Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta dojrzala

Porozmawiajmy o mezcyznach -chlopakach, mezach, braciach, ojcach, kolegach...

Polecane posty

Gość kobieta dojrzala

jacy oni sa wlasciwie? jak sie z nimi "obchodzic"? czego unikac a czego nie? co lubia a czego nie toleruja... zapraszam wszystkich - Panie i Panow.

Gość zdzichu number one
Ja nie lubie kobiet ale krzywdy im tez nie robię. Po prostu staram sie ich unikać. Poza praca jedyne kontakty z kobietami mam z prostytutkami.

Gość to tylko jaaa23
przeciez do kazdego egzemplarza dolaczaja instrukcje obslugi :) nie dostalas?

moge powiedzieć za siebie - prawde i rozmowe... bez kombinowania - a moze sie domyśli, powinien wiedzieć i takie tam...

Gość nie chcę
sobie psuć humoru :P i po co sobie strzępić język???

Gość _nick
porozmawiajmy

Gość kobieta dojrzala
za co ich kochamy i czemu bez nich zyc ciezko - czemu c odrugi topik jest o facetachß czy oni tez sie boja , czy tez plotkuja, czy lubia gotowac?

Gość kobieta dojrzala
czy ich dziecinstwo trwa naprawde cale zycia? jak wychowac chlopca,by nie byl dzieciaczkiem do 40 stki...

Gość _nick_
boją się i to jak, kiedy wracają narabani w nocy do domu, a tam czeka na nich taki mały dzierżyński

cóz mój maż jest fajny bardzo go kocham bardzo mi pomaga ale to istny szałaput byle prydko:D ale i tak jestem za nim murem czy sie boją pewnie jak ja rodziłąm to maż sie trzasł ze strachu faceci sa jeszcze wiekszymi plotkarzami :D mój maż uwilebia gpotować

Gość to tylko jaaa23
Jesli chodzi o to ze faceci sa dzieciaczkami to trzeba miec pretensje do kobiet ze tak je wychowuja..przyklad mojej mamy, biadoli ze brat nic sam nie umie zrobic, a cale zycie go wyrecza. Kobiety sa zbyt opiekuncze.

Gość kobieta dojrzala
no wlasnie- czy nasza nadopiekunczosc nie sprawia,ze same sobie szkodzimy? ze moze to ino powinni sie zainteresowac czemu jestesmy smutne, zmeczone...

chyba nie da się generalizować... niektórzy lubią to u Kobiet... ale nadmierna na pewno jest męcząca...

Gość _nick_
kobieta dojrzała - nawet niech Ci takie myśli do głowy nie przychodzą, są szkodliwe

Gość wcale nie sa szkodliwe
mezczyznom sie troche w glowach przewraca - najpierw dba mamusia, potem zonusia. o nic sie nie martwia, bo to kobieta zarobi.

Gość _nick_
kobieta zrobi, a facet zarobi

faceci - moj brat to rozpuszczony flirciarz, w ktorym podkochuje sie masa kobietek jest leniwy, czarujący, baaaardzo towarzyski, wygadany, przystojny, nie gotuje, nawet kanapki szykuje mu moja mama - moj mąż - twardy, uparty, pracowity, zaradny, przystojny;), nie narzekam w domowych obowiazkach tez mnie wyrecza jak go prosze i spelnia moje zachcianki :)