Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalarzyna_23

Kobiety- ile miałyśie partnerów?! sondaż

Polecane posty

Gość hg
Ja miałam 5 partnerów. 1- szy z miłości - mój pierwszy chłopak, miałam prawie 18 lat potem 2 lata nikt 2-gi mi płacił, był żonaty, uprawiałam z nim seks kilka razy nie z miłości, choć go lubiłam, zwierzał mi się z problemów małżeńskich 3-ci i 4-ty to byli z nudy na imprezie, żadne przygodne znajomości, to byli moi koledzy, znajomi 5-ty to mój mąż, kocham go nad życie i naprawde szczerze żałuję, że jak go poznałam nie byłam dziewicą, bo teraz wiem, że byłby to najwspanialszy dar dla Niego, a On kochałby mnie jeszcze bardziej. Byłam po prostu głupia i naiwna. Oczywiście mąż nie wie, że było ich tylu, wie tylko o 1-szym.

Gość do ola_21
nie sypiajcie lepiej z nikim bez milosci, poczekajcie na milosc, facet was bedzie bardziej szanowal, jak bedzie wiedzial, ze oddalyscie mu sie z milosci, a nie samego pozadania

Gość V2
glupia kurwa jestes i tylko do bzykania sie nadajesz

Gość Justynaa23lata
wczesniej czułam miłoski zauroczenia tesknoty ale to z tego wzgledu ze ja tymi facetami musiałam sie przejmowac bo oni byli niedojrzali taka jakby opieke musiałam nad nimi sprawowac poza tym niektórzy z tych osób na których mi zalezało rzadko dzwonili wiec ja zamiast sie rozluznic i miec ochote na zblizenie to czułam smutek ze ich nie ma brak tej drugiej osoby chcec spedzenia czasu ale nie czułam pozadania wiec sie z nimi nie kochałam

Gość do ola_21
hg - jesli twoj maz mial podobna przeszlosc, to ok, jestescie kwita

Gość lepiej do tego niz do niczego

Gość V2
i jeszcze porzadne kobiety do tego namawias. zalosna jestes zdziro

Gość hahahahahahahahahahahaha
Justyna...szmacenie się, to sprzedawanie ciała dla korzyści majątkowych...te kobiety zrobią seks z byle kim, nawet zapitym upośledzonym śmierdzielem....dla korzyści majątkowych...pomijam te, które pracują tak w eksluzywnych domach p. - bo je życie zmusiło....Ty jesteś bardzo wporządku....było pożądanie, fascynacja, ciekawość, napięcie....dlaczego miałaś odmówić sobie seksu???? bo jakiś facet za kilka lat będzie ci zadawał durne pytania, czy nie kochałaś się z niemiłości???? wybacz, ale to jego indywidualna sprawa, że ma takie naiwne podejście do zycia...niech je ma...ale niech i jego wypowiedzi nie mają żadnego wpływu na twoją samoocenę....bo wszystko jest oki......

Gość do ola_21
ale wole na maksa porzadne kobiety

tej? V2...masz jakieś kompleksy????/ idź sobie zwalić za przeproszeniem...bo nie wolno dotykać kobiety przed śluuubem....pamiętaj

Gość hg
mój mąż wcześniej miał tylko 1 dziewczynę, był z nią 8 lat. Jesteśmy 7 lat po ślubie, kocham Go bardzo, wiem, że Go nie zdradzę, jest nam dobże, choć jak w każdym związku są zgrzyty. Ale tak jak mówiłam, nie jestem dumna z mojej "przeszłości", gdybym mogła coś zmienić, byłabym do ślubu dziewicą. Niestety, trzeba żyć z swoją przeszłością na sumieniu.

Gość Justynaa23lata
Mnie pierwszy chłopak z którym spałam bez miłosci bardzo szanował ja byłam dziewica on był doswiadczony miał meski wyglad dawał mi wszytko co potrzebuje dziewczyna wiec szybko bo po 4 miesiacach sie rozkreciłam a przyjemnosc miałąm ogromna ale doszło do tego ze myslałąm tylko o jednym z nim nie czułam miłosci tak mnie rozbudził.Po zerwaniu szukałam miłosci ale czujac miłsoc gdy ci potencjalni faceci robili mi dziadostwo cczyli np nie zalezało mu wiec nie dzwonił przekładał spotkania to ja nie uprawiałam seksu bo nie czułam pozadania nie czułam ze mam obok siebie odpowiedzialnego meskiego faceta silnego który otacza mnie troska.Z tego wynika ze jak kochałam to nie czułam pozadania a z pozadania poszłam do łózka z facetem którego nie kochałam wiec jestem dziwka?

Gość do ola_21
mam nadzieje, ze moja zona nie bedzie miala na koncie seksu bez milosci

Gość V2
nikt nie bedzie mi mowil, co mam robic, a czego nie, a juz na pewno nie ty :o

Gość do ola_21
poza tym szacunek w zwiazku jest wazny, chce byc z kobieta, ktora bede potrafil szanowac

nieeeeee....i nie zadawaj takich pytań zdzira to ta, co stoi przy ulicy i dla korzyści majątkowych nawet ryzykuje życie....... jesteśmy takie same jak faceci....bo przecież z nimi to robimy...i te same oceny - jeżeli mają takowe być - dotyczą ich....nie ma, że im wolno a nam nie....a niby czemu???/może nad tym się zastanówmy???? dziewczyny....a może pomyślmy...dlaczego to samo co robią faceci...jest oceniane pozytywnie ...a u nas negatywnie???? dawajcie odpowiedzi!

Gość do ola_21
nikt nie powiedzial, ze takie zachowania u facetow sa zawsze pozytywnie oceniane :/

Gość ale prawie zawsze

Gość do ola_21
ja jestem porzadny, dla mnie najwazniejsza jest milosc oraz uczucia, nie zaliczam kobiet itp. seks uznaje tylko z milosci, wiec nie myslcie, ze wszyscy faceci sa tacy sami

Gość Sally1
29 lat 8 partnerow pierwszy raz bardziej z ciekawosci i zniechecenia czekaniem na prawdziwa milosc... 25 lat

Gość Sally1
ooops, bylo ich 9 - zapomnialam o moim obecnym ;) mam nadzieje, ze On juz jest ostatnim...

Gość V2
najbardziej zalosne jest to, ze puszczacie sie, a potem klamiecie facetowi w zywe oczy. Mozecie spac po nocach z tymi klamstwami?

V2...no wiesz....ktoś z tymi kobietami śpi.... teraz ja 34 latka 2 parnerów 1 - z zauroczenia, ciekawości, pożądania 2 - wielka szalona miłość do dziś wiek inicjacji - 18

Gość do ola_21
haha-mozna powiedziec, ze z racji mlodego wieku uwazalas tego faceta za milosc, wiec jestes bardzo porzadna:) szacunek:)

ale gdybym wtedy miała dzisiejszy rozum...to troszkę bym poszalała i tyle....

Ano troszkę....dlatego napisalam...z własnego doświadczenia...poszalejcie póki wypada....byle...NIE Z BYLE KIM....

Gość do ola_21
ja zdecydowanie wole kobiety, co sie nie wyszlaly i pamietajcie, ze faceci was bardziej szanuja, za to, ze macie porzadna przeszlosc seksualna

Gość kolAAAAA
30 LAT 15 Partnerow z milosci .......mniej niz bym chciala, wiekszosc z zauroczenia lub niespelnionej milosci, nigdy dla sportu-zabawy 17.5 lat pierwszy raz

Gość Justynaa23lata
ja tez waszym zdaniem zasługuje na potępienie?