Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalarzyna_23

Kobiety- ile miałyśie partnerów?! sondaż

Polecane posty

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
-25 -11 -1,2 z milosci, 7 nie wiem jakim cudem, glupota, stalo sie i nachętniej bym to wymazala, bylam szalona:P od 3 lat ten sam, moj mąż,sex z miłości -18

Gość do julkaaaaaaaa
nectarine--->o facecie też bym powiedziała że kurwiarz

Gość hohoho........
to pobalowałas :D ale dobrze, raz sie zyje:P

Gość Eddi26
- 27 lat - okolo 30 - zabawa, zauroczenie, milosc (chyba tez czasami) - 16 lat komentarze typu "ale z Ciebie dziwka" sobie darujcie, niech każdy sie martwi o wlasny tylek :-P

Gość do ola_21
nie chce miec kobiety, co uprawiala seks bez milosci

Gość Candela
- 37 - 2 partnerów - z miłości - 18

Gość starsza wieloletnia
wiek 46 lat 4 patrnerow pierwszy raz z milosci-inicjacja 21 lat i jeden partnet przez 20 lat w wieku 40-41 lat 3 partnerow

Gość usanka
lat 26 partnerow hmm 14? w tym 2 partnerki chyba 3 z milosci pierwszy raz-17 lat

Gość do ola_21
mam nadzieje, ze zadna dziewczyna co uprawiala juz seks bez milosci nie zostanie nigdy moja dziewczyna

Gość szatynka wawa
-21 -4 -2 miłosc/2 zabawa -17

"mam nadzieje, ze zadna dziewczyna co uprawiala juz seks bez milosci nie zostanie nigdy moja dziewczyna" nie masz sie czego obawiac -Twoje dziewczyny są w formacie jpg, a one są wierne tylko jednemu :P

swoj wiek: 21 -liczba partnerów: 1 (caly czas ten sam:-)) -czy byl to seks z milości czy jedynie zabawa: z milosci -kiedy rozpoczełyście inicjacje seksualna: 19

Gość do ola_21
komiczne cwaniaku pewnie masz porzadna kobiete, co nigdy nie uprawiala seksu bez milosci, sam zaliczyles tabuny, a potem sobie znalazles porzadna, taki cwaniak z ciebie

mam wspaniałą kobiete :P a Tobie życze takiej, ktora wyglada jak cnotka a miał ją każdy frajer w okolicy

Gość npjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
swoj wiek: 24 -liczba partnerów: 1 -czy byl to seks z milości czy jedynie zabawa: z milosci -kiedy rozpoczełyście inicjacje seksualna: wlasciwie to na razie probujemy, fizycznie dalej jestem dziewica...

Gość do ola_21
wole taka co wyglada jak prostytutka, a jest cnotka

Gość katarzyna_23
dziekuje!:):):) naprawde... dla kobiet które wypowoadaja się w sposob typu 'ale dzw** '... bardzo prosze o nie obarzanie innych kobiet, przeciez nikt wam nie karze wpisywc swoich dośiadczen... a oceniac tez nie powinyscie, przeciez nikogo z tydz dz nie znacie wiec to nie fair... poz tym... dlaczego to kobety sa nie fair, ze uprawiaja seks bez milosci...??!! spojzecie na facetow! ststyski sa nieublagalne! tylko co 6sty uprawia seks z wielje milosci... reszta robi to 'za potrzeba' .... :( smutne ale prawdziwe... poza tym dlaczego to kobiety sa nazwyane kurw**... moze to mezczyzni sa latwi??!! to sa tzn pytania bez odp... wiec bardzo prosze o niekrytykowanie...

Gość do ola_21
wezme piekna kobiete, ktora jest dziewica, albo miala jednego, dwoch partnerow i wyglada jak zdzira

"wezme piekna kobiete, ktora jest dziewica, albo miala jednego, dwoch partnerow i wyglada jak zdzira" a co będzie, jak Ci się plik z nią skasuje :P

Gość szyszkaaaaaaaaaaaaaaaaaa
25 lat 1 wielka miłość:) 20 lat

Gość do ola_21
po co kobiety uprawiacie seks bez milosci? nie chcecie zeby potem wasz przyszly partner byl z was dumny, ze nigdy nie uprawialyscie seksu bez milosci?

Gość do ola_21
nie mysl sobie, ze jestem prawiczkiem, jestem po prostu uczciwy i nie chce kobiety co miala wiecej partnerow ode mnie. po co mi taka co miala wielu partnerow, jak moge miec taka co miala mniej

Gość kobieta 22 l.
-nie miałam żadnych partnerów:O :classic_cool:

Gość 0la_21
hmmm... a moze my tez bylybysmy dume gdysmy byly pierwsze dla swoich facetow??!! co wy na to??!! :/ wypowiadacie sie na temat nie zwiaznay z pytaniem... :/ i prosze nie oceniajcie mnie bo wogle mnie nie znacie... moj 1 facet tez zapewnial mnie ze z milosci.. i co?! w tydz pozniej spot go z ~2!!!!!!!! w jednm lozku... wiec prosze....

-swoj wiek --- 24 lata -liczba partnerów --- 1 -czy byl to seks z milości czy jedynie zabawa --- miłość -kiedy rozpoczełyście inicjacje seksualna --- 17,5