zaba99 0 Napisano Styczeń 23, 2008 hej! ja do tej pory brałam sindi35.. a teraz zmienilam na regulon!! moje pytankoo dotyczace tegoo leku nastepujace...:: jak to z tym przyjmowaniem...skoto tabletke mam wziassc w niedziele..to w niedizele biore tabletke numer 1 taaak?? a jak ze skutkami??boje sie troche..tej zmiany.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_agatka 0 Napisano Styczeń 23, 2008 tak, bierzesz z nr 1.co do skutków, no cóż jak spróbujesz będziesz wiedziała. na każdego inaczej działa, każdy inaczej reaguje więc nie ma sensu się sugerować opisami innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaba99 0 Napisano Styczeń 23, 2008 dziekii bradzuchnoo:* noo ja sie tu troche nacytałam ...z jednej strony wiesz a 2 i juz nie wiem..ale nie chce sindi 35 boo nie schodzi tradzik;/ a regulon ma wlasnie pomoc...tylko boje sie depresji i tego typu rzeczy;/:((ale sprobuuje:)) co tam..:) a nie wiesz jak z libido? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaba99 0 Napisano Styczeń 23, 2008 dziekii bradzuchnoo:* noo ja sie tu troche nacytałam ...z jednej strony wiesz a 2 i juz nie wiem..ale nie chce sindi 35 boo nie schodzi tradzik;/ a regulon ma wlasnie pomoc...tylko boje sie depresji i tego typu rzeczy;/:((ale sprobuuje:)) co tam..:) a nie wiesz jak z libido? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_agatka 0 Napisano Styczeń 23, 2008 to naprawdę trudno powiedzieć. ja regulonu nie brałam (chyba że 2 opakowania wzięłam, ale nie pamiętam bo to dawno by było) ale po innych tabletkach, z wyjątkiem harmonetu, z libido nic mi się nie działo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaba99 0 Napisano Styczeń 23, 2008 dziekii:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach