Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę sie zakochać

chcę sie zakochać

Polecane posty

Setunia , tylko bez insynuacji ;) :D Gnomik ma Gnomiczkę :D :P... tylko jak tak dalej pójdzie wysadzi ją w powietrze ;) :D Matii - też Ciebie czytałam . Najważniejsze jest wyciągnąć zawsze wnioski z nieudanego zwiazku i starać sie nie popełniać tych samych błędów . I Ty to chyba właśnie zrobiłeś :)

Matti ciagle dazysz do doskonalosci??nie boisz sie , ze ciagle bedziesz slyszal, ze jestes za \"dobry\";) chbya nie jestes zlym czlowiekiem, co??:)

Nie boję się po raz kolejny usłyszeć tego. Bo dopilnuję wszystkiego tak że tego nie usłyszę ;) Po prostu nie dam się wziąć nigdy pod pantofel i bede miał swoje zdanie . A jeśli cos obiecam to dotrzymam słowa lub nie obiecam. Nie dążę do doskonałości. Zależy mi na tym by być dobrym człowiekiem. Nie obchodzi mnie to że typ macho men ma powodzenie i ze może miec ile tylko chce lasek. Widziałem co sie dzieje z takimi jak sa w delegacjach. Ślinią sie na wszystkie babki. jedna kiwnie palcem i juz ida do nich. Jak dziecko zachoruje to wola iść na piwo. A jak zlew sie zapcha to nie wie co to zlew :). A jak moje dziecko będzie potrzebowało nerki to ja dostanie bez żadnego ale :)

Pięknie brzmi ale to jest w moim zasięgu. I wiem że dam radę :) Także czekam na wybrankę (spotkałem sie już 2 razy z kimś i jest całkiem całkiem poczekamy na rozwój wydążeń ). I też się chce zakochać :)

Chce no jak chcesz byc dzis anonimowa, to bardzo prosz, jstem ciekawska ale to uszanuje:D:) no ale co mam pisac chciabym sie dowiedziec czegos wiecej o spotkaniu Twoim i Gnoma;) Matti no moglabym Ci doradzic co nie co jesi chcesz ale musialbys mi opowiedzic troche jak wygladal TWj ostatni zwiazek;)

Matti - będzie z Ciebie dobry partner :) A ja się już na dzisiaj pożegnam :) ... spokojnej nocy życzę wszystkim ... :) I oby nas wszystkich to zakochanie dopadło :D - oby ze wzajemnoscią :D Dobranoc :)

ja tez spotakalm sie z ims 2 razy w sobote ma byc 3 raz niby jest okej ale jednak czuje , ze to nie to;)

chce już idziesz 😭 no w sumie tu mi nic nie pomożesz ale odezwę się może jutro na gg to ci opisze na czym stoje :Palbo raczej w czym :P

chcę spokojnie w pracy wtedy jestem więc luz :P

Matti okej ale lepiej daj mi na majla ten numer pisz tak bo cos mi nick zas nie dziala:o

Shelfish - niestety nie ;) Choć nie można wykluczyć takiej ewentualności ;) Matti podążą za Setunią ;) - Setunia podąża za Mattim ;) A u mnie dołka kolejny dzień :( i kolejne popołudnie i wieczorek na kafe :(

Po prostu rozmawiamy ;) Wirtualna znajomość ;) Sex nie wchodzi w gre ;) Tak zdecydowanie warto zalewać doły. Ja przez tydzień piłem po kilka piw i było mi z tym całkiem dobrze :)