Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12345NIKITA

Przeczytajcie to koniecznie!

Polecane posty

Gość 12345NIKITA

Wziełam przez przypadek 2 tabletki. CZyli powiem to tak zawsze rozpoczynam opakowanie od poniedziałku i tez tak zrobiłam tylko że na opakowaniu wziełam z niedzieli. Po 4 dniach zauważyłam że dni sie nie zgadzają wiec postanowiłam wziąć dwie naraz (to były nerwy). NAstępnie zorientowałam się ze nie przegapiłam żadnej. Ale było już za późno czyli wziełam większą dawkę preparatu! Nie miałam żadnych dolegliwości wymiotów! Ale co dalej? Jak mam brać tabletki po skończeniu opakowania? Czy ważna jest wizyta u ginekologa?

Gość Jozinek z Bazinek
ja pierdole idziecie do gina proscicie sie o tabsy a potem nawet nie umiecie ich dobrze brac.pojebalo was czy jak??

Gość 12345NIKITA
Tylko że ja już tabletki biore prawie rok ale to był impuls!

Gość Głowa do góry
normalnie bierz co dzień jedną, a jak się skończą zrób przerwę 7-dniową (tylko jej nie przedłuż pod zadnym pozorem!) i nowe opakowanie zacznij normalnie - Nic się nie stało - Następnym razem uważaj.

Gość liberkaaa
Jozinek ty sie nie odzywaj ,cwani to wy wszyscy jestescie ,tylko zeby zapchac ptaka w dzire ale zeby potem wziąsc odpowiedzialność czy zadbac samemu o zabezpieczenie to juz was nie ma,motłochy

Gość Jozinek z Bazinek
ja jestem kobietą to po 1 a po 2 taka jest prawda i tyle!!

Gość jozinek z baginek ha ha
Ciekawe jak ty się zabezpieczasz?jedziesz na żywca,to ty się zastanów co piszesz a nie komentujesz jak się nie znasz!!!

Gość Jozinek z Bazinek
a kto ci powiedział że się nie znam?? wyobraź sobie że znam i to pewnie lepiej niż ty a moje zabezpieczanie się nie martw.Wiesz może co to spirala wewnątrzmaciczna?? Czy twoja wiedza na temat antykoncepcji kończy się na tabletkach antykoncepcyjnych których większość nie umie nawet dobrze zażywać??

Chodzi mi o to iż każdy komentuje jakas pomyłke za nie udacznictwo.Może dla kogoś to najlepsze wyjście.Nie każdy preferuje spiralke.

Gość Jozinek z Bazinek
dobra może trochę za ostro pojechałam ale naprawdę wkurza mnie takie coś jak dziewczyny idą do lekarza po tabletki, decydują się na nie, apotem popełniają takie głupie błędy jak autorka że myśli że pomyliła bierze dwie a potem okazuje się że jednak się nie pomyliła to co ona ma 14 lat że takie rzeczy jej się mylą??

zdarzaja sie takie omylki. wszystko w porzadku. nawet 20 tabletek zabezpiecza dobrze, tak samo. czytalam ze 19 tez ale to minimalna ilosc ktora zabezpiecza jak powinna. zrob normalnie przerwe, tylko pamietaj ze kolejne opakowanie zaczniesz dzien wczesniej. jesli chcesz to moze dobrac 21 tabletke z nowego opakowania i ew zachowac to opakowanie na rozne przypadki.

No w sumie nie powinny się zdarzać takie pomyłki no ale cóż skleroza nie boli.A czasami szkoda:)