Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skarbeczekbeatka

Lecze przebarwienia i blizny.

Polecane posty

Gość skarbeczekbeatka

Czy jest ktos, kto tak jak ja leczy przebarwienia i blizny. Napiszcze czego używacie, jakie daje efekty. Mi bardzo pomogla i pomaga masc clindacne, codziennie sie nią smaruje dwa razy. Uzywam tez acne-derm na przebarwienia, mam jeszcze pol tubki, uzywam pod makijaz, tez polecam. Nio i wykonuje zabiegi laserem. ( jestem juz po 7 zabiegach). czyli dopiero poczatek leczenia.

Gość luka alimran
czy stosujesz clindacne tylko miejscowo na krosty czy tez bardziej ogolnie tak ze dotyka tez zdrowej skory , czy mozna to stosowac szerzej niz tylko miejscowo bo u mnie sie nie da tylko miejscowo ??

Gość bbb...
skarbeczek ale co to sa za przebarwienia po tradziku czy inne? ja mam takie duze plamy brazowe na czole po okiem pod nosem i jestem przerazona nie wiem jak to leczyc i czy wogole da sie cos z tym zrobic:O

Gość lampa bioptron

Gość turkusowy tulipan
ja lecze przebarwienia.... od jakiegos czasu uzyam kremu z masy perłowej noscar... daje efekty tylko trzeba byc cierpliwym... jest to dosc powolny proces:P

Gość bbb...
aturkusowy tulipan ale po czym masz te przebarwienia?

Gość MIGOTKAAA45
Ja ma takie duze odbarwienia po oparzeniu I i II stopnia. ciągnie sie taka duza plama od kolana po same udo. oparzenie mialam rok temu.pielegniarka powiedziala juz podczas opatrunkow ze 2 lata i nie bedzie śladu a dermatolog mnie dobiła! powiedziala ze nie wiadomo czy zejdzie