Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NBBB

DAJCIE PRZEPIS NA TOSTY DOKŁADNY

Polecane posty

ja mam ,ale to moja tajemnica;):P moge dac ci wskazowke;) polacz w tym torcie wszytsko co ci najbardziej smakuje, daj nalepsza czekolade, orzechy, owoce,nie oszczedzaj i wyjdzie pyszny...mmmm dobrze ze niedlugo mam urodziny;)

Spoko, wskazówki co do tortu też się przydadzą :D

Gość ALE JAKI CHLEB
? TEN TOSTOWY CO JEST W SKLEPACH? CZY JAKIS INNY?

do tostow mozesz dodac wszytko ja lubie z serem, szynka i wymiennie: ananas, cienko pokrojone pieczarki, kukurydza, pomidor itp

Gość a ja sie za glowe zlapalam
zak zaczelam czytac Twoj przepis na TOSTA perla :D Juz zaczelam watpic czy to co czasem jadam to napewno tost :P

moze byc kazdy chleb ale najlepiej kwadratowy - ja najbardziej lubie tostowy ale pelnoziarnisty,

Gość zdradzanyyyyy
perła,a pokazesz tzytzki?

...perła... o tosty a nie o torty chodzi, łasuchu! tosty to pojedyncze kromeczki opiekane w tosterze, chodzi raczej o sandwichy? ,,sandłicz\'\' posmaruj masełkiem górę i dól tosta bo pięknie się zrumieni i będzie chrupiący. Do środka pakujemy pieczarki, cebulkę (najlepiej wsześniej poddusić ) serek zółty serek pomidorek( uwaga gorący) szyneczkę..ja zawsze jeszcze delikatnie sypię oregano lub bazylię ..mamo ! aale jestem głodna! CZY ZUPA RYBNA JEST SMACZNA?

...perła... o tosty a nie o torty chodzi, łasuchu! tosty to pojedyncze kromeczki opiekane w tosterze, chodzi raczej o sandwichy? ,,sandłicz'' posmaruj masełkiem górę i dól tosta bo pięknie się zrumieni i będzie chrupiący. Do środka pakujemy pieczarki, cebulkę (najlepiej wsześniej poddusić ) serek zółty serek pomidorek( uwaga gorący) szyneczkę..ja zawsze jeszcze delikatnie sypię oregano lub bazylię ..mamo ! aale jestem głodna! CZY ZUPA RYBNA JEST SMACZNA?

Ej, no ja mam taki "tostownik" opiekacz, wkładasz podwójną kanapkę, zamykasz i wyciągasz pysznego tosta. Masło, szynka, ser, pomidor - tradycyjny zestaw. Można świrować z papryką, kukurydzą i wszystkim, co jest w lodówce (np. ogórki korniszony). Co kto lubi :classic_cool:

Gość VBDFV
tosty do piekarnika włzoyc? ale na blaszke czy na te kratke metalowa? i czy nasmaroac tłuszczem blaszke?

Gość a sa jeszce takie urzadzenia
nie wiem jak sie nazywaja, ale od gory wkłada sie kromki chleba, chwile opieka i wyskakuja suche podpieczone kromki...........to tez sa tosty? bo do tego urzadzenia wklada sie kromki same bez wedlinyitp. i potem one wyskakuja i sie na to wtedy daje wedline? to tez sa tosty?

TOSTY TO Są TE POJEDYńCZE KROMECZKI,,WYSKAKUJąCE ''Z TOSTERA SANDWICH TO ZłOżONE DWIE KROMKI CHLEBKA TOSTOWEGO Z ZAWARTOśCIą W śRODKU ZAPIEKANKA TO BYłKA LUB CHLEBEK LUB MAKARON Z CZYMś TAM Z PIEKARNIKA! PIZZA TO TO SMACZNE OKRąGłE ;) JESZCZE JEST PITA,GYROS, I TO TEż JEST PIECZYWKO Z MIęSKIEM COś JESZCZE? ;)

Gość a ja sie za glowe zlapalam
ao za roznica... Jak zwal tak zwal :D Dla niektorych tost to tort :P Ale w sumie racja z tymi wyskakujacymi :P

oj tam oj tam:P to ja dam rade odnosnie tosta tym razem:P ja najbardziej lubie takie z tostera(takie zamykane cos :P) ze zwylkego chlebka posmarowanego maselkiem od zewnatrz, z serkiem zoltmy i ziolami prowansalskimi:) mmmm ....:D

Gość a sa jeszce takie urzadzenia

Gość ale do sosu
''TOSTY TO Są TE POJEDYńCZE KROMECZKI,,WYSKAKUJąCE ''Z TOSTERA''........i na nie sie kładzie wedline, ser itp. i jeszcze zapieka?

Gość ale do sosu
''TOSTY TO Są TE POJEDYńCZE KROMECZKI,,WYSKAKUJąCE ''Z TOSTERA''........i na nie sie kładzie wedline, ser itp. i jeszcze zapieka?

Gość gość
Ja tam na patelni tobie farsz z pieczarek i cebulki na tosta daje ser szynke i troche tego farszu, zakrywam tostem wkladam do sandwichera. Tylko z farszem trzeba ostrozne nie za duzo zeby nie wylatywalo. Ladnie sie tosty opieka i wyjmuje na talerzyk. Ketchup i sos czosnkowy