Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

candywoman

studniówkowa moda, co się dzieje?

Polecane posty

Gość fghjk
ja pamietam moja, tzn ja nie bylam ale ogladalam foty se studniowki mojej klasy, to fakt ze wiekszosc lasek wygladala jak dziwki dzieki okropnym makijazom, ostro przesadzily, a sukienke juz nie pamietam to bylo 6 czy 7 lat temu

Gość daj foto tej kiecki
wydaje sie ciekawa a czerwone majtki nadal sie nosi??

Gość magnoliowa
Sztuka ubierania się polega na dobraniu stroju do sytuacji, nie do koleżanek. Uważam, że jako jedna z nielicznych będziesz ubrana stosownie i zgodnie z tradycją. Na to bym postawiła, jeśli masz dość charaktru, by nie ulec presji bazarowych koleżanek

Gość Matylda_18
tam w search wpiszcie PLIWIA :) i ta czerwona to moja

Gość annnnnnnnnnnnnnnnnnna
a u nas to jest tak od wielu wielu lat czyli praktycznie od zawsze :) na studniowke musimy przyjsc w bialych bluzkach (teraz kazdy zaklada gorset choc sa dziewczyny rowniez i w bialych bluzkach) i czarnych spodnicach, czasami to troche wkurzajace ze kazdy wyglada identycznie;) ale w sumie tez dobre, przynajmniej nie masz klopotu ktora sukienke kupic;) i nie ma takiego showu, jak zalozysz cos innego zachowanie w dol. :)

Gość annnnnnnnnnnnnnnnnnna
ta czerwona jak dla starej baby

Gość blondyneczka2
szczerze?sama bym wybrała małą czarną.ta sukienka to klasyk,jest o niebo bardziej elegancka niż te wszystkie z gorsetami,jakieś rozkloszowane,koronki,falbany,organtyny,tafty :Oi Bóg jeden wie co jeszcze.ja mam długie,gęste włosy,naturalnego koloru,więc jeśli masz podobnie-wyeksponuj włosy.a do sukienki poleciłabym jakąś ładną torebkę.no i dobrze dobrana biżuteria.

Gość zimorodka
Bardzo was proszę o radę i ogólnie wasze zdanie. Czy waszym zdaniem na studniówkę odpowiednia będzie taka sukienka: http://cgi.ebay.ie/Geogours-Sequins-Ruffle-Charm-Cocktail-Dress-L-Red_W0QQitemZ150388839635QQcategoryZ63861QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m263QQ_trkparmsZalgo%3DSI%26its%3DI%26itu%3DUCI%26otn%3D10%26ps%3D63 a do tego takie buty: http://butyboti.pl/katalog/polbut-naomi-3498920000007 Do tego myślę o uczesaniu- może jakieś loki czy coś w tym stylu(mam naturalnie falowane,kasztanowe włosy, długie)i makijaż podobny jak na zdjęciu-u dziewczyny w sukience.Tylko do tego muszę mieć soczewki bo nie wyobrażam się w okularach w takiej oprawie:/ Nie chcę jakiejś długiej ani super krótkiej sukienki, buty tak samo- żadne szpilki.Mam zamiar tańczyć a nie po kilku godzinach tylko narzekać. Tylko czy ten zestaw nie będzie zbyt...prosty jak na maturzystkę? niezbyt oficjalny? co sądzicie?