

Gość facet nie gada nonstop
o kosmetykach :classic_cool: więc nudny facet to nie nudna kobieta z pindolem

Gość fttttttttty!
cream jesli facet potrafi zablysnac wiedza ,dowcipem ,intelektem to uwierz ze jego wyglad schodzi automatycznie na miejsce drugoplanowe :)

Gość hbdvk lm,.
ty bys kurwa chcial wszystko dostac :D a moze sam cos dasz od siebie na poczatek:DDD

" cream jesli facet potrafi zablysnac wiedza ,dowcipem ,intelektem to uwierz ze jego wyglad schodzi automatycznie na miejsce drugoplanowe " a jak ma to zrobic skoro nie dostaje szansy??

co mam niby dac??? mam płacic za to ze sie jakas ze mną umówi? to masz na mysli

to powiedz panie mądry jak powiedzmy przeciętny facet moze sie wykazac czy jest ciekawy czy nudny jak nie dostanie szansy na to bo nie podoba sie z wyglądu??" ale facet to nie małpa nie musi sie niczym wykazywać przed kobieta ma byc naturalny,ma byc sobą i musi posiadac chociaż odrobinę dobrego zdania o sobie, reszta przychodzi sama cream jesli facet potrafi zablysnac wiedza ,dowcipem ,intelektem to uwierz ze jego wyglad schodzi automatycznie na miejsce drugoplanowe" otóż to ale dla cream owa odpowiedź jest nie do przyjecia gdyż dla creama to jest nie osiągalne a co za tym idzie cream będzie mówił że to " nie prawda" cream atrakcyjnosc fizyzczna przydaje sie na poczatku znajomosci nawet jakbys był Bradem Pitem a w głowie miał to co teraz masz to i tak byś z mądrą i inteligentna kobietą długo nie pobył

Gość Ropucha wstręciucha
Ktoś tu napisał, że nudny facet to taki, który wciąż gada o tym samym :)

Gość facet nie gada nonstop
cream rwij lachony :classic_cool:

co mam niby dac??? mam płacic za to ze sie jakas ze mną umówi? to masz na mysli

" atrakcyjnosc fizyzczna przydaje sie na poczatku znajomosci " no własnie więc podobasz sie z wyglądu masz szanse pokazac jaki jestes nie podobasz sie nie masz takiej szansy proste

Ktoś tu napisał, że nudny facet to taki, który wciąż gada o tym samym" uwierz mi że cream w tym jest perfekcyjny :D 🖐️ spadam i tak siedze po godzinach już sporo :(

Gość hbdvk lm,.
co mam niby dac??? mam płacic za to ze sie jakas ze mną umówi? to masz na mysli" cream ty jestes jednak durny, nudny, nie kumaty:o jaka laska umowi sie z toba jak ty tylko czekasz ,czekasz i czekasz :o nic dziwnego ,ze jakas tam lasia przypierdolila cie w brzuch :o:D

Gość BLISKA ZAŁAMANIU
Nudny czyli mój. Pracuje codziennie do godziny 17, jest hydraulikiem wiec fakt jego praca może być męcząca, o czym nie omieszka codziennie ( dosłownie pn,wt,śr,cz,pt. czasem sobota jesli akurat pracuje) przypomnieć. Jest tak od jakos 2 lat. To nie tak ze sie czepiam, poprostu chcialabym zeby chociaz 2 razy w tygodniu obylo sie bez tego jego wiecznego narzekania i jeczenia. Dodam, ze chodzi codziennie na silownie, natomiast na spacer dla mnie nie ma juz czasu. ( Pozatym czy spacer to takie duze wymaganie?) Od bardzo dawna nie zaskoczyl mnie zupelnie niczym, kiedy ja robie co moge zeby sprawiac mu miłe niespodzianki:( Jego dzien po pracy to tylko zarcie, spanie, silka i spanie;p jest dla mnie miły, ale te jego powtarzane sto razy teksty przyprawiaja mnie o mdłości;/ Mam juz dosc;( Nawet kiedy wylewam swoje zale on wlasnie spi;/ ( a ja glupia usmazylam mu dzis secjalnie jego ulubione devolaye zeby zrobic mu przyjemnosc:( RATUNKU LUDZIE!