Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

caskada

cieknie mi ze spłuczki

Polecane posty

w toalecie kurcze co zrobic cieknie mi w toalecie, tnz napełania sie wodą i woda odrazu wylatuje,jak to naprawic:)

pewnie coś z pływakiem się stało, obluzował się i dlatego nie zatrzymuje wody. Najlepiej będzie wymienić cały mechanizm albo kupić nową spłuczkę. A doraźnie zakręcić zawór z którego odprowadzana jest woda do spłuczki, żeby woda wiecznie nie leciała.

Ja tez raz próbowałam naprawic spłuczke , wynik był kiepski i tak troche naprawił maz, a spłuczka troszke szumi , czyli jest mało dokładnie zrobiona przez co sie poci czyli nacieka woda na zewnatzr , mąz uwaza ze tak powinno byc , wezwij albo zapros hydraulika :P

Zanim hydraulik się pojawi, przykręć zawór tak na 1/2, bo może masz odkręcony na full.

zakręciłam go wogole ale wczoraj jak wrociłam to zawor byl odkrecony a ze spluczki lała sie woda,pewnie długi czas bomnie troche nie było. bardzomi szkoda wody, moze nie ze wzgledu na rachunekale ogólnie jestem za oszczedzaniem wody

Wiecie co, ja zawsze przykrecam zawory, by woda po odkreceniu zaworów nie wychodziła z impetem, ale maz uwaza ze to głupie i zawsze na je odkreca na maxa . Uważam, ze nie ma nic gorszego niz zawory odkrecone ma maxa.:(

ja jestem tak przewrazliwiona ze jak jade np. do rodziców na 2 dni to zakrecam wszystko,wode,gaz,wyłaczam wszystkie wtyczki itp.

Ja płacę ponad 20 zł/m3 za samo podgrzanie, a gdzie reszta... :o

ja place 400 zl za wynajem mieszkania do tego 250 czynsz no i rachunki,wczoraj przyszedl za energie 27 zl:)

Gość a mi cieknie z cipki

nie:) i to dziwne bo co 2 dzien piore:)telewizor chodzi non stop nawet cała noc:)jak moj luby wyjezdza w delegacje to spie przy zapalonym swietle:)

moze to zasluga tych energooszzczednych zarowek,no a i prostownice uzywam codziennie

Ciekawe ile ja teraz dostanę, to mój pierwszy miesiąc u siebie.