Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę sie zakochać

chcę sie zakochać

Polecane posty

chcę się zakochać ty nie marudaj bo zaraz kogoś naślę :P tylko na to pomorze daleko:P

No właśnie świnka ze mnie ;) Setunia wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek 🌻 duuuużo miłości w życiu :) zdanych egzaminów i spełnienia wszystkiego o czym sobie zamarzysz :) .... Chyba prawie na wszystkich topikach dzisiaj świętowanie ;) Przynajmniej tam gdzie się pojawiasz :)

Gnomik .. taką małą podpowiedż Ci dałam :D No fakt ... ale taki mam zamiar ... zakochać sie w końcu ... maruda ze mnie żadna :P Ale w sumie to kobietą przecież jestem ;) A może my sobie jesteśmy przeznaczeni ?:P

Gnom ano mam i dzieki za kwiata:) Chce dzieki za zyczenia:)🌻 no Aramis trudny jest ale on ylko takiego nidostepnego udaje, udaje, ze nie chce kobiety i takie tam:P ale moge sie myslic:D;)

Chce tylko kiedy?:D Matti to nie takie proste:D;) ja nie potrafie na zawolanie:(

wszystko jest mozliwe:P tylko ciekawe czy byś ze mną wytrzymała :P

Setunia - może kiedyś przejdziemy koło siebie :) a wtedy nie bedziesz miała żadnych wątpliwości że sie zakochałaś od pierwszego wejrzenia ;)

Ja jestem kiepskim materiałem na faceta (ten taki "za dobry") ale jak już trafię tą swoją to jestem pewien że za 40 lat mi powie że nie żałuje ani jednego dnia spędzonego ze mną ;) Pokaże kto tu nosi spodnie.

Matti chbya kojarze Ciebie, kiedys wlasnie zalozyles chbya tp o tym , ze kazda mowi , ze jestes "za dobry";) a sam siebie jak widzisz??

wow;) niezle;) a mieszkacie w tym samym miescie??;) czyli macie kontakt poza forum tez>??;)

Sam siebie widzę tak, że muszę dokonać pewnych zmian w życiu by być lepszym człowiekiem. Naprawić swoje wady. Po prostu dążę do tego żeby już nigdy więcej nie żałować ani jednego dnia. Uczę się aby każda decyzja była jak najlepsza ;) Nie chcę się obudzić w wieku 45 lat i stwierdzić że zmarnowałem 20 lat mojego życia. Mam ogromne mozliwości i nie chcę tego stracić. :)

chcę no w sumie to raczej ja już nie wierzę w zmiane :O

"Chcę się zakochać" - każdy wiek jest dobry na miłość. Wiem też że typ "za dobrych" facetów przy normalnych połówkach wróży jak najlepiej. My zawsze kiedyś zostaniemy docenieni :) Oczywiście mi samemu się nie podoba wiele we mnie ale juz uczyniłem krok milowy by być lepszym :) i fajniejszym :)