Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobiemałaMI

powiem wam coś, musz to komus powiedziec, mam 25 lat

Polecane posty

Gość takasobiemałaMI

i od zawsze jestem sama,nigdy z nikim nie byłam. jestem ładna (tak mówią), zgrabna, inteligentna, zabawna i dowcipna wszyscy mnie lubia, mam dużo znajomych, kilku dobrych przyjaciół. ale nigdy nie miałam faceta. dlaczego? co jest ze mną źle?

Gość paco rabanne
moge z toba sypiac dopoki nie znajdzies cos stałego

Gość a_dusia
paco rabanne - :D

czasem tak jest, 25 lat to nie koniec świata ani nie starość :) a na marginesie- co zrobiłaś, żeby z kimś być?

Gość Ju...
Na co Ci facet, przecież nie brak Ci towarzystwa...

Gość lalal
widocznie wyglądasz OK ale niektórzy faceci boją się ładnych dziewczyn

Gość Rasputinka
Wiekszosc facetow chrapie w nocy wiec bedac sama przynajmniej sie wyspisz porzadnie. ja odkad jestem mezatka w dzien chodze niewyspana bo w nocy najpierw uprawiamy seks a potem ciezko mi zasnac bo moj maz chrapie.

Gość paco rabanne
ja sie nie boje ale niktórzy mysła ze taka jest niedostepna i szuka ksiecia z bajki

Gość takasobiemałaMI
no ale ja bym chciała zobaczyc jakto jest z facetem być:D

Gość Rasputinka
Z facetem jest fajnie jak sie jest w zgodzie i porozumieniu. Jak sie nie kloce z moim mezem to jest bosko, gorzej juz jak trzeba czasem pojsc na jakis kompromis. wtedy czasem sie klocimy.

Gość Ju...
He he, to sobie wyrwij jakiegoś i się nim troszkę pobaw, to zobaczysz jak jest. Ale czy bez uczucia warto?

Gość Rasputinka
Bez uczucia to jest brzydko: numerek i do widzenia. W sumie tez zalezy jak komu sie podoba ale ja bym tak nie mogla.

Gość takasobiemałaMI
no ja właśnie nie chce tak bez uczucia

Gość Ju...
A czy ktoś Ci się podoba/podobał?

Gość takasobiemałaMI
teraz nie, ale kiedys tylko ze ja jestem niesmiala i chyba odrzucałam zawsze facetów którzy o mnie zabiegali.

Gość Ju...
Odrzucałaś, bo pewnie miałaś powody.:) No to następnym razem, jeżeli spodoba Ci się ze wzajemnością facet, to go nie odrzucaj. Po co działać wbrew sobie? Uczucie jest silniejsze niż nieśmiałość.:)

Gość eh no właśnie czasem nieśmiało
ść u mnie wygrywa

Pewnie było tak, jak już w sumie wspomniałaś... Gdy tylko ktoś się Tobą interesował, na starcie go do tego zniechęcałaś Po latach zwyczaj stał się Twoją drugą naturą, nie wspominając, że raczej coraz rzadziej zdarzają się faceci, który otwarcie Cię podrywają... Choć na pewno zdarza się, że spotykasz kogoś, komu się podobasz, ale nie chcesz tego widzieć, bo przecież nie rozległ się dźwięk fanfar ani żaden głos nie powiedział Ci, że to ten... Oczywiście mogę oceniać sytuację fałszywie :P Ale myślę, że Twoim wyjściem jest nie czekać na ogromne uczucie, które spada jak grom z jasnego nieba, ale samej zainteresować się facetem, którego już znasz lub dopiero poznasz, a który wyda się miły, pociągający choć trochę, ciekawy... Jeśli dasz Wam szansę, może z tego wyniknąć uczucie, na które czekasz

do Eyes of night Twoją wypowiedź powinna większość cześć samotnych przeczytać. I moę wyciagnęłaby wnioski na przyszłość. Pozdrawiam

Gość takas sama
ja mam tak samo jak ty czytajac twoja opowiesc czulam sie jakby to bylo o mnie zawsze odpychalam facetow bo cos w nich bylo ni tak ale teraz spotkalam tego "jedynego" i nie zamierzam go odpychac zobaczymy co z tego wyjdzie zycze ci powodzenia napewno znajdziesz kogos w momencie kiedy najmniej sie bedziesz spodziewac nie szukaj na sile bo to bez sensu sam cie znajdzie:) i jak ci sie spodoba daj mu sie uwiesc a reszta pojdzie gladko:)

Gość takas sama
aha zapomnilam dodac ze czasami warto poczekac dluzej na kogos wyjatkowego ....jak ktos ci sie spodoba tak naprawde bedziesz wiedziec to sie czuje bycie z kims na kim nam nie zalezy po to by kogos miec nie daje zadnej radosci

Gość eye masz dużo racji
w tym co piszesz.. tylko jak ja mam to zrobic? jak sie zainteresować facetem tzn co zrobic żeby on to odczuł? wczoraj sie dowiedzialam, że mam trudny charakter, że nie umiem okazywać uczuć. A powiedziała mi to osoba wzasadzie obca.

Faceci bywają trochę pokręceni, ale generalnie to nie są szalenie skomplikowane osoby;) Jeśli wydaje Ci się, że jakiś facet jest w porządku i że czuje do Ciebie jakiś rodzaj sympatii (no i jest wolny:P )wystarczy być dla niego miłą! Czyli... dużo z nim rozmawiać, uśmiechać się na jego widok, śmiać się z jego dowcipów, dostrzegać pozytywne zmiany w wyglądzie (jeśli się zdarzają, chodzi o szczerość a nie trzepotanie rzęsami), chwalić, gdy na to zasługuje... Jeśli facet będzie zainteresowany, szybko zrozumie, że nie odrzucisz go, gdy rzuci jakąś propozycję... oczywiście to wszystko nie jest takie proste, ale wiem, że faceci lubią kobiety, z którymi mogą normalnie porozmawiać, pośmiać się, przy których czują się swobodnie, bo wiedzą, że ona jest do nich i ogólnie pozytywnie nastawiona

Gość takasobiemałaMI
oczywiście to wszystko nie jest takie proste, ale wiem, że faceci lubią kobiety, z którymi mogą normalnie porozmawiać, pośmiać się, przy których czują się swobodnie, bo wiedzą, że ona jest do nich i ogólnie pozytywnie nastawiona tak .. kumpli mam takich :) a ja dla nich kumpel jestem -------