Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalarzyna_23

Kobiety- ile miałyśie partnerów?! sondaż

Polecane posty

Gość znudzonaaaa
do znudzonaaaa- kogo to obchodzi jaka ty chcesz a jaką nie? ja chce słonia w karafce i go nie mama nie wazne jka chcesz ..ciekawe na jaką trafisz:p :p

Gość tej komiczny
to tak jak z twoją...mówi, żeś jedyny a stado ją bzykało.

Komiczne, Ty się niczego nie uczysz :P Nie "waliło ją stado arabów", a - stado arabów koszystało z jej ciała ;) bez podania nr pin do karty :) :P

w sumie może być komedyja. Melodramata miałam wczoraj, trzeba mieć urozmaicone życie. Między nami, dawno siętak nie ubawiłam na kafe:)

Gość ja Paulina
-swoj wiek - 25 -liczba partnerów - 1 -czy byl to seks z milości czy jedynie zabawa - Miłość -kiedy rozpoczełyście inicjacje seksualna - 23

Fragment z bloga odkrytego w pracy :) ;) Mam nadzieję, że autorka/i mi wybaczą :) Zyzia: Też miałam traumę kiedyś ze studentem. I też myślałam, że ogier, bo studiował weterynarię. Wchodzimy do pokoju, pyta czy chcę herbatę. Aluzyjnie spoglądam na zegarek...Ściąga gacie i... widzę fiuta w kształcie protezy Kapitana Hooka. I jakem tępa z geometrii, czy czegoś tam, to pierwsza myśl, jak się ułożyć. Miia: Wyjąłby Ci wątrobę. Jakbyś mu robiła loda, to mogłabyś stracić plomby. Zyzia: Przez cały kwadrans bzykania myślałam, żeby tylko nie zakleszczył się, nie zahaczył. Poszłam pod prysznic, przychodzę... siedzi i płacze, czy już muszę iść... Z wężem tyle lat i jego kutasa bym nie rozpoznała, a tego to zapamiętam do końca życia.

Gość wasadwaa
20 lat 5 1-miłość, 2-zabawa,3-zauroczenie,4-zauroczenie,5-miłość (obecny chłopak) 16 lat

Gość 5 to bardzo duzo jak na 20 lat

Gość 5 to bardzo duzo jak na 20 lat
duzo, zwlaszcza jak na mloda dziewczyne. 5 kobiet w tym wieku to maja przewaznie faceci spod ciemnej gwiazdy, a 5 facetow dziewczyny z disco

Gość MarcelProust
25 lat 9 partnerow 2 prawdziwe zwiazki z milosci (trzeci i dziewiaty), pierwszy - szukanie milosci, pozostale swiadome relacje czysto seksualne i seksualno-przyjacielskie, czesto trwajace jakis czas inicjacja: 18 lat

Gość nie zalogowana tym razem
-swoj wiek 27 -liczba partnerów 6 -czy byl to seks z milości czy jedynie zabawa 1 - milosc 2,3,4,5 - zauroczenie ~~zabawa 6- wielka milosc -kiedy rozpoczełyście inicjacje seksualna 18,5

Gość znudzonaaaa
:p :p :p

Gość Patrycja P.
-swoj wiek - prawie 25 -liczba partnerów - 1 -czy byl to seks z milości czy jedynie zabawa - miłość trwająca do tej pory :) -kiedy rozpoczełyście inicjacje seksualna - 23

Gość Ellasi
24 lata partnerow 2 1- w stalym zwiazku, po pol roku bycia razem 2 - z naprawde WIELKIEJ MILOSCI, ale niestety tylko z mojej strony, dla niego to byla zabawa:-( pierwszy raz w wieku 20 lat

Gość oj potrafie sie dawac zaliczac
a potem cierpicie, ale nie miejce do facetow pretensji, nikt nie moze dac gwarancji na to, ze was nie zostawi

Gość oj potraficie nas zaliczac

Gość Ellasi
nie rozumiem...nie miejcie pretensji!! nie zakochalam sie od pierwszego wejrzenia w jakims wiesniaku z dyskoteki, ktoremu dalam d...facet naprawde mnie oszukal! owszem, jestem nieufna, teraz to juz na maxa, ale nie mialam powodow, zeby myslec, ze TEN facet mnie oszuka. Coz, uczymy sie na bledach,prawda?

Gość majaaajgjhkgkg
-swoj wiek -liczba partnerów -czy byl to seks z milości czy jedynie zabawa -kiedy rozpoczełyście inicjacje seksualna - 24 - 4 - 1 i 2 miłość, 3 i 4 zabawa - i watpie czy trafie znow na miłość - 21

Gość kjkj
30 34 12 z miłosci 14 lat

Gość 1973-----
35 12 za kazdym razem z wielkiej miłości-strasznie kochliwa jestem,hahahah 19

Gość jaaaa.........
20 lat i 3 partnerów... -pierwszy - pierwsza prawdziwa miłość (ze wzajemnoscią) -drugi zauroczenie i ogolnie zalezało mi na nim... - trzeci... jesteśmy razem, ale bez wielkiego iskrzenia. - zaczelam w wieku 16,5

Gość meeegannnn
tylko 2

Gość a moim zdaniem..........
ważniejsze jest ilu partnerom się odmówiło, niż z iloma poszło się do łóżka :)