Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiaczeeeeeeekkkkkkk

NIESPŁACONY KREDYT ZA GRANICĄ- LONDYN!!! POMOCY !!!

Polecane posty

Gość gosiaczeeeeeeekkkkkkk

Pol roku temu wrocilam z Londynu. Moj chlopak tam narobil przekrętów. Mial platynową kartę VISA gwarantowana na 250 funtów. Tak tez chodzil po sklepach i kupowal towar na czek, bank placil za to, ale on nie placil, takim o to sposobem narobil sobie dlugow na ok 8 tys funtow i wyjechal do polski. Jam myslicie czy zagraniczny bank sie kiedys o niego upomni??? Moze pojsc za to siedziec ????

Gość kurde czy wy nie umiecie
czytać? byłaś ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ sępem !!!!!!!!!!!!

Gość tasmam
tesciowa mojej kolezanki ,zatrzymali za dlugi na granicy francuskiej i spowrotem do Polski no i siedzi

Gość Pożyczki
Witam zajmuje sie udzielaniem kredytów oraz pożyczek bez zaswiadczen oraz bik Moj adres email to elzbietabednarek@gazeta.pl

Gość Jebac Anglie ..
Powiem Wam cos... mieszkalem w Anglii 3 lata ... Pracowalem w Argosie na full Time ... i pewnego sobotniego popoludnia grzebalismy cos z kolega przy moim samochodzie popijajac piwko... Wiadomo my Polacy na jednym nie konczymy ... Nagle podjechala Policja i powiedzieli ze "ktos" wskazal mnie ze jezdzilem tym samochodem ... i kazali mi dmuchnac... Mialem ponad jeden promil ... Spedzilem noc w areszcie i mialem sprawe w sadzie... Dali mi bana na 18 miesiecy i 400 funtow grzywny z 2 tyg na splalte ... To nic ze moj kolega zeznawal ze nikt nawet nie siedzial za kierownica ... Poprostu Sąd zlorzony z podstarzalych flegmatycznych angoli uwierzyl Angolowi, ktory nawet nie byl na sprawie ... a mi powiedzieli ze poprostu mi nie wierzy ... Z racji tego ze do pracy dojezdzalem okolo 20 mil i bez Prawo Jazdy nie moglem pracowac a po tym jak mnie potraktowali nie mialem nawet ochoty przebywac dluzej w tym kraju ... w ciagu tygodnia rzucilem prace ... kupilem bilet wzialem 2 000 z karty kredytowej i wrocilem do Polski ... Po jakims czasie kolega przywiozl wszystkie moje rzeczy ... Wiec mam 2 000 dlugu w banku i 400 z hakiem grzywny ... i powiem Tak Ch... w d ... angolom ... Nia mam zamiaru sie juz nigdy zblirzac do tego kraju ... Minal rok i zaluje ze z kredytowki wziolem tylko 2 000... a w polsce jestem normalnym obywatelem jak do tej feralnej sprawy w Anglii ... dostalem kredyt na mieszkanie bez problemu ... TV , Laptop na raty ?? No Problem... Telefon na abonament bez problemu ... I Mam nadzieje ze tak pozostania... pozdrowienia dla wszystkich poszkodowanych Polakow ...

Gość jebac społeczniaków
no k..wa nie ujade!!chuj cie obchodzi pało czy ktoś ma dług czy nie społeczniaku pierdo...y.narobil ktos dlugu niech sie teraz martwi a nie kiepie slesz wywody!!co czujesz sie tym lepszy ze frajerze ci sie powodzi i nie musiales wyjezdzac z kraju za pieniedzmi!Ciebie nie oszukał pało wiec sie kurwa nie wypowiadaj ty swietojebl..y kiepie!jest takie fajne powiedzonko pasujace do ciebie:albo ruchasz albo będziesz ruchany a ty jestes własnie ten ruch..y bo sie spuszczasz jak by ktos ciebie oszukał w zyciu!

Gość maniek318
Czesc . Mam pytanko do was .Jak mam wziete telefony na abonamet z uk czy w polsce beda mnie za to scigac czy moge spac spokojnie . Tylko prosze o wypowiedzi ludzi ktozy to juz robili a nie co nigdzie w kraju nie byli i gowno wiedza na ten temat .pozdrawiam