Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna..........

Jak on mógł.......

Polecane posty

Gość smutna..........

Jestem od 10u lat w związku, od czterech po slubie, wydawało mi się,że trafiłam na chodzący ideał....Mój ukochany nigdy mnie nie zawiódł, kocha, wspiera,słowem idealny mąż...aż do czasu....Wstaję w piątek rano do pracy, widzę,że świeci jego telefon(czyli dostał wiadomośc) czytam( i nie ma w tym nic niewłaściwego bo oboje zaglądamy sobie od zawsze do telefonów i nie ma mój- Twój, ja często korzystam z jego numeru a on z mojego) i oczom nie wierzę...Sms od innej kobiety i to bynajmniej od koleżanki z pracy....o 7.05.Chwali mu się,że właśnie zdała prawko i teraz moga juz oblewac, pyta co u niego słychac...Przeczytałam wiadomosc ze 20 razy w nadziei,że to pomyłka, że to tylko koleżanka.....No i zaczęło się tłumaczenie.... Jego wersja brzmi nastepująco...To znajoma 18latka(!!!!!!!), która często jeździ na jego lini(mąz jest kierowcą) siedzi obok niego i TYLKO gadają, nic więcej, przy czym mąz gubiąc się w "zeznaniach" przyznał,że wprosił się do niej na kawę...Jakis czas temu prosiłąm go , by nie wdawał się w pracy , w dyskusje z takimi "gówniarami" , bo z tego nie będzie nic dobrego. Nie wiadomo , co takiej strzeli do głowy ( a dodam,że mąz jest bardzo urodziwy ;) )Mąz OBIECAŁ, ż enie będzie się zadawał z małolatami, po czym taka historia... Mam totalnego doła, potwornie zawiódl moje zaufanie, nie jest wcale takim ideałem....Co zrobiłybyście na moim miejscu???

Gość smutna..........
no to po kiego wprasza się do niej na kawę???

walnąć patelką - teflonową :classic_cool: - a tak porządnie to mu przejdzie ;) a tak na poważnie - już bez patelki ;) - to chyba sama powinnaś wiedzieć czy mu ufasz czy nie. "przy czym mąz gubiąc się w "zeznaniach" przyznał,że " moim zdaniem już go "skazałaś" ;) skoro obiecał że nie będzie, to po co szedł do niej na kawę ... no chyba nie po to żeby się kawy napić ;)

Gość smutna..........
No własnie do tej pory ufałam mu bezgranicznie, ale własnie przestałąm-jak mam mu ufac skoro nie jest z emną szczery???

Gość smutna..........
no i jak tu nie przytaknąc ,że facet to jednak świnia :(

pewnie że tak ;) a w dodatku myśli tylko o jednym :D na pocieszenie :) co prawda każdy facet myśli tylko o jednym :classic_cool:, ale na szczęście część myśli, a raczej wprowadza to w życie jedynie z partnerką / kobietą z którą są związani. I nie szukają dodatkowych wrażeń u 18letnich pasażerek komunikacji miejskiej :) Trzymaj się -- smutna.......... -- niestety - moim zdaniem - to nie wróży dobrze na przyszłość.

Gość smutna..........
Drazni mnie takie podejście, niby histeryzuję, tak? No jasne, lepiej olac, a co tam, tylko mu się z małolatami znajomości zachciało:), gośc 30 lat i sobie koleżanke znalazł...Ciekawe o czym rozmawiają?pewno o pogodzie?Pewno przesadzam!?????? Wkur..... mnie takie podejście, dzis nie zrobię z tego problemu, to za rok się z nia przespi i dopiero wtedy mam płakac i się użalac?

Gość smutna..........
morodino- to wyżej nie było do ciebie tylko do tej "histerii" Dzieki za dobre słowa, a utrafiłaś w samo sedno...."to nie wróży dobrze na przyszłośc..."

z tego co napisalea wynika, ze wczesniej gadaliscie o takich sytuacjach, gdzie zaczepiaja go jakies gowniary. On ci obiecal, ze bedzie je ignorowal i nie bedzie sie wdawal z nimi w dyskusje. Jak widac slowa nie dotrzymal, i co to w ogloe znaczy, ze wprosil sie do niej na kawe???? Tzn. ze ta wspolna kawa byla, czy nie? I czemu cie o tym nie poinformowal? Widac, ze probowal to ukryc i mial nadzieje, ze sie nie wyda.

smutna.......... ==> "Wkur..... mnie takie podejście, dzis nie zrobię z tego problemu, to za rok się z nia przespi i dopiero wtedy mam płakac i się użalac?" Nie chcę Cię dobijać, ale ... rozumiem że zakładamy optymistycznie :) że jeszcze tego nie zrobił jak tam był, i że pili kawkę, siedzieli i prowadzili kulturalną konwersację :)

Gość ludzie ludzie ..askjp
Przeciez mozna kogos tak zwyczajnie polubic nawet jesli ma 18 lat to nie musi byc od razu romans

Gość kobra dobra
ja mam troche inny punk widzenia...mieszkam daleko i czesto jezdzilam orbisem do polski i widzialam co tam sie dzieje, po za tym moje 2 kolezanki byly pilotkami i tez mi opowiadaly, ze atmosfera jest gesta....sama znam jedna taka su...e ktora, dorwala kierowce autobusu i sypia z nim ...chyba zeby za darmoche do pl jezdzic....a facet ma zone i dzieci....nawet zona do niej dzwonila...ale ona ma to gdzies...powiedzial, ze jej na nim nie zalezy, ale skoro moze kasy na przejazdach zaoszczedzic to jest w stanie sie poswiecic..a zone i dzieci tego lumpa ma w dupie....to co opisuje, to naturlanie ekstremalne sytuacje, ale ty musisz chyba juz teraz z toim mezem porozmawiac....lepiej dmuchac na zimne...

Gość niestety taka prawda
facet zawsze wybierze glupsza 18'tke od madrej 30'stki :D

"Chwali mu się,że właśnie zdała prawko i teraz moga juz oblewac, pyta co u niego słychac.." że też kobiety potrafią takie perwersje wypisywać.... Ciekwe czy często tak świntuszy z małolatami? To strasznie - co za obłudnik z tego Twojego faceta... Ciekawe ile to juz trwa i czy to jego pierwszy taki układ, jak widać czysto sexualny?

Gość smutna..........
ducia marzenie, no własnie w tym problem. Rozmawialiśmy o tym kilkakrotnie nawet, bo jestem nauczycielką, ucze takie gówniary i nie chce miec jeszcze kłopotów w pracy. A wiem do czego są zdolne, jak sobie coś uroja w głowie. Mąz miał nie wdawac się z nimi w żadne dyskusje, dzien dobry , do widzenia, prosze dziękuję i koniec rozmów. No ale on swoje....Okazało się,że jedna "znajoma kolegi" , często siadała na najblizszym siedzeniu i gadali o "tym i tamtym" .Rozmawiali o prawku i on jej powiedział,że jak jej sie uda, to będą oblewac i to go zaprosic na kawę, co tez uczyniła w smsie.....

Gość smutna..........
morodino na kawe sie nie umówili, bo to ja przeczytałąm smsa i zareagowałam ostro ale jestem 100% pewna,ż egdybym nie wiedziała o smsie to na pewno na te "kawę" by poszli.... komiczne...masz rację, poczekam jak się przespia i dopiero wtedy zrobię problem, ok? No bo w końcu znajomośc 18 latki i faceta 30 lat to norma społeczna, tak? opiera się na mądrości życiowej, przyjaxni a jak sie będą spotykac to na pewno rozmawiac o sztuce i egzystencji.....Spadaj idioto...Mam na codzien takie "podfruwajki w szkole" to coś wiem o nich.

wiesz, moze on rzeczywiscie tylko z nia zartowal i powiedzial, ze jak jej sie uda to beda oblewac. Tylko, ze dla niego to zarty, a dla tej siksy, ktora ma jeszcze pstro w glowie, moze to cos wiecej znaczyc. Ale sms - sms'em, ale jakim cudem ona ma jego nr tel.??? To by mi dalo do myslenia, bo jakby to byly zwykle zarty i tylko gadanie, to po cholere sie wymienili numerami.... :P

Gość smutna..........
komiczne to jest mój mąz i nie życze sobie żeby o siódmej rano dostawał smsy od gówniary, która zaprasza go na oblewnie.A jak Ty nie widzisz nic w tym niestosownego to wyp.....stąd i jeszcze ty mnie nie draznij! Przepraszam,że sie unoszę ale takie wypowiedzi podnosza mi cisnienie...

Gość smutna..........
dupcia on twierdzi,że od kolegi z pracy, też kierowcy, który dał jej jego numer.Wierzę,że sam nie dał jej telefonu, ale może jestem naiwna?Wysłała mu jeszcze smsa na święta z życzeniami, o którym oczywiście "zapomniał" juz powiedziec.... Myslę podobnie jak Ty, że on nie traktował tego powaznie, pewno schlebiało mu zainteresowanie tak młodej dziewczyny, ale ona Bóg wie co sobie wyobraża i to jest powód , dla którego nie chcę,żeby zadawał się z takimi siksami...

Gość fmioenfijenrif

Gość to tylko jaaa23
smutna.......... Mysle ze nie ma znaczenia ile ona ma lat, chodzi o to ze jestes zazdrosna. Ale moim zdaniem nie masz o co, w koncu ten sms byl zwyczajny, a skoro maz nie chowa przed Toba komorki to znaczy ze nic nie ma do ukrycia w tym temacie. Panikujesz

a według mnie nie panikuje :) ma powody, to jest poddenerowana - lekko mówiąc. Facet 30 lat i pisząca smsy - może dzwoniąca - 18tka do niego. No nie uwierzę że naprawdę sądzicie że tu nie ma żadnych podtekstów seksualnych :D Tak jak pisze autorka, teraz w gimnazjum to prawie jak w burdelu - bez urazy ;) na pewno są wyjątki, ale ogólna tendencja też jest ...

Gość Tylko...
apropo numeru telefonow, bylam swiadkiem jak jeden kierowca mowil do drugiego, zeby ten nie dawal jego numeru zadnej pilotce, bo tylko bede mu zawracac d..., a on ma rodzine i nie ma ochote na pierdoly! Ale na pewno NIE jest to podejscie wszystkich facetow! W kazdym badz razie jak Ci obiecal, ze nie bedzie sie zadawal z malolatami, to niech sie tego tez trzyma!!! Rozumiem Twoja zlosc, bo oszukal Cie odnosnie tej kawy, wiec niech teraz ma minimum przyzwoitosci i poprostu zerwie z nia kontakt!!! Jeszcze beda razem OBLEWAC jej prawko, no super, fajna 'kawka'!!!

Tylko... ==> obawiam się że gdyby doszło do tego wspólnego świętowania to czego jak czego ale kawy raczej by nie było ;)

Gość Tylko...
Morodino zgadzam sie! Albo przynajmniej na kawce by sie nie skonczylo...;-)

Taa, dorosly facet co ma zone i dzieci wprasza sie na kawe do 18 latki ;) to to sie teraz kawa nazywa? ;)