Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Halinikahxc

Czy to dobry pomysł?Na szukanie miłosci

Polecane posty

Gość Halinikahxc

Jestem samotna od 2 lat i chciałabym kogos poznac próbowałam juz wielu sposobów zamierzam zapisac sie do biura matrymonialnego.Co sadziecie o takich miejscach?Ja mam juz 25 lat

a jakich sposobów próbowałaś ? aby poznać kogoś?

Gość Halinikahxc
ja chodziłam do dyskotek,na basen,na studiach tez próbowałąm nawiazac blizsze znajomosci na wakacjach, na spacerach z psem w sklepach dosłownie wszedzie

a jak jestes postrzegana? jesteś atrakcyjna? masz bliskich znajomych? jak zachowujesz sie w towarzystwie?

Z tym biurem to sposób dość ciekawy, żeby nie powiedzieć zabawny :) Moim zdaniem za dużo desperatów (i desperatek) tam jest. A to chyba nie o to chodzi żeby \"za wszelką cenę\" coś złapać ... ale pewnie się mylę

Gość Halinikahxc
MI NIE CHODZI O TO ZEBY ZA WSZELKA CENE KOGOS MIEC ALE ZEBY POZNAC OSOBY KTóRE SZUKAJA STAłEGO ZWIAZKU A NIE PRZYGODY a np na dyskotece wielu facetów przynajmniej wiekszosc chce na krócej.Ja staram sie unikac znajomosci z osobami które szukaja tylko zabawy

Gość 77885
myśle że to dobry pomysł ale 25 lat to naprawde młodziutka jesteś :) a to co napisałaś zabrzmiało jakbys miala się za staruchę

Gość Halinikahxc
Samo zapisanie sie do takiego biura oznacza przynajmniej teoretycznie ze facet jest gotowy na stały zwiazek założenie rodziny i chce tego a to juz połowa sukcesu.Bo szkoda mi czasu na poznawanie osób facetów niedojrzałych emocjonalnie bo poznałam takich wielu.Jestem osoba raczej spokojna ale miła i nie stronie od ludzi mam wiele zainteresowan.Problem polega na tym ze gdy spotykam interesujacego faceta on jest juz zajety a ja nie chce wchodzic z butami w czyjs zwiazek dla swojego i czyjegos dobra.Jesli juz spotkam interesujacego i wolnego to okazuje sie ze nie szuka stałego zwiazku nie jest na to jeszcze gotowy

poznawanie osób na dyskotece pod kątem dłuższego związku faktycznie mija się z celem. Jak na swój wiek nie musisz się jeszcze przejmować że nikogo nie znajdziesz :) Z reguły "to" nas samo znajduje ;) Ale powodzenia Ci życzę :) nawet w tym biurze

Gość Halinikahxc
Niby 25 lat to nie tak duzo ale ja chciałabym poznac kogos faceta troszke najlepeij starszego o te 2-4lat zaim go poznam moze minac troche czasu i zanim nasz ewentualny zwiazek przerodzi sie w cos wiecej tez troche czasu minie.Poza tym im starsze osoby tym trudniej wsrod takich znalezc wolna osobe a tylko o takich facetó mi chodzi

Gość Halinikahxc

Gość Justynaa23lata
odnawiam