Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miejscowy

Mieszkam w Polsce ale chetnie poznam kobietę przebywającą za granicą.

Polecane posty

Gość Miejscowy

Gość zeby miec sie gdzie zaczepic
? haha...powiedz, ze szukasz jekiejs naiwnej, ktora zapewni ci lokum i jeszcze poszuka pracy

Gość miejscowy
nie zupelnie...szukam Pani do wspolnej zabawy. Jestem zonaty, mam dobra pozycje, rewelacyjne zarobki, dlatego chetnie poznam Pania mieszkajaca za granica (w Europie ) dla romansu i przyjazni.Moge podrozowac do kazdego kraju Europy 2 moze 3 razy w miesiacu. Jesli szukasz zwiazku bez zobowiazan, odezwij sie, dodam ze jestem przystojny

Gość zona Marka
Czemu szukasz pani za granicą? Krajowe Ci nie starczają? Zupelnie nie pojmuje i sklaniam sie ku wypowiedzi mojej przedmowczyni. Po prostu chcesz naciagnac nas na kase i sie ustawic naszym kosztem. A tak wogole to rusz dupe i znajdz babe sam, a nie na forum internetowym. skoro juz Twoja zona ma cie dosc.

Gość miejscowy
otoz droga Pani, kobiety ( nie jak sie pani wyrazila baby) szukam za granica bo tak jest najbezpieczniej . Moja zona juz kiedys wynajela kolezanke by mnie sledzila ( byly ku temu powody ). Ponadto tu w krajy kobiety czesto widza we mnie sponsora, prosze mnie zle nie zrozumiec, nie jestem dusigroszem, ale tez nie mam ochoty rachunkow za gaz paniom placic. Oplacic moge bilet lotniczy, Eurostar pociag, hotel , kolacje , jakis prezecik ale podkreslam nie jestem zainteresowany pannami ktore szukaja sponsoringu. Tak wiec kobietki drogie prosze mnie nie obrazac, kazdy czlowiek potrzebuje romansu i przyjazni

Gość dlaczego......................
napisałeś każdy? ja mam przecudowną żonę i nie potrzebuję romansów!!

Gość miejscowy
napisalem kazdy czlowiek.......a tak na serio, romans mozna miec ze swoim partnerem lub partnerka, u mnie akurat romans dawno umarl...

Gość dlaczego......................
to zrób wszystko, aby wrócił!!!!!

Gość vika77ie
A wiec jednak szukasz naiwnej,malo tego tak kalkulujesz zeby za to za co placi sie od poczatku swiata,(jesli nie mamy ochoty na uczucia oraz zwiazki) otrzymywac niemalze gratis.Jestes zonaty,wiec nie masz niczego do zaoferowania kobiecie ktora jest sama.Proponuje zakup dmuchanej lalki w sex shopie,bedzie dyskretna,zawsze gotowa i chetna,nie bedzie niczego od ciebie chciala,bedzie tania(gazu nie uzywa),serca tez jej nie zlamiesz a i w ostatecznosci jak zona sie dowie to afery nie bedzie,sam zobacz ile plusow,w zasadzie spelnia wszystkie twoje wymagania:)

Gość miejscowy
dziewczatka chyba przed miesiaczka...... pelne jadu i zlosci............. Jest wiele niezaleznych kobiet ktore szukaja tego co ja, zwiazku bez zobowiazan. Nic nie obiecuje takiej kobiecie, choc nigdy nie wiadomo co z takiego zwiazku moze wyniknac. Zreszta nie bede sie wypowiadal bo smarkate dziewczynki mysla ze ja szukam seksu....jakie wy naiwne jestescie, sex jest bardzo tani, i do niczego nie zobowiazuje, ale w moim przekonaniu sex z prostytutka jest obzydliwy. Z seksu czerpie sie satysfakcje wiedzac ze druga strona jest zadowolona a dla mnie satysfakcja kobiety jest bardzo wazna. Mam 41 lat a tu srednia wieku jest chyba 15....sorry ,

Gość do miejscowy
nie...to ty uwazasz, ze znajdziesz tu jakas naiwna.. "Nic nie obiecuje takiej kobiecie, choc nigdy nie wiadomo co z takiego zwiazku moze wyniknac. Zreszta nie bede sie wypowiadal bo smarkate dziewczynki mysla ze ja szukam seksu....jakie wy naiwne jestescie, sex jest bardzo tani, i do niczego nie zobowiazuje, ale w moim przekonaniu sex z prostytutka jest obrzydliwy" Chlopie masz 41 lat a nawet nie wiesz co piszesz..a czego innego szukasz, jak nie sexu???..zreszta sam mowisz, ze brzydzisz sie sexem z prostytutka, wiec z tego rozumiem, ze ta "druga" potrzebn ci do "mniej obrzydliwego sexu z obopolna przyjemnoscia".Co niby moze wyniknac ze zwiazku z zonatym facetem??zostawisz zone skurwielu?? Takich facetow to tylko wykastrowac..kondolencje dla zony!!!!

Gość artemiza30
Bezczelny,chce,pragnie,rzada....a w zamian g... chce dac.Szukaj dalej,ha,ha,ha

Gość jughhhhhh
a dzieci masz patałachu?Po co się żeniłeś????????!!!!!!!!!Jak teraz przygód szukasz!!!!!!!!Szkoda, że twoja żona zabawy nie szuka. Chętnie bym się nią zajął.

Gość miescowy
kochani prosze nie bluznic. Tak mam syna, ma 19 lat, nie mieszka juz z nami. moja zona ma swoje zycie, jest atrakcyjna kobieta ale nic juz nas nie laczy. Rozwod rczej nie wchodzi tu w rachube bo podzial majatku itp. NIe dajecie ludziom szansy ....