Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewytrzymamzamoment

czy to normalna zazdrosc?

Polecane posty

moj facet zerwał ze mna dlatego ze mam na naszej klasie wsrod znajomych swoich byłych chłopaków i jednego ktory startowal do mnie gdy z nim juz bylam kazal mi ich wywalic a ja sie nie zgodzilam poniewaz uwazam to za chamstwo czy ja mam racje czy on

Gość nono/
oczywiscie,ze Ty....smieszny i dziecinny jest

wbrew pozorom nie jestesmy gowniarzami ja mam 25 on 27 lat paranoja

Gość krkrkrmiau
dokładnie - paranoja

Gość dobrze ze z tba zerwal
przynajniej pokazal ze jest fiutem teraz a nie po 10 latach bezsensownego zwiazku :-) Idiota :D

Gość a mój 30letni znajomy boi się
założyć profil na naszej klasie.... włąśnie, żeby jego obecna dziewczyna nie miała pretensji.... bo miał tych dziewczyn sporo, a ona chyba nie o wszystkich wie :P

Gość tylkotyyyy
no nie on jeden hehehe moja przyjaciolka znalazla tam faceta co do niej startowal zarzekal sie ze nie ma zony dzieci a tu suprajs i na zdjeciach prezentuje kochana rodzinke

on mnie podejrzewa ze utrzymuje z nimi ciagly kontakt i ze go zdradze :( zaraz sie zagotuje

teraz napisal ze mam mu oddac pieniadze jakie na mnie wydal przez cały czas bycia razem bo nie bede sie z innymi bawic za jego kase nie poznaje go i chyba to do mnie nie dociera

Gość kliorenault
co za wał

Gość hhhhhhhhhhhy

Gość on ma racje
cieszyloby cie gdyby on tam mieal swoje byle?

Gość do - on ma racje
hahahaha moj facet ma 3 swoje byle W ZNAJOMYCH - i pytam - I CO Z TEGO????

Gość i nie boisz sie ze go podkusi
sie z nimi spotkac? wiesz - kropla drazy czasem skale. i rozne sa te byle....

Gość do - on ma racje
o losie jak będzie chciał to się podkusi w toalecie w pracy i mnie z koleżanką swoją zdradzi :-) związek polega na zaufaniu - jeśli twój polega na strachu, to współczuję facetowi :/

Gość naszaklasa
saame problemy przez ten portal

Gość nie polega na strachu tylko na
unikaniu badz nie prowokowaniu pewnych sytuacji... rozumiesz? czlowiek a juz szczegolnie mezczyzny jest tylko czlowiekiem.

Gość do - on ma racje
więc unikaj ale nie ograniczaj drugiej osoby bo to jest zaborczość a nie unikanie problemów - problemów unika się poprzez rozmowę a nie zakazy tym bardziej że nikt nie jest niczyją własnością nie rozumiesz?

Gość do - on ma racje
dodam, że nigdy nie pozwoliłabym na to, by moim facetem został facet, który wybiera mi znajomych

Gość nie rozumiesz ze
mozna kogos nie ograniczac, miec zaufanie , a jka zdarzy sie okazja to i tak skorzysta? wiesz ile moich kolezanek ufalo i pomimo to co? jak zobaczyly z kochanka w lozku to nie mogly i tak uwierzyc. nie chodzi by psa zapinac na smyczy, tylko by nie prowadzic tam gdzie bloto.

Gość do - on ma racje
Jasne że rozumiem. Jak skorzysta to sam o sobie świadczy. Grunt to wybierać takich ludzi którym mozna ufać a nie takich, których chce się kontrolować - bo nie wmówisz mi, że wszystkich trzeba. I wierz albo nie ale właśnie głównie zaborczość kobiet popycha facetów do zdrady. chcą się uwolnić. Im szybciej to zrozumiesz tym na prawdę będzie ci w życiu łatwiej "nie chodzi by psa zapinac na smyczy, tylko by nie prowadzic tam gdzie bloto." Jak chce to niech sie babrze w błocie - powtarzam, to nie twoja własność by decydować ZA NIEGO.

Gość do - on ma racje
A jeśli ci nie odpowiada sposób w jaki zachowuje się facet to po prostu z nim nie jesteś - nikt nie daje ci prawa by kogokolwiek zmieniać na siłę i kierować jego życiem. To nie jest normalne.

Gość on ma racje
matko!!! moj ma tyle luzu, ze sama bym chciala. nie sprawdzam maili, komorek, brzydze sie kontrolowaniem. z dowiadczenia innych jednak wiem j.w.

Gość do - on ma racje
skoro brzydzisz się kontrolowaniem to dlaczego uważasz, że chłopak ma rację ZRYWAJĄC z dziewczyną, bo "śmiała" się sprzeciwić?

nie cieszyłoby mnie ale nie robiłabym z tego afery to sa jego byle i tego sie nie wymaze tak jak ja nie zaprzecze ze przed nim mialam innych facetow i teraz mam udawać ze ich nie znam (mam z nimi w miare dobre stosunki nie jestem na sciezce wojennej i mowimy sobie czesc gdy sie spotkamy na miescie nic poza tym)? mam wrazenie ze to szantaz i proba totalnego zdominowania mnie