Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 35latka/po prostu ...

rozpaczliwie szukałam partnera, był mi potrzebny...

Polecane posty

Gość 35latka/po prostu ...

a teraz po prostu chcę pokochać, budować, tworzyć fajny związek,śmiać się przed snem, z uśmiechem się budzić...przytulona,bezpieczna...a mam ...już prawie35 lat...ludzie , czy to jeszcze możliwe...dodam że cały czas wyglądam jak 25latka, tylko rozumu jakby więcej...:-)

Gość Babska podłość
Znaczy znalazłaś?

Gość kumpel z wojska
Tak właśnie uważam, że kobieta w wieku 35 lat to już wie czego chce :)

czasem trzeba cierpienia i tęsknoty takiej..aż wyć się chce :( ale zdarzy się :) uwierz wcześniej chciałaś partnera..był Tobie potrzebny (do wyjścia, do dowartościowania się) nic od siebie ale dla siebie a teraz CHCESZ miłości...minął czas więc potrzeby sie przewartościowały :)

Gość Babska podłość
Miłość do partnera...A to ci dopiero. No to się doczekalim.

Gość kumpel z wojska
Jasne, masz jeszcze czas na szukanie księcia z bajki, nie łam się , teraz nawet panny w wieku 45 lat nie panikują i swobodnie adoptują dzieci z domów dziecka , aż dziwne, że nigdy nie chciały mieć własnej rodziny i dzieci a nagle w wieku 45 lat bardzo chcą z dziećmi się zadawać :)

Gość kumpel z wojska
Facet był Tobie potrzebny , ale do czego ? Przyjdzie pijany z pracy i będzie talerzami rzucał albo kopnie Twojego ukochanego kotka w rzyć , więc po cholerę Tobie facet potrzebny ?

Gość Pierwszy chętny
Poproszę mnie zapisać na listę chętnych :). mam tyle samo lat i potrzebuję tego samego :)

Gość od czasu do czasu
Pierwszy chętny - twój adres mailowy mnie rozbroił. Ach,żeby ktoś mi tak od serca, życzliwie poderżnął kiedys gardło...Mniam, mniam. :D