Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna inez 23

Szczupłe dziewczyny!!!Ćwiczymy,ruszamy się

Polecane posty

45 kg przy tym wzroscie to wierz mi, nie jest dobry pomysł.. ja próbuję przybrać trochę.. poza tym takie 45kg z natury wygląda inaczej, niż takie 45kg odchudzone.. (chyba że ważyłaś tyle zanim przytyłaś, ale ja bym i tak darowała sobie te 10 kg, poprzestała na powiedzmy 5.) no i lepiej chyba więcej ćwiczyć niż ograniczać za bardzo jedzenie.. ;)

Ja mam 166 cm i ważę 55 kg, chuda jestem jak łata, jakbym ważyła 45 to by mnie chyba w szpitalu zamknęli:-O Ten post powyżej to pierwsze oznaki tęsknoty za anoreksją:-O

ehh te \"kościste bioderka\"... :o ja sobie siebie akurat nie wyobrażam \"cięższej\" niż powiedzmy 50kg, ale też nigdy nie ważyłam nawet tyle 😭

Hejka spacer, ja biegam i pływam, pogoda na szczęście sprzyja:) Poza tym... wymieniam okna i rozglądam się za psem, bo zamierzam w końcu kupić mojego wymarzonego owczarka:-D

u mnie dziś, teraz, już po sesji! rano jakieś bzdurny egzamin napisałam i koniec... :D ja biegałam teraz średnio, zamierzam się wziąć poważniej. poza tym z cwiczeń przez 2 tyg nie robiłam nic, tylko łydki.. muszę się sprężyć, za 3 tygodnie sezon bikini :classic_cool: :P Laura - mój się zrobił taki bandzior, że siedzi teraz w czymś ala kojec.. wesołe stworzenie, aż nadto ;) aaaaaaaa widziałam gdzieś na ślubach jakieś zdjęcia z Twojego - przepiękny bukiet miałaś.. :)

Hej:) Lauro, a ja zawsze marzyłam o labladorze, ale obecnie bardzo kocham moja sunię, więc labradora nie kupię. Masz fotki ze ślubu na kafe?? Nie widziałam, pochwal się, jelsi chcesz:) Samanto, sesja i kryzysy w związkach - to co najlepsze:P Witaj w klubie. Do tego nie ćwiczyłam ostatnio, ale będe biegać juz w przyszłym tygodniu. Dostałam pracę dorywczą, więc jestem szczęśliwa:) pozdrawiam serdecznie!!!

ja już kryzys w związku wykończyłam. zanim on wykończył mnie :D faceci to (bez urazy) dziwne stworzenia.. ja widziałam tylko fotki Laury fryzury i bukietu, ale bukiet prześliczny (uwielbiam konwalie) :) :)

Dziewczyny, dawajcie maila, to wam wyślę parę fotek, jeśli chcecie:) Samanty adres gdzieś mam, jeszcze Spacerkowego mi brakuje:) Nie chcę dawać zdjęć na kafe, dużo z tym roboty:-D

🌼 widziałam kilka komentarzy pod tymi Twoimi fotkami, które wkleiłaś - nie mogły się pomarańczki przyczepić do Ciebie, to skrytykowały wszystko wokół :D biedulki mało kreatywne ;)

Gość Lilaaaaa
Witam !!! Hej Dziewczyny ? Nie słyszałyście czasami gdzie w Krakowie znajduje się jakieś studio z najnowszą kosmiczną platformą wibracyjną - soniczną ? Ponoć jest to największy HIT !!! I nazywa się STANDINGMATE. Kuzynka z Warszawy nie może się nachwalić co ta maszyna potrafi , wyniki są już ponoć po paru razach . Ponoć jest to pierwsza maszyna w świecie która bije na łeb wszystkie platformy wibracyjne . Dajcie znać jak byście coś wiedziały ???

Dziewczyny, zmobilizujcie mnie :) Chcialabym odzyskac kondycje po prawie 3 latach bez zadnego sportu poza spacerami. Po pracy jestem wyczerpana, zero energii na cokolwiek. Jaki \"rytm\" cwiczen polecacie na poczatek, zeby sie nie \"uszkodzic\" niechcacy? Jestem szczupla, 27 lat. Chetnie zaczelabym biegac, ale troche sie boje o kolana.

czytałam Twój topik na zdrowiu.. kiepsko ogólnie coś dobrać, probalemy z kolanami - biegi odpadają. basen nie z powodu chloru (a te ozonowane? one niby zawierają mało chloru) myślę, że ten pilates czy joga, o których pisałam byłoby na początek dobre.. może callanetics..

Z kolanem jest raczej tak, ze go nie chce przeciazac ZA BARDZO przez nieumiejetnie dobrane cwiczenia. Nigdy nie bylo jakos powazniej uszkodzone, tylko zdarza sie, ze czasem cos w nim "strzyka" np. przy schodzeniu z gor. Dlugi marsz, kilkanascie km, nie szkodzi mi na pewno. Pamietam, ze niedobrym pomyslem sa dla mnie np. pompki damskie z opieraniem sie na kolanach.

co do tego kolana - moja mama jest świeżo po operacji kolana bo niby je oszczędzała ale nie do końca, tak że moim zdaniem albo się kolano oszczędza jak jest z nim kłopot, albo nie.. nie cwiczyłam przez dwa tygodnie Tamilee, bo pochłonęła mnie sesja i jak teraz zrobiłam jedną serię na pośladki to następnego dnia myślałam, że się zapłaczę :P heh..

Gość Studio Odnowy Biologicznej
..................................Ekskluzywne............... ...................... ........................Studio Odnowy Biologicznej............................. ................30-209 Kraków ul.Królowej Jadwigi 103 A.................... .....................................Zaprasza !!!.................................... Na maszyny oraz zabiegi : Vacu >< Vell - bieżnia- (kapsuła próżniowa)-spacer w pod ciśnieniu ! STANDINGMATE - najnowsza platforma soniczna ! , nie TURBO SONIC ! BEAUTYTEK - ultra nowoczesna , nieinwazyjna kosmetyka XXI w -modelowanie sylwetki , lifting twarzy i biustu, ujędrnianie-wyszczuplanie ciała , likwidacja CELULITU !!! Ponadto: ........................................Masaże.......... ......................... masaż relaksacyjny masaż wyszczuplająco-ujędrniający + zabiegi na ciało masaż sportowy masaż częściowy masaż twarzy masaż dłoni i stóp masaż aromaterapeutyczny masaż synchroniczny masaż rytmiczny masaż energetyzujący Uwaga !!! Tylko u nas w studio : .....................................Woda Mineralna............................... ......................................... GRATIS !!!.................................. a w miesiącu lipiec i sierpień na wszystkie usługi 15% zniżki !!!

woda mineralna gratis - słodko! :D przy vacu line itp hehe :P Lauro, pytałaś na innym wątku o Tamilee na brzuch, ale przez ten spam co i tu mamy powyżej gdzieś mi umknął - Tamilee na brzuch też są dwa zestawy (jak większość jej ćwiczeń) - \"chcę mieć taki brzuch\" i coś a\'la \"brzuch (?) of steel\" - ja mam taką część ale inaczej zatytułowaną zupełnie dlatego nie znam poprawnego tytułu.. ten pierwszy zestaw lepszy :)

Spacerku, tylko nie narzuć zbyt dużego obciążenia :) Lauro, czekamy na fotki najbardziej wysportowanej panny młodej na kafeterii :D

Ok, dziewczyny, będę w domku to wyślę:) Z tą najbardziej wysportowaną panną młodą to nie przesadzajmy:-D

Pooooszły zdjęcia;) Na ślubach już mnie zjechały laski, zobaczymy co będzie tu:-P

mówiłam, że najabrdziej wysportowana - jaki ładny zarysik bicepsa widać :P :D widziałam już tę suknię na topiku ze ślubów - okropnie wyglądała na tamtym zdjęciu :P moze to kwestia oświetlenia etc, bo na Twoich zdjęciach jest śliczna :) taka suknia księżniczki a nie zbroja - a tak na tamtym wyglądała ;) Ty masz taki zimny typ urody i ta suknia tak chłodno zdobiona - bardzo fajnie to współgra :) a na slubach to Cię pewnie zjechały, że nie miałaś długiego na pół kościoła trenu :P (dla mnie ten diademik bomba) ogólnie wszystko przesliczne :) O! tak przysłodzę na koniec :classic_cool:

Oh, ah, dziękuję [rumieni się] :-D Jeśli chodzi o bicepsy, to zasługa agrafki, taki mały sprzęcik a tyle radości;)

u mnie albo się wala gdzieś agrafka po kątach, albo brat już z nią zrobił porządek (zamienił w kupę antymaterii znając go) :D jakoś mi nie podeszło ćwiczenie z nią, wolę hantelki

Ja też się zabierałam za kupienie hantelków, ale jakoś tak mi zeszło i dalej ich nie mam:) Kurde, próbowałam skądś zciągnąć tę Tamilee, na Aresie znajduje ale za cholerę nie chce zciągnąć, na Bearshare to samo:( Chyba kupię na alegro płytkę:( A może ty mogłabyś mi to gdzieś wrzucić, albo wysłać, no nie wiem? Byłabym dzwięczna 🌼

mój transfer netowy jest tak żałosny, że zzipowane notatki wchodziły cała noc na serwer i w końcu komputer padł i nie weszły :O więc z filmem nie próbowałam, ale zobaczę na jakimś innym czymś, moze jakoś uda mi się to załadować.. jakby co to dvd są w saturnach, empikach itp za max 15zł, ale z Aresa powinno pójść.. w każdym razie jeszcze spróbuj raz. i na emule na pewno było, bo znajomy ściągał, może stamąt pójdzie. ja nie wiem jak to jest - ja mam kompetnie beznadziejny net, wooooolny okrutnie, a z Aresa idzie (aż mnie zablokowali bo za dużo szło :D )

Hej:) Samanto, kolana slabo ale masuje je z liotonem, zamiast biegac - chodze, jezdze rowerem stacjonarnym. Z psem spaceruje, nie jezdze autobusami, jem zdrowiej, w ogole znow kupilam shape\'a i jakos do przodu. Mam w tym roku o tyle lepsza prace ze nie siedze 12h ale chodze 6 h:D Lauro Naprawde wyszlas slicznie. Dlaczego: jestes drobna, delikatny makijaz, suknia najbardziej mi przypadla do gustu w gorsecie - taka klasyczna elegancja. Super, ladne zdjecie, ale dlaczego babki zjechaly Cie na topiku o slubach? Bukiecik sliczny, super, dla mnie bomba. pozdrawiam Was serdecznie i bardzo sie ciesze, ze jestescie bo jest mi lepiej na duszy, nie jestem sama.🌻

Witam:) Dziewczyny, widzę, że moje starania się opłacają, bo nawet smukleję, ale dieta to moj słaby punkt. Przechodze na dietę wysokobialkową. Będę jadla normalnie, ale więcej białek i może nawet cudem ograniczę słodycze, bo je poprostu kocham:D Teraz jakoś mnie do nich nie ciągnie odkąd jem dużo owoców. Ale ogólnie wiecie może jak się układa taka dietę? W internecie jakoś tylko ogolnikowo pisza, ze je sie to i to w tylu gramach. Jak mam to dobrac dla siebie? Jak Wam idzie? Jak wakacje?? Pozdrawiam🌻

Cześć Spacerku, Dzięki za miły komentarz odnośnie moich zdjęć ze ślubu:) Apropos diety białkowej, ja na sobei zauważyłam, że jak jej dużo białka (mleko, kefiry, jogurty), szybciej robią mi się mięśnie i mam ładniejszą cerę:) Wakacji niestety nie mam, bo czasy szkolne już daleko za mną, ale może na jakis parodniowy wypadzik czas się znajdzie:)

Lauro Przeczytalam dzis, ze ta doeta jest szkodliwa po dluzszym czasie, bo szkodzi na nerki itp. ja juz nie wiem. moze poprostu troche wiecej bialka spozyje ale bez przesady, bo boje ze sobie zaszkode. moje wakacje beda za miesiac:)