Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dominujaca

co sadzicie?o tych alimenyach

Polecane posty

Gość Co wy na to 666
Jest 3 razy w tygodniu u rodziców mojego faceta + wszystkie weekendy...

Gość do wszystkich kochanic
Hehehe a co wy kochanice takie rozzłoszczone jesteście, za mało wam wasi kochankowie dają kasy? Chyba wiedziałyście, że mają żony i dzieci na utrzymaniu.

Gość Co wy na to 666
Ta kobieta ma duzy problem ....psych. Mozesz mi kretynko powiedzieć jakim cudem mam byc kochanką skoro poznałam faceta 4 lata po rozwodzie???/ Lepiej idz sie spotkaj z przyjaciołmi bo to co masz w srodku cię zniszczy!!!!

Gość a jak dzieci
dorosną i były mężulek już płacić nie będzie musiał, to pewnie te wszystkie zachłanne ex z głodu poumierają:).

Gość do Co wy na to 666
Ano kretynko Twój kochanek nigdy nie będzie twoim mężem, bo ślubował innej i z nią ma ślub a z tobą żyje na cywilnym i nigdy tak naprawdę nie będziesz jego żoną. Owszem cywilną "żoną" jesteś , ale według prawa Bożego jesteś zwykłą kochanką.

Gość do a jak dzieci
Ja akutar w takiej sytuacji nie jestem, bo pracuję zawodowo i nie oglądam się na niczyją pomoc a już napewno mojego męża, jestem samowystarczalna.

Gość Co wy na to 666
O kurwa mac spadaj kobito .... Przed Bogiem kobito nie przysięgał bo tylko cywilny wyobraz sobie suko jedna.... AVE MASTER LUCYFER

Gość Co wy na to 666
Prawo Boże ???? idz sie lecz kobito mocherowa kobito...

Gość Co wy na to 666
I chyba rozumie m az wrecz popieram twego męża że cie olał ...biedny chłopina ....

Gość a jak dzieci
ja też jestem ex (męża zastałam w łóżku z inną) ale nie jestem zachłanna, mam dwoje dzieci i razem na obu 400 zł alimentów. Mogę być z siebie dumna,że sobie radzę.

Gość do a jak dzieci
To już ci chyba wszystkie zęby powypadały?

Gość do Co wy na to 666
A maice ślub kościelny? Jeśli tak, to przepraszam.

Gość do Co wy na to 666
Jeśli jesteście zwiuązkiem sakramentalnym, to wszystko OK bo ja tylko takie małżeństwa uznaje, bo tylko takie są prawdziwe i są dowodem prawdziwej miłości, wszystko inne to motłoch!

Gość no proszę proszę
To ty taka wierna kościołowi owieczka, działasz wbrew temu, co kościół uznaje? Przecież kościół nie może i nie pochwala związków niesakramentalnych, ale na pewno je uznaje, Nie wiesz, że są nawet prowadzone specjalne rekolekcje dla związków niesakramentalnych, A ludzie w nich żyjący są zachęcani do aktywnego uczestnictwa w życiu parafii. Nie mogą tylko przyjąć komunii. Kościół każe też swoim członkom milować bliźniego a ty jadem ziejesz.I jak to się ma do wiary?! Wyspowiadaj się z tego koniecznie! Papież wybaczył nawet swojemu oprawcy a ty jesteś pelna nienawiści do ludzi. To bardzo nie po chrześcijańku.

cenię bardzo takich ludzi co to nie mając żadnego uprawanienia do wydawania osądów w jakiejś sprawie wyrażają się ”ja tylko takie małżeństwa uznaje”! to trzeba mieć niesamowity tupet by obcym ludziom w życiorys zaglądac dając sobie prawo oceniania ich! a kimże Ty jesteś robaczku?!!!

kurcze kobieto! ziejesz nienawiścia,że aż strach czytac i Ty mówisz o wierze??? o kościele????Jak dla mnie to to sie wzajemnie wyklucza.Idz do psychologa,lub poszukaj sobie chłopa może wtedy zmienisz swoje postępowanie.Karmisz sie nienawiscią i skończysz jako samotna,zgorzkniała kobieta,żal mi Cie. ah i jeszcze jedno ja nie jestem kochanką tylko partnerką faceta po rozwodzie ,jestem równiez zdradzona zoną zeby nie było nieporozumien.

Gość apeluję do wszystkich
pazernych eks żonek. Weźcie sie do pracy zamiast narzekać!!!!!! Facet tez człowiek i musi jeść a i rozrywka tez mu sie nalezy i wyjazd. A jak Wam nie pasuje to oddajcie dzieci ojcom i same płaćcie alimenty!

Gość Co wy na to 666
brak słów.. Koscielnego nie mamy bo nie chcemy...mam dzieci na utrzymaniu dlaczego mam doplacac do najwiekszej sekty na swiecie ...

do co wy na to 666 nie musisz sie tu nikomu tłumaczyc:P sfrustrowane ex zonki zawsze znajdą powód by dokopac aktualnym partnerkom męza.to nic ze poznałysmy juz ich po tym jak odeszli te ziejące nienawiscia kobiety tego nie dostrzegaja.

Gość Co wy na to 666
Masz racje Wisieńka chora kobieta ...bardzo!!

Gość do was wszystkich
Wcale nie jestem chorą kobietą, mam tylko swoje poglądy i tu na forum mogę je wyrażać. Owszem Kościół nie odrzuca związków niesakramentalnych, ale też ich nie pochwala, bo zyją w sytuacji nieprawidłowej.Są uznawani za publicznych grzeszników i dlatego nie mogą przystępować do sakramentów świętych. Uważam także, że tylko małżeństwo sakramentalne jest pełnią miłości ludzkiej i tylko w takim małżeństwie małżonkowie mogą się zabwiać. Każdy inny układ jest grzechem śmiertelnym. Nazywanie siebie partnerką faceta po rozwodzie jest oszukiwaniem samej siebie. W oczach Boga jesteś jego kochanką, bo nie masz z nim ślubu a z nim sypiasz.

Gość do was wszystkich
Co wy na to 666 brak słów.. Koscielnego nie mamy bo nie chcemy...mam dzieci na utrzymaniu dlaczego mam doplacac do najwiekszej sekty na swiecie ... Nie chcecie ślubu kościelnego czy nie możecie ??? Jak ty chcesz wychować swoje dzieci, bez Pana Boga, bez zasad moralnych. Takie życie nie różni się niczym od życia zwierząt : jedzenie, wydalanie , tydzień bez niedzieli, gratuluje tylko czekać jak wychowasz ludzi ograniczonych i obdartych z człowieczeństwa.

Gość do nepenthes
Już Ci odpowiadam , kim jestem? Jestem osobą, która nigdy nikomu nie rozbiłaby małżeństwa i nie zabrała ojca dzieciom. Brzydzę się wszystkimi kobietami, które szmacą się i włążą w cudze związki, bez ograniczeń, bez zahamowań. Prowadzą życie z cudzymi mężami i udają, że się im udało. Tak naprawdę są nikim i są największym motłochem,może im się wydaje, że odniosły sukces ale tak naprawdę jest to klęska. Osoby, które tak żyją , nie są w stanie tego zrozumieć, bo są intelektualną płycizną, inaczej nie byłyby w takiej sytaucji.

Gość do was wszystkich
do co wy na to 666 nie musisz sie tu nikomu tłumaczyc sfrustrowane ex zonki zawsze znajdą powód by dokopac aktualnym KOCHANKOM męza.to nic ze poznałysmy juz ich po tym jak odeszli te ziejące nienawiscia kobiety tego nie dostrzegaja.

Gość do trafki
To nie jest pseudokatolicki bełkot, tylko prawdy zgodne z Ewangelią, a ty jak jesteś niedouczona to weź do ręki KKK, ale to już powinnaś znać z zakresu szkoły podstawowej.

nie chce mi sie nawet odnosic do tego ca napisała tak swietna uczennica koscioła.Prosze i ktos taki ziejacy nienawiscia do całego swiata smie sie nazywać katolikiem.Zenada... Kocham Boga ,cierpie z tego powodu ze zycie potoczyło mi sie tak ,a nie inaczej .To nie moja wina,ze ex mąż wolał sie łajdaczyc z jakąs panna a nie ze mną.I w imie wyimaginowanych zasad mam cierpiec zycie w samotności ?? Ech nie bede juz z Tob a polemizowac,bo nawet nie warto.Wez kobieto na wstrzymanie,bo w koncu ten jad który tłoczysz w koncu cie zaleje i nie bedzie dla ciebie ratunku. Zal mi cie, wiesz?

Gość do wisienka76
Nie wiedziałam ,że uprawianie seksu z mężem można nazywać łajdaczeniem. No bo teraz to się łajdaczysz na na 100%. Widziały gały co brały i jeszcze pewnie się łąjdaczyły przed ślubem.

Gość do wisienka76
Lepiej żyć w samotnoście w zgodzie z nauką Jezusa niż być potępionym na wieki. Wszystkie kochanice to właśnie czeka , jeśli nie opamiętają się i nie skończą z takim życiem. Pan Jezus przebaczył Magdalenie , ale powiedział: "Idź i nie grzesz więcej". Jeśli wy nie zmienicie swojego życia i nie przerwiecie życia z kochankiem czeka was piekło.

a czy Ty wiejąca nienawiścia do wszystkich ludzi pójdziesz do nieba??? Wiesz jakos w to watpie:P Radzę spojrzec na siebie i na swoje zachowanie.A co z maxyma wybacz a bedzie ci wybaczone?? Ciebie to nie dotyczy?? Jak juz ktos tu powiedział nawet Papież wybaczył swojemu mordercy,a jak to jest z Tobą? Nie zdziwiłabym sie gdybyśmy sie w tym piekle spotkały.