Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekna -22

Czy zgodzic sie na 4 tys za 2h sexu z facetem 40 letnim

Polecane posty

Vi racja ma piękne brązowe oczy. Figure tez palce lizać. Jestes warta 4 tys ale za całą noc. Dwie godzinki to mało. człowiek się dobrze nie rozkręci a juz musi kończyć.

Gość autorkaaa
E tam ciul z wami jestem piekna kazdy mi to mowi, W dodatku dobrze ubrana mam drogie ciuchy, po chuja mi wasza opinia ide spac, bo ponoc malo spie

jeszcze byście zdrowo zarżały z rozkoszy pod dobrym 40 letnim nożem:-p starzec...:o co wy smarkate wiecie o seksie ?

dzieki za nastepną porcję fot ;) no panowie jak ktoś ma wolne 4 tysiaczki panna do wzięcia ;)

Gość oł bejbe
i po jakiegi ch**a karmicie prowakatorke

Jak robotnik fizyczny idzie do pracy, to tez zarabia cialem. Tylko miedzy prostytutka a nim jest taka roznica, ze dla niego to nie jest przyjemne, a dla niej tak :) i ona zarabia wiecej :) a pewnie ze sie zgodz, no chyba ze facet jest oblesny, i nie podnieca cie, to sie nie zgadzAJ :p

Przypomnial mi sie taki dowcip. Facet podchodzi do atrakcyjnej kobiety i mowi: ON- milion dolarow za noc z pania! - ZGODA! ON- 50 centow? - no co pan, za kogo pan mnie ma!!! ON- to juz ustalilismy, teraz sie targujemy ;)

jeśli facet obleśny i nie ma poślizgu zawsze pozostanie użyć Femina, facet ma przesrane, jeśli nie ma niebieskich tabletek to nawet rozkaz :stój bo strzelam, kutas sobie najzwyczajniej oleje i nie stanie

Gość ***Mirabelka***
eee...nie przesadzajcie, że 40 letni facet to jakiś impotent już, albo stary dziad...ja tam gustuję w starszych ;)

Gość ***Mirabelka***
im starszy tym lepszy, najlepsi sa 80-latkowie ;)

Nie jeden 40 latek wpedził by Was miłe Panie w zakłopotanie..

Gość delflorator 111
4 tysie to można dac za wołączność za 2 miesiące seksu + wikt i opierunek, ale nie za 2 godziny. Strasznie przepłaca ten gość.

Gość delflorator 111
ja z a dobry obciąg z polykiem na budowie biorę drugie sniadanie,a raz na miesiac pozwalaja mi wejśc na dźwig do kabiny gdzie patrząc tepo na panoramę miasta pozwalam sobie na przemyslenia o mijajacym czasie:classic_cool:

Gość Człowiek Nie Toperz
Opowiem wam coś :D Poważny ustatkowany pan przygląda się pewnej pani rzecz ma mijesce na bankiecie. W końcu pani nie wytrzymuje i podchodzi do niego. - Dlaczego mi się tak pan przygląda? - mam dla pani propozycje. Czy prześpi się pani ze mną za 50 tyś złotych? - No wie pan! - Proszę pani .. 50 tyś. zł. !!!! - Jak pan śmie! - Proszę pani! pięćdziesiat tysięcy złotych polskich nowych!!! - hmm .. no więc może, ile pan mówi? ... - 50 tyś zł.!!! - No to może ewentualnie jakoś mogłabym... - a za 5 zł? - No wie pan!? Za kogo mnie pan ma!? - To już ustaliliśmy, teraz sie targujemy....

Gość Człowiek Nie Toperz
qrde właśnie zauważyłem że ktos ten dowcip opowiedziel przede mna w innej wersjii :( ehh ale i tak moja lepsza :D

Gość piekna -22
Co wy ja znam swoją wartość teraz. Kiedyś może nie kiedy dawałam dupy za przeproszeniem osiemdziesięciolatką za 15,34zł ale teraz 123,33zł to jest moje minimum.

Gość Człowiek Nie Toperz
z vatem czy bez?

Gość Młody mężaty-
Paulinka, a ty jak jestes droga?