Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ginorossi

będze nowa żałoba narodowa - własnie przeczytałam na o2

Polecane posty

Gość pikiki
Ja moge wspołczuc ale nie wspołodczuwac i nawet w czasie załoby narodowej bede sie bawic

Gość Nie mogli zrobić
jakiejś żałoby lokalnej?

Gość temat cykliczny nr 839577201
wielka strata 10:56 królewnaa tragedia ogromna,Polska stracila wspanialych oficerów sił powietrznych,ktorzy kształcili polskie lotnictwo,rodziny -mezów,ojców,synow..dla nas są to obcy ludzie,wiec okażmy troche człowieczenstwa i pozostańmy choc na moment w zadumie...

Gość bladolica
jak bedzie żałoba to znaczy, że w radiu będą leciały same smęty, w telewizji nie będzie żadnych komedii, programów rozrywkowych, bedą odwołane wszystkie imprezy, to tyle.

Gość wania proszek do prania
a propos braci ksero - myslicie, ze bracia mroczkowie też kiedyś zostaną prezydentem i premierem? a wracajac do tematu - rodzinom ofiar współczuje, ale nie widze potrzeby ogłaszania załoby narodowej

Prezydent po prostu podlizuje się MON, i tyle. Ja sobie żadnej żałoby narodowej nie życzę! W ten sposób prezydent chce pokazać że śmierć oficerów jest większą stratą niż powiedzmy śmierć ludzi w wypadkach samochodowych każdego dnia. Czy to byli jacyś lepsi ludzie od reszty, że cały naród ma po nich płakać? Kto ma być w żałobie po nich to i tak będzie, a mnie nikt nie ma prawa zmusić do smutku. Odwoływanie studniówek, imprez, smęty w telewizji (na pewno puszczą Pasażera 57, Air Force One, Pearl Harbor, Dramat w Andach i inne \"lotnicze\" filmy), to gruba przesada. Dlaczego Polska jest takim smutnym krajem? Dlaczego wciąż mamy płakać i się dołować? Popatrzcie jak np Amerykanie świętują 4 lipca: impreza na imprezie, wszyscy się cieszą i bawią, a u nas 11 listopada jest ponury pochód żołnierzy w Warszawie, msza za Ojczyznę, poważny Kaczor i nie wolno się nawet uśmiechnąć... Tak samo było po tej katastrofie autokaru we Francji: co mnie interesuje, w jaki sposób spędzają wolny czas jacyś emeryci, czy jeżdżą sobie na pielgrzymki czy nie, to ich sprawa, a że autobus miał wypadek - no zdarza się, zdarzenie losowe...