Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnasamotna25

Mam 25 lat i wciąż jestem sama

Polecane posty

dokłądnie bezinteresowna jak i milość zresztą:D jeśli coś jest i trwa to nie można myśleć że sie to skończy kiedyś

przyjaznie z facetami ogolnie sa niebezpieczne, bo przeciez przyjaciel jest dla nas osoba fascynujaca, ktora sie dobrze zna, bardzo lubi, rozumie i nietrudno sie zakochac, ale znowu z kobietami jakos mi nie wychodzi. pierwsza przyjaciolka wbila mi noz w plecy, przyjazn z nastepna umarla smiercia naturalna z racji przeniesienia sie do dwoch skrajnie roznych srodowisk, a trzecia nawet nie wiem czy moge nazwac przyjaciolka z powodu roznicy wieku: 15 lat. no i ostatnio stracilam najlepszego przyjaciela, jakiego mialam - mojego faceta. :o bliskie relacje z ludzmi ogolnie sa niebezpieczne...

ale ja i tak uważam ze lepiej jest zaryzykować:)

Gość pewnie dlatego ze u ciebie nic
ja po mojej ze tak powiem przyjazni z facetem juz wiecej nie zaryzykuje...kurcze to bolalo bardziej niz zakonczenie zwiazku.

Gość Ju...
Dziwne to wasze podejście. Ja gdybym znalazła kogoś, kto by mi odpowiadał, choć na tydzień, byłabym, szczęśliwa i mogłabym powiedzieć, że miałam w życiu przyjaciela.

Gość Ju...
Faceci-przyjaciele psuja przyjaźń, bo im sie związku zachciewa...:o

ale z dziewczyna tez jest ciezko-mialam pare przyjaciolek ale tak naprawde tylko 1 byla calkowicie w moich klimatach-mamy kontakt lecz juz nie tak czesty bo mieszkamy w innych krajach...

ale kim dla Was miałby być przyjaciel?

'ale kim dla Was miałby być przyjaciel?' kims nadzwyczaj bliskim, komu mocno ufam z wzajemnoscia, z kim zrozumienie sie nawzajem przychodzi bardzo latwo, kims, komu chce sie powiedziec wszystko i o kim chce sie wiedziec wszystko. ech, ja na pewno mieszm przyjazn z miloscia...

Gość Ju...
Ja nie wiem, kim jest przyjaciel. Ale marzę, by wreszcie spotkac kogoś, z kim spędzanie czasu sprawiałoby mi przyjemność. A nie, że się spotkam, bo a. muszę, b. z braku laku.:P A przyjaciel to chyba ktoś, za kogo bez zastanowienia w ogień by się skoczyło.:D

ja juz raczej wolalabym nie ryzykowac przyjazni z facetem. przyjaciel to dla mnie ktos kto przede wszystkim ma bardzo podobny sposob patrzenia na swiat do mnie-czasem wystarczy 1 slowo lub samo spojrzenie aby skomentowac jakas sytuacje. z kim dobrze sie rozumie,na kogo moge liczyc i wygadac sie jak mam problem. jednoczesnie osoba,ktora zbytnio nie ingeruje w moje zycie bo tego za bardzo nie lubie. taka madra,dorosla przyjazn bez zbytniego slodzenia

tez uwazam, ze najbardziej w przyjazni liczy sie wzajemne zrozumienie. fajnie jest miec kogos, kto cie zawsze zrozumie, bez zadnego cienia watpliwosci, mysli w prawie identyczny sposob, mozna mu zaufac... i nie wiem czy jednoznaczna przyjazn z facetem jest w ogole mozliwa.