Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę sie zakochać

chcę sie zakochać

Polecane posty

Ja nie mówię że tak od razu ;) Ale w którymś momencie jeśli dobrze się rozmawia na neciku -jest ta pierwsza przykładowa kawa w realu :) Może właśnie za jakiś czas wypijecie ja sobie z Setunią wspólnie :) Necik jeśli padnie to z przyczyn pogodowych :O nad tym pewnie nie jestem w stanie zapanować ;)

Pożyjemy zobaczymy hehe. Narazie pracuje nad sobą :) :) I poczekam do momentu aż będą sie o mnie bić :)

Ja już jestem w domku ... :) jednym okiem zerkam na skoki narciarskie , drugim na kafe i da się przeżyć ;) Potem spacer z pieskiem i otwieram winko ;) Matii - piątek popołudniu ...co Ty jeszcze robisz w pracy ??? ;)

Po prostu pracuję. Taki zawód. :) Ale nie jest źle. Jutro jadę do znajomych odświeżyć stare przyjaźnie ze studiów.

Praca zmianowa , czy poprostu do tych godzin ? No to weekendzik zapowiada Ci się fajnie :) ja chciałam się wybrać nad morze na spacer , ale pogoda jest bo bani i pewnie odpuszczę ;)

Jest necik ;) I o to chodzi. Ale już od poniedziałku zaczynam pierwsza zmianę także po 14 wezmę się za siebie. Siłownia i basen :) Yeah.

Kazdy ma mnóstwo wad ale już nie chce popełniać tych samych błędów. Bo można rozwalić fajny związek.Wolę popracować nad sobą i mieć bardziej spokojne sumienie że juz nie popelniam tylu błędów co poprzednio :)

Dał mi porządnego kopa. Straciłem osobę którą kocham, mimo wszytko, że to nie była do końca moja wina - ja się tylko przyczyniłem do tego. WIęcej już nie stracic kogos kogo kocham.