Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruszka z solą

jakie slyszeliscie najgorsze dożerki nt wyglądu?

Polecane posty

Gość gruszka z solą

Wiem że się wstydzicie i na pewno chcecie wypaść jak najlepiej. Dlatego piszcie nawet jako pomarańczki. Szczerze - bo nie wierzę że nikt z was nigdy nie uslyszal czegos nieprzyjemnego o wyglądzie - jakie byly najgorsze słowa? Jak zareagowaliście? Zacznę, żeby was ośmielić. Kumpel, z którym ostro się kłócilam, powiedział że mam dupę jak Polska, tylko Helu brakuje. Znajoma z którą się nie lubię, powiedziała że jeszcze trochę i będę mostrum, potworem którego nikt nie pozna i zawsze będzie samotne (ze względu na tycie). Dodam że nie muszę wazysz 100 kg żeby słyszec takie teksty. Ważę o wiele mniej.

Gość A ja usłyszałam ze
jestem brzydka i mam krzywe nogi, haha. W sumie od meneli pijanych, ale i tak mi było przykro, ech

wystarczy, że masz ryj niewyjściowy i mozesz sobie 48 kg wazyc a i tak te "dożerki" będą słuszne :P:P

Gość BBBBBBBBBBBBB
mnie raz koleżanka powiedziała, że mam suche włosy jak siano!!!! ależ się załamałam:O i zaraz zaczęłam akcje anty siano;) cholercia...nigdy nie słyszałam dożerki, może jestem głucha?;)

Gość emblemat
jedna znajoma stwiardziła że wyglądam na nieprzyjemną i zarozumiałą...a jak mnie poznała stwierdziła że taka nie jestem...

mnie już nikt nie dożera(ale fajne słowo:P..), bo każdy wie jak to się dla niego może skończyć:classic_cool: a może po prostu nie ma powodu żeby mi dożerac:D dożerać, dożerać, jakoś tak nieuchronnie kojarzy się z ....pożerać:P:D

Gość 887sfasdfasd
ludzie, ale piszcie gorsze rzeczy a nie jakies "ktos powiedzial ze wygladam na niemiłą" no ludzie.... :O ja wiem ze nawet anonimowo ludzie boją się przyznac do porazek, ale bez przesady.... piszcie, poczytam!!!!! mi mój ex powiedzial że jestem tłustym prosiakiem i się mnie brzydzi

Gość kwasss
Ja usłyszałam od meneli, że jestem ślicznotka. Do dziś się zastanawiam ile wypili:p.

Gość a ja usłyszalam
kiedys,zebym sie w lustrze nie przegladala, bo pęknie... dodam,ze mam spore powodzenie

Gość emblemat
ale mi tylko to powiedzieli...

jestem brzydka bo stara tzn. najstarsza z dzieci moje mamy (od mojej matki to usłyszałam, jakieś 10 lat temu), teraz mówi że jestem piękną, super kobietą i świetnie sobie radzę, ale tamto pamiętam bardziej...

Gość BBBBBBBBBBBBB
prawdę mówiąc mnie tylko dołowali za charakterek, ze niby jestem wredna, zarozumiała, uparta... a ja taka miła dziunia:P

Gość mashanasha
Najprostsze słowa potrafią najbardziej zranić, wystarczy, że ktoś poważany w otoczeniu powie choćby, że jesteś brzydka albo gruba/spasiona czy coś w ten deseń i zadra głęboka zostanie.

Gość kwasss
hmm przypomniało mi się mój ojciec miał taki zart- Magda wcale nie ejst ładna, ale za to zgrabna nie jest tez" normalnie ubaw, ze hej

Gość ja to przeszlam
3 lata temu walczyłam z trądzikiem i to co przeżyłam w liceum to była droga przez mękę. Nie pomogła ładna twarz, zadbane włosy i szczupła sylwetka. Byłam po prostu dziewczyną z trądzikiem.

autorka chciała usłyszec, ze nie tylko ona ma takich beznadziejnych znajomych, ewentualnie ze nie tylko ona jest tak beznadziejna (pomimo wagi mniejszej niz 100kg :P ) niestety autorko - nie wyszło :P

Gość emblemat
teraz jeszcze coś mi się przypomniało...moja ciotka powiedziała mi że mam śmieszne stopy :(...bo mam :(:(

Gość hfder
no i co z tego ze bylas dziewczyna z tradzikiem ?

Gość trochę polotu
"Kumpel, z którym ostro się kłócilam, powiedział że mam d**ę jak Polska, tylko Helu brakuje" to trzeba mu było odpalić ze za to on jest jak IV RP - dupa jak Polska, fiutek jak Hel cieniutki i krzywy a kaczy ryj w gratisie :D

Gość jestem kobietą od urodzenia
a mi , taki facet, kóremu dałam kosza i powiedziałam , że spotykam sie z kimś innym, powiedział" wiesz, a nie jestes zbyt atrakcyjna" Moja reakcja była nastepująca: dostałam ataku śmiechawki i tak sie śmiałam , że az wiłam sie na dywanie, w trakcie tego smiechu , wydusiłam z siebie tylko:" to po choooj tu przyszedłes debilu?" I ja tego nie rozumiem , że można dawać sie bezkarnie obrażać

Gość lelum
Ja kiedys jako mloda dziewczyna mialam strasznie chude nogi. Moja mama powiedziala, ze jak stane na bacznosc to czolg miedzy nimi moglby przejechac...Pamietam to do dzis.

Gość gruszka z solą
No oczywiscie że mu wtedy dosypałam. I to tak, że zamilkł. (nie napiszę co, po prostu wypomnialam mu z przeszłości cos, o czym myslal że nikt nie wie). Komiczne - bez ironii proszę. :) Mam 68 kg.

Gość BBBBBBBBBBBBB
ja kiedyś chciałam być dobra i powiedziałam delikatnie koleżance, że może by usuwała plasterkiem wąsik...a ona sie śmiertelnie obraziła:( a wszyscy sie z jej wąsów śmiali za plecami a mnie sie dostało za dobre serce.:( i od tej pory niczego w wyglądzie innych nie komentuje!:D

Gość hfder
jak byłem mały to ciotka powiedziała ze mam nogi jak dziewczyna. NA szczescie juz mam kolana kanciaste , a nie okragle

"wypomnialam mu z przeszłości cos, o czym myslal że nikt nie wie" o tym, że przebierał sie w ciuchy swojej kuzynki :P?

Gość BBBBBBBBBBBBB
moja mama mówiła zawsze bratu, że jest chudy jak pies ????