Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _facet_lat_27_

Chce zdradzic swoja dziewczyna z wyluzdana prostytutka - mam taka fantazja

Polecane posty

Gość _facet_lat_27_

czy to normalne ze facet chce zdradzic swoja dziewczyna z prostytutka dla fantazji?? Bo ta mysl mi siedzi ciagle w glowie. Chyba musi kiedys nastapic ten PIERWSZY RAZ u prostytutki??

Gość _facet_lat_27_
dziewczyna jest bardzo fajna lubi nawet ostry sex w ogole bardzo lubi sex. chodzi tylko o to ze chcialbym ja zdradzic z wyluzdana prostytutka

Gość pytasz
co za pytanie, wspolczuje dziewczynie.. Ty "naprawde" musisz ja kochac... :P

Gość nie powinienes jej zdradzac
jak marzy Ci sie seks z dziwką to rozstań sie z nią i wtedy probuj z inną, nie ma nic gorszego niż zdrada z prostytutką-ochyda.

Gość do faceta lat 27
Jeśli w waszym związku wszystko jest ok, to powiedz swojej dziewczynie o swojej fantazji. Pogadajcie o tym i jeśli dla Ciebie to takie ważne to może czegoś jednak brakuje w waszym związku, pożyciu seksualnym?? Powiedziawszy jej o tym poczujasz czy twoja fantazja jest ważniejsza od relacji z dziewczyną, może zainteresuje ją trójkąt etc

Dodrukuj sobie jakiś jotpeg w HR do tej co masz obecnie i jazda 🖐️

Nie możecie się tak zabawić, że będziesz ja tak traktował w łóżku?? Z reszta realizowanie fantazji jest niebezpieczne bo potem pojawiają się nowe - bardziej wyuzdane :P

Gość pikiki
one sa wyuzdane za kase.czym wiecej kasy tym wieksze wyuzdanie

Gość najpierw sie naucz
pisac wyUzadaną!

Gość ojaanieeeeeeeeee
idiota, zwierze bez uczuć, nie człowiek

Gość bo on chce z
WYLUZDANĄ. Wyluzdana jest odpowiednio luźna. I wszystko na ten temat. Niech ma na co zasłużył. Mam nadzieję, ze dziewczyna się dowie i znajdzie chłopaka co nie lubi wyluzdanych, tylko ekstra seksi normalną dziewczynę. Tyle. :O

Gość tfhgyu
Moze staly zwiazek nie jest dla ciebie,masz wielka potrzebe zmiany. Jezeli tak, to musisz jasno powiedziec o tym swojej partnerce, zanim sie zaangazuje na maxa. Bo nie sadze ze to by byl tylko ten jeden raz.

Z prostytutką to nie zdrada. Tylko zwykłe bzykanie. Lepiej daj swojej lasce kase i niech ci dupy da. O wiele lepsze a i jaka zadowolona będzie, że ma już na nowy ciuszek.

Kiedyś czytałam gdzieś na forum o ciekawym pomyśle. Para postanowiła spełnić fantazję o sexie z prostytutką. Ona, wymalowana, w ultrakrótkich ciuchach stanęła na ulicy (!), on podjechał samochodem i zaczął się z nią targować, potem był wyuzdany sex i na końcu jej zapłacił. Wczuli się w rolę tak bardzo, że ona przeliczała kasę obawiając się, że zechce ją oszukać, on obawiał się, że ona zakosi mu portfel. Oboje twierdzą, że to mocne wrażenie było.

Gość upadly aniol 3 i pol
przeciez kazdy facet zdradza wiec jaki w tym problem

Gość amatorseksuzakase111
Mam dokładnie to samo, fantazja o seksie z prostytutką. Mieszkam w poznaniu i tak gdzies o tygodnia przymierzam sie do spelnienia fantazji. Nie do końca jednak wiem gdzie znajde jakąś prostytutkę w poznaniu. I młodą oczywiście. Ktoś pomoże?