Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zenio2334

czemu dziewczyny traktuja mnie jedynie jako przyjaciela?

Polecane posty

Gość zenio2334

a nic wiecej nie da rady? po cholere wogole taka przyjazn skoro mi na czyms innym zalezy...:(

Gość wsystkow w swoim czasie
nie dramatyzuj chlopie

Gość vvvvv
w ten sposób dają ci delikatnie do zroumienia, że jesteś brzydkim jak noc ofermą bez kasy

Gość kafeterianka23
a pokazujesz im ze zalezy Ci na czyms wiecej?

Gość bo facet musi mieć
to coś ;)

to nie bądz milutkim chlopczykiem tylko do przytulania bo sama bym Cie traktowala jak przyjaciela. Powinienies byc twardym facetem, ktory nie pokazuje od razu ze zalezy mu na związku--> moja rada z doświadczenia

Gość zenio2334
ale ja mam taki charakter ze jestem b. mily...:) to co konkretnie musze zmienic w swoim zachowaniu zeby nie traktowaly mnie jak przyjaciela?

Gość nie pociągasz ich fizycznie
to proste jeśi wydajesz sie komuś atrakcyjny to nie bedzie uważał Cię tylko za kumpla albo spotykasz sie z takimi dziewczynami które mają już chłopaków, albo są w kimś zakochane

Gość nie pociągasz ich fizycznie
a rady że masz byc niemiły lub nie okazywac zainteresowania wyrzuc do kosza

Gość Prawo jazdy na hulajnogę
Dnia ‎25‎.‎01‎.‎2008 o 14:18, Gość nie pociągasz ich fizycznie napisał:

to proste jeśi wydajesz sie komuś atrakcyjny to nie bedzie uważał Cię tylko za kumpla albo spotykasz sie z takimi dziewczynami które mają już chłopaków, albo są w kimś zakochane

Dnia ‎24‎.‎01‎.‎2008 o 13:31, Gość vvvvv napisał:

w ten sposób dają ci delikatnie do zroumienia, że jesteś brzydkim jak noc ofermą bez kasy

E tam. Ja jestem atrakcyjny a też koleżanki traktowały mnie jak kumpla. Dopiero potem pocztą pantoflową dowiadywałem się że przynajmniej niektóre z nich były mną bardzo zainteresowane. Dziewczyny zwlaszcza te ładniejsze bardzo się maskują z zamiarami. Tylko te bardziej odważne bądź zdesperowane. Jak jesteś pipa i sam traktujesz dziewczyny które ci się podobają jak koleżanki to będą się zachowywać wobec ciebie dokładnie tak samo.

Gość Marcelina
2 minuty temu, Gość Prawo jazdy na hulajnogę napisał:

Tylko te bardziej odważne bądź zdesperowane. Jak jesteś pipa i sam traktujesz dziewczyny które ci się podobają jak koleżanki to będą się zachowywać wobec ciebie dokładnie tak samo.

O to to dokładnie. 

Gość Juytf753

Widocznie jesteś niemęski,niezdecydowany,po prostu nie masz testosteronu(nie znaczy bycia chamskim aroganckim)..jeśli sam zachowujesz się niemęsko nie oczekuje że kobiety będą traktowały Cię jak obiekt pozadania czy kandydata na partnera