Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę sie zakochać

chcę sie zakochać

Polecane posty

no fakt więc lepiej niech nas nie łączą :P a tak wogóle masz fajny profil na NK :P

Gość ja też bym chciała
...ale chyba juz nie potrafię,niestety:(

Gnom - jak mogłeś:D ... kurcze z dużo z netu tam mnie znalazło :P Matti .... nie pracuj ;) .. praca nie zająć nie ucieknie ;) Ja też bym chciała - ja na razie też nie potrafię ;), ale zawsze jest nadzieja że jeszcze nie trafiłam na tego jedynego :)

dodałem nawet jedną tą co ty masz swoją drogą jedyną :P ale nie podałem żadnych namiarów jak gg czy skype :P

no jest nie widoczne ale po nim cię znalazłem bo sobie liste zaimportowałem :P właśnie siedze teraz i mam ubaw z dziewczyn z podstawówki zastanawiają się czemu do klasy nikt się nie chce zapisywać buhahahaha to raczej na nasa-cela by musiały szukać :P

NK jednak potrafil zdolowac czlowieka;) szczegolnie jak sie widzi zdjecia slubne koleznki i oni tak ladnie wygladaja i wda jak sie kochaja;) a przed sec na gg odezwal sie moj byly sasiad i kolega z klasy podstawowej;)

ja to ujmę w tenm sposób z byle kim nie pije więc podstawówka to ludzie z którymi nie chcę mieć nic wspólnego :P ja wychodzę z założenia że jak przez n lat nie utrzymywałem z kimś kontaktu to tym bardziej teraz nie będę :P

Setunia w sumie cieszę sie z innym sie powiodło .. :) innym troszkę mniej , tak jak mi ;) Jedno jest pewne gdyby nie NK ... pewnie o niektórych osobach nic juz nigdy w życiu by, nie usłyszała ;)

u mnie laa szkolne , to jeszcze nie ak odlegle czasy, bo to ie jest taka wielka frajda:P poza ym cos majlo osob na tych moich klasach jest;)