Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mar33

Jestem po 30 stce i mam gruby brzuch !!!!!

Polecane posty

RENIS SAMA SIE SOBIE DZIWIE ALE JAK SOBIE POMYSLALAM ZE ZNOW JEDNYM DNIEM ZAWALE CALY TYDZIEN MORDEGI !!!!!!!!! moze nareszcie uda mi sie zdyscypilnowec, co ty dzis zjadlas , jak ci szlo?

Gość Reniś
Ochlodzilo sie wiec to moze dlatego chce sie j .Ale pocieszenie .Na przyszly tydzien idzie wiosna .No wiec nasze brzuszki musza na wiosne byc piekniutkie -plasciutkie :)

Gość Reniś
Ja malo dzis jadla.Rano kanapka z serem w pracy bulka z wedlina i w domu obiad o 19 .2 kotleciki mielone ziemniaki i warzywka i troche jogurcika z zirkami slonecznika i siemia

Gość Reniś
A jeszcze serek wszamalam .No to chyba wszystko .Dzis caly dzien bylam w pracy to nie mialam ochoty na jedzenie.

ale jest naprawde ciezko , powiem ci ze schudlamte pare kilo ale strasznie duzo wysilku mnie to kosztowalo mam nadzieje ze nie wroce znow do starych nawykow!!!!!!!

Gość Reniś
Jak sie przyzwyczaisz i wejdzie Ci w krew to nie ale zawsze trzeba bedzie o tym pamietac ,ze wszystko z umiarem.:)

Gość Reniś
No to ja spadam .Narka Pa pa

Gość Reniś
HEJKA!!!!!!Juz jestem w domku.Dzis na obiad zrobie kotlety sojowe i kapusta kszona. No ale ladnie sie zrobilo .Czuc prawie wiosne,wiec trzeba sie brac do roboty i to ostro hahaha .Pozdrowionka :)

hej u mnie tez slonko ale mroznie, zostal mi jeszcze 1 kg narazie i potem bede utrzymywac, ale glod czuje teraz z dnia na dzien mocniejszy przez ostatnie 2 tygodnie nie tknelam pieczywa i naprawde to chyba byl moj blad zywieniowy!!!

Gość Reniś
Moze i to byl blad .Ja jem wszystko .Nie chce gwaltownie zjechac z wagi ,bo wiadomo jakie moga byc rezultaty.Moze zacznij jesc pieczywo ?np.1 kanapke rano ciemnego chlebka .Sniadanie to podstawa .

na sniadanie jem platki fit z mlekiem i bananem , ale jutro kupie sobie ciemne pieczywo bo juz tez mam smaka

Gość Reniś
No hej a pewnie .Ja mam maly sukcesik .WAGA SPADA!!!!!!! i jest wszystko ok .

Gość Reniś
Zarazilam moje kolezanki z pracy odchudzaniem na wiosne .Dzis pilam herbate zielona z imbirem .Bardzo dobra .

hej ja dzis doscy zjadlam bo pomyslalam ze naprawde za malutko jem weic troszku wrzucilam tego ale same zdrowe rzeczy , pomyslalam trudno jak waga ojdzie troche w gore to nie szkodzi ale zjem cos pozywnego a juz od piatej nic nie jadlam wiec moze nie bedzie tak zle!!!!

Gość Reniś
Hej Mar !!!Ciesze sie ze sama doszlas do takiego wniosku,poniewaz wydaje mi sie ze zbyt ostro wzielas sie za odchudzanie.Powoli moja droga,powoli .

wzoielam sie ostro bo wygladalam tragicznie z ta opnoka , a o samopoczuciu nie wspomne :)

Gość Reniś
milej imprezki:)

Gość Reniś
OOOO myslalam ze jestes na imprezie .Do wiosny zwalisz te oponke .Jestam tego pewna.

dzieki tez tak mysle , dzieki za zyczenia , wlasnie pozwolilam sobie na pifko wiec jest imprezka;)

Gość Reniś
hihihihihih To fajnie chociaz masz wesolo.Pozdrawiam serdecznie:)

Gość Reniś
a polecam ten peling z kawy .Jest fajny .Fakt wanna po nim wyglada smiesznie .

Gość Reniś
Hej! Jak tam samopoczucie ?????

hej samopoczucie w porzadku , tylko nie ma czasu pisac musze sie poprawic , zaraz ide sie wazyc , moze cos zeszlo?:))))

hej , ja sie dalej trzymam juz mam 69 ktore trzymam i zaczelam wiecej jesc zeby dalej chudnac , pozdrawiam odchudzak´jace sie!!!!!

dziewuchy jestescie jeszcze , moj juz jest plaski ale jeszcze ciut chce zeby spadl, mam juz 68 kg wiec pierwszy cel osiagniety , pozdrawiam !!!!!!!!:)

Gość Moze to nie tylko tluszcz
Moze jestes opuchnieta? U kobiet czesto woda gromadzi sie w okolicach brzucha i piersi i to ne tylko przed okresem.Zdarza sie to czesto jesli za malo wypijamy w ciągu dnia. Ja w imie tego tarmosze ze sklepu zgrzewki wody, koniecznie sredniozmineralizowanej (np. nestle aquarel), wysokozmineralizowana jest dobra dla organizmu, ale trzeba uwazac na zawartosc sodu!! pozdrawiam, Ewa

droga ewo u mnie to byl tluszcz ale teraz sie go pozbylam i jak wiecej podjem to natychmiast cwicze zeby nie wrocic do starej oponki:)

Gość Reniś
Hej dziewczyny !!!!!!! A u mnie bez zmian , troche waga mi zeszla i cisza i mnie to nerw podnosi .Pozdrowionka

hej renis fajnie ze sie odezwalas!!!!!! u mnie idzie dobrze narazie stoje bo jem normalnie , ale za niedlugo zaczynam 2 faze czyli 2 - 3 kg w dol