Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatkawariatka

a ile wydajecie na jedzenie??

Polecane posty

Gość tiutitol
czynsze sa różne , ja płace 300 m-cznie czynszu plus 300 zł co drugi miesiac pozostałe opłaty , czyli jakas srednia 500 zł na m-c plus jedzenie i chemia 1500 zł plus miesieczny 100 plus paliwo 200 i wychodzi 2300 a wypłaty razem mamy 3500 , wiec co tydzien jakis mały wypad np basen , kino itp a wiec plus 400 zł i mamy 3500 - 2700= 800 zł do skarpetki

Gość BABCIA ALE
Mój zarabia i uwzględnia moje wydatki:) I dopiero jak zaspokoi moje potrzeby myśli o swoich i nie jestem egoistką tylko mój mąż lubi zadbaną żonę i w pierwszej kolejności są moje wydatk:)

Gość tiutitol
a skarpetka ma dziure wiec jakis ciuch , a to co tam jeszcze i w skarpetce musi co m-c zostac 300 zł i nie ma odwrotu !!! z czego te 300 zł to równiez na wakacje

Przeciez inaczej bym była sama, zdarza sie , ze go upominam, mówię, że trza uważac na kasiore , ale ogólnie jest dobrze i juz!:)

Gość tiutitol
czyli pierwsze tipsy kosmetyczka powiekszenie badz ujedrnienie biustu a potem chleb do domu?

żreszta czesto mam wyrzuty sumienia czy jestem dobra gospodynia domowa, , a tak jak on sobie kupi co chce to wyrzuty sa jednak mniejsze :)

Ja mało kiedy sobie cos kupuje tylko to co potzreba np. buty gdy sie rozpierniczaja , spodnie gdy sie dra ....zadne tipsy toz pisze , ze moje potzreby sa na 2 planie !

Gość tiutitol
babiu drypciu ---- nie słuchaj jakichs głupich uwag i tyle , mało wiedza o życiu , a ceny czynszów sa naprawde różne , całe szczescie ze mam mały

Gość tiutitol
te tipsy itp to było do ----> babcia ale

Gość Za 1800 spokojnie da się ...
500 zł - wynajęcie pokoju dwuosobowego 470 zł - jedzenie (głównie z Tesco i Biedronki, po 15 zł dziennie) 180 zł - dwie karty miesięczne na autobusy i tramwaje 100 zł - karty do telefonów komórkowych (2 x 50 zł) 200 zł - ubrania (z tych sklepów, co i jedzenie + lumpexy) 200 zł - środki czystości i podstawowe kosmetyki 150 zł - na inne, nieprzewidziane wydatki (np. lekarstwa) Macie wyliczenie dla dwóch osób i nie dziękujcie 🖐️

Gość jsdfghvnv
hmmm a gzie oplaty??

Gość tiutitol
to fakt dużo za dwa pokoje , ja mam za trzy 350 a ile masz metrów?

Gość tiutitol
nie musi to byc jedzenie z biedronki czy ciuchy z lumpeksu bez przesady..... wystarczy umiejetnie to rozłożyc

Gość tiutitol
to sporo za czynsz , a mysłałas o zamianie mieszkania ?

Czasami mozna fajna rzecz kupic z lumpexu , ja trafiłam fajne spodnie na ten przykład a do lumpexu mam awersje :P Juz coraz mniejsza :P

Gość tiutitol
dokładnie babciu , mądrują sie gówniary co zarabiaja moze po 3 tys i wydaja tylko na ciuchy i tipsy a o życiu niewiele wiedza

Gość tiutitol
stare lata ? 30 lat i stara? hi hi