Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guzik_z_petelka

Po jakim czasie isc do lozka z facetem by nie pomyslal o nas latwa?

Polecane posty

Gość guzik_z_petelka

Ja poszlam po 2 miesiacach, spotykalismy sie prawie codziennie, zrobilam to pod wplywem chwili i alkoholu, na poczatku zalowalam ale zapewnial ze nie umawial sie ze mna zeby mnie wykorzystac, do dzis jestesmy razem - leci 5 miesiac :) Dopiero po seksie po 3 miesiacach niedawno wyznal mi milosc.

Ja nigdy nie wyznałbym miłości kobiecie w 3 miesiącu ciązy :O

zaraz ci napiszą że było trzeba czekać do ślubu, bo tu wszyscy są tacy czyści i doskonali że niewiadomo po co wogóle z kimś sypiać . a jak to nie ten jedyny?

stały związek? a po co to komu? zrozumcie wreszcie, że facet jest prosto skonstruowany - wystarczy mu bzykanie. Te stałe związki, miłoście i inne bzdety to wymyślono na potrzeby seriali TV

Gość ksieżniczka z łodzi
Ale ja tego nie rozumiem?Z 1 facetem poszłam do łóżka po 3 msc i po 2 nastepnych msc odszedł z nastepnym po 2 msc-- odszedł....Teraz nie przywiązuje juz takiej wagi do 1 razu z facetem.

Gość guzik_z_petelka
tak , ciagle sypiam z tylko tym jednym , on tez tylko ze mna i za kazdym razem jest nam malo ;) czasem mam wyrzuty ze za szybko "dalam" ale po co o tym myslec, stalo sie a jest miedzy nami super

Gość guzik_z_petelka
kumpele mi tlumaczyly ze moze i lepiej zrobilam , bo przekonalam sie ze nie mysli tylko o mojej dupie ale zalezy mu na MNIE, bo chyba gorzej bolaloby jakby mnie zostawil po pol roku a nie po 2 miesiacach.

ja myślę że warto posłuchać samej siebie. Nie kierować się modą, ani tradycją. Nie czekać miesiącami dla zasady, ani nie decydować się na pierwszej randce(jeśli nie chcesz), tylko dlatego, że teraz to modne i pożądane, nowoczesne. Niech to będzie decyzja Twoja, czyli zrób to kiedy czujesz, że chcesz, że pragniesz, że pożądasz. Nieważne czy po tygodniu, czy po 5 miesiącach. To jest indywidualne. Ale niech to będzie Twoje. Wypływające z Ciebie.🌻

Gość ksieżniczka z łodzi
Roma31 ----->no i własnie o to chodzi moi mili kierujmy sie uczuciami chwilą a nie tym co On sobie o nas pomysli;)

Gość guzik_z_petelka
tylko ze ja wlasnie chce by myslal o mnie dobrze, ze nie jestem latwa :P i wazne jest dla mnie to co on mysli.

tu nie chodzi o wyznaczenie czasu, ale o odpowiednie dobranie partnera jak debil to nawet jak pójdziesz po roku , to po rozstaniu powie, że jesteś taka i owaka, jak facet z klasą, to Cie tak nie nazwie tylko na podstawie tego, że poszłaś za szybko

Gość krzywa elka
nie ma tu zadnej reguly.moja kumpela poszla z pierwszym facetem po 2 latach po tym puscil ja z inna laska,z kolejnym poszla po roku a po wszystkim zostawil ja dla innej 20-stki.ja z moim poszlam do lozka po 3 spotkaniu,jestesmy juz prawie 2 lata i na IX sie zareczamy.i o co tu chodzi nie wiem/moze im szybciej tym lepiej

Ja z moją pierwszą dziewczyną poszedłem do łóżka po 2 dniach znajomości :) Ale to była specyficzna sytuacja - związek na odległość, wcześniej tylko pisanie listów i rozmowy telefoniczne. Oboje byliśmy \"dziewicami\". Potem przez ponad rok razem.

nie ma czegos takiego jak \"pójść za szybko do łóżka\" z punktu widzenia normalnego faceta... oczywiscie są żałośni chłopcy, którzy myslą, że jesli kobieta posżła z nimi szybko do łóżka do szybko idzie z pierwszym lepszym.. to wynik niskiej samooceny, bo ja nie identyfikuje z pierwszymi lepszymi... kobieta powinna moze byc łatwa dla nas, trudna dla innych.. ale tego chłopcy nie rozumieja, to rozumieja mężczyzni... dlatego nie ma sensu stresowac sie drogie panie, że facet źle o Was pomysli... bo facet nie pomysli... a czy warto spotykać sie z chłopcami?

Gość jesli jakas dziewczyna idzie
ze mna do lozka szybko, to pewnie wczesniej spala z kilkoma facetami. poza tym pewnie z innym tez juz poszla szybko do lozka, uprawiala juz seks dla samego seksu, nie jestem dla niej jakims wyjatkiem. tak wtedy mysle

Gość ksieżniczka z łodzi
wytłumaczy mi w końcu co to znaczy za szybko?Bo wychodzi na to ze kobiety zaciągają facetów do łóżka....

Gość jesli jakas dziewczyna idzi
przed 2-3 miesiacami to dla mnie za szybko

Gość ksieżniczka z łodzi
To wczesniej Ci sie nie chce z nią kochać tylko dopiero po 3 msc?

chce mi sie, ale jak da za szybko to ja rzucam, wybiore ta odpowiednio moralna i wstrzemiezliwa

na powaznie to szukam kobiety przyzwoitej

Gość ksieżniczka z łodzi
Lubisz sobie komplikować zycie?a rzucasz ją po nastepnych 3 msc?Nie rozumiem.....

Gość Byłam dziewicą
i poszłam bardzo szybko, bo po paru dniach znajomości i jestem z nim już prawie 8 lat. Miałam wtedy 16 lat i nie bardzo zastanawiałam się co robię.

dla mnie rzucic dziewczyne to zaden problem, zawsze sobie moge znalezc inna, wiec jak jakas nie spelnia moich wymagan i wg. mnie za malo sie szanuje (w moim mniemaniu) to ja rzucam

Gość ksieżniczka z łodzi
No własnie i tu jest sedno sprawy.....Bawisz sie kobietami..no ale kiedys możesz juz nie miec wyboru

po prostu nie moge znalezc odpowiedniej dla siebie, ktora by mi odpowiadala i ktora bym naprawde kochal i szanowal