Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiaczekkkkkkkkkkk

DIETA KOPENHASKA- START 11 luty 2008. Kto sie dołączy ?

Polecane posty

Gość Asienkaaa
Hej :) ja w tamtym tygodniu po czterech dniach przerwałam diete i schudlam wtedy jakies 2 kg i dzisaj zaczelam diete znowu ale tylko na 3 dni;p wiem moze nie powinnam tak robic ale nie potrafie tez wytrzymac duzej no i wogole potrzeboje jeszce tylko jakies 2 kg schudnoc ;) a jak skoncze ta diete to biore sie porzadnie za jakies cwiczenia

Gość Mona i spółka
MARCHWICZEK !!! Trzymaj się, postaraj się ! Mi też momentmi było ciężko, ale wtedy przypominałm sobie dlaczego w ogóle podjęłm się zacząć dietę. Tłumczyłam sobie, że jeżeli przerwę kopenhską, o tak samo zrobię w przypadku kolejnej diety. Myślałam też o tym, że robi się coraz cieplej, nadchodzi czas zdjęcia grubych rzeczy i jak ja bedę wyglądać ?? :( Dasz radę, wierzę w Ciebie :) Byle dojść do 7 dnia, a wtedy to już z górki :)

Gość dagucha
Witam:) teraz jest juz mi lepiej i marchwiaczek damy rade jestesmy na podobnym dniu... wiec nie ma co sie zalamywac... trzeba duzo pic jak sie jest glodnym i poczucie głodu znika:) i tak jak pisze moni tzreba pamietac czemu to robimy:) Damy rade bedzie dobrze!!!!:) trzeba myslec o tyc co bedzie po 13 dniach:):):)

Gość loni
ale wy umiecie podnosić na duchu chyba to sobie wydrukuję i powieszę na lodówce jak będę mieć doła ja dzis jestem dopiero na 3dniu i czuje rano i wieczorami osłabienie, jedzenie mi nie przeszkadza tylko jakoś sił mi ubywa, piję dużo wody z cytryną odrazu jak wstaję rano bo czuję jak mi słabo,wczoraj o 21 byłam już w łóżku i odrazu zasnęłam normalnie nie miałam sił na nic, teraz jestem juz po kawie która postawiła minie na nogi. marchwiaczek nie poddawaj się proszę, masz małe dziecko i więcej obowiazków,może jak niesiesz dzidziusia włóż go sobie w nosidełko a potem do wózka,będziesz mniej odczuwać ciężar bo przy tej diecie rzeczywiście jest się słabym,może trochę wolnij wykonuj czynnosci,szybkie zmiany sprzyjają zawrotą głowy dziewczyny trzymajcie się i ze względu na siebi i na mnie

Gość Moni i spółka
Witajcie :) Marchwiaczek mam nadzieję, że się nie poddałaś. Dzięki Loni za miłe słowa-taki nasz siostrzany urok :) Jutro może uda mi sie kupić stepperi zaczynam ćwiczyć. Nie chcę przytyć w przerwie między dietami. Dzisiaj dopadł mnie lekki kryzys, skoro już troche schudłam to może skrócę sobie diete. Na szczęście szybko zwalczyłam to w sobie. Dodatkową motywacją dla mnie jest to, że wczoraj na Allegro kupiłam piękną suknię wieczorową i mam lekkie wątpliwości czy w nią wejdę w biodrach :) Pozdrawiam

Gość loni
no to masz dodatkową motywację i kłopot, napisz jak sie spisze steper ćwicząc na tym na siłowni podobało mi się, potem jednak kupiłam sobie rowerek myśląc że jak będzie w domu pod ręką to będę ćwiczyć w każdej chwili efekt był taki że zagracał pokój,ale steper to nie to samo co rowerek przecież

Gość Moni i spółka
Ja chcę kupić ten mały stepper z linkami, nie ten duży ze stojakiem. Jak już go będę miała to dam znak co i jak :)

Witam:) jestem na 5 dniu i czuję się ok;] tylko nie mam pojęciaco moge zjeść na obiadek bo tej gotowanej ryby to nie przełknę,zastanawiam się czy np 2-3 owoce nie zrobiłyby az tak wielkiej różnicy. Dziewczyny ,a ile juz schudłyście i na którym dniu jesteście??

Gość loni
cześć, będę cię gonić bo ja jestem na 3dniu,nie ważyłam się bo chyba się bo... chyba się boję może zrobie to ostatniego dnia? niewiem jeszcze a ty coś zrzuciłać co do stepera to owszem w siłowni sa ze stojakiem ale ja miałam na myśli ten dół tylko takie też widziałam w sklepach za to niewiem jak wygląda z linkami i do czego służą można rączkami wymachiwać?

Gość Mona i spółka
Zakręcony-kwiatuszek nie można tak sobie zmnieniać całkowicie składników posiłków. Ta dieta ma na celu również poprawę przemiany materii, a jedząc co chcesz uniemożliwiasz to.

Gość Mona i spółka
Oj Loni nie zauważyłam Twojego wpisu :) Właśnie ten "dół" chcę :) Z dołu wystają takie linki, które ciągniesz i machasz łapkami (czyli pracujesz nad bicepsem i tricepsem-ten ostatni w szczególności mnie interesuje, bo troszkę mi zmalał)

Gość Mona i spółka
A Loni, nie waż sie !!

Gość dagucha
Szczerze powiem...ze lapie mnie kryzys:( od wczoraj czuje sie starsznie glodna i nie moge sie cos najeść... a co dopiero w niedziele tylko jeden posiłek:( kurde przezyłam już dni... więc nie chce się poddawac..

Gość dagucha
5 dni zapomniałam napisać:)

Mona i spółka to jest jeden jedyny składnik którego niestety nie nie ma takiej opcji żebym przełknęła,poza tym to trzymam się ściśle jadłospisu tej dietki. dagucha nie poddawaj sie ja też jestem po 5 dniu;] loni popieram to zebyś sie nie ważyła, ja mam zamiar to zrobic 7 dnia wieczorem(ewentualnie 8 rano)wtedy powinny być już widoczne efekty.

Gość Mona i spółka
Hej ! Dzisiaj mój trzynasty ostatni dzień diety kopenhadzkiej.Hura !! Dzisiaj wszystko będzie super, bo ostatnie : -ostatnie śniadanie, -ostatni obiad, -ostatnia kolacja :) A jutro PIZZA ! Nie bójcie się 7 dnia. Ja przed nim bardzo panikowałam, ale jak przyszło co do czego to nawet sie najadłam tym obiadem. Po tylu dniach diety nie robiło to już większej różnicy. PAMIĘTAJCIE : NAJWAŻNIEJSZE JEST NASTAWIENIE PSYCHICZNE I SILNA MOTYWACJA :) Loni mogołaś zmienić rybę na gotowane mięso. Marchwiaczek !! zaczynam się bać o Ciebie. Pisz do nas :) Robiła, któraś już diete kapuścianą ?? jestem ciekawa, czy do tej zupy można wrzucić kostki rosołowe i czy można używać soli ?? Słyszałam różne opinie.

ja robiłam dietkę kapuścianą;] i muszę przyznac ze są po niej efekty tylko ze niestety nie miałam silnej motywacji i wytrzymałam tylko 4 dni po których schudłam 2,5 kg (znaczy schudłam 4,5 ale te 2 sobie nadrobiłam) taka waga jaką osiągnęłam (dietę robiłam na początku stycznia) utrzymała sie do teraz ale teraz mam motywację i próbuję znowu zrzucic kg teraz jestem bardziej zawzięta to juz 6 dzień:)

Gość MOna i spółka
zakrecony_kwiatuszek a co z ta sola i kostkami rosołowymi ??

Gość Mona i spółka
Monik 123 nie wiem ile schudłam, bo sie nie ważę. Zależy mi na 4-5 kg. Jeżeli będzie więcej to super, ale nie licze na to. Przy tej diecie naprawdę dużo mogą schudnąć osoby o większej otyłośći. Im Więcej ważysz tym więcej masz szansę schudnąć :)

Gość dagucha
hej dziewczyny!!:) dzis 6 dzien i juz po sniadanku... mam nadzieje że wieczorem znów nie dopadnie mnie kryzys!!! Siostra wydaje mi sie ze jak wrzucisz kostke roaolowa do kapusniaka to nie zaszkodzi.. czytal ze nawet do naszej diety mozna minimalnie przyprawiac. chociaz ja tego nie robie!

Mona ja miałam dobrze doprawioną zupę ale kostki rosołowej nie używałam ,z solą to jest tak ze przydałoby się ją ograniczyć ,mi brak soli nie przeszkadza więc nie soliłam w ogóle.

Gość Mona i spółka
Ludziska !!! Zjadłam właśnie ostatni posiłek kopenhadzkiej :) Samą sie sobie dziwię, że udało mi sie wytrzymać te 13 dni ! Jutro wskakuję na wagę. Dam wam znać co i jak. Zyczę Wam wytrwałości, powodzonka.

Gość dagucha
Ode mnie rowniez wielkie gratulacje:)!!!!!!!

Gość Mona i spółka
Cześć Pierwszy dzień po diecie jest super. Jem pyszne śniadanko i popijam kawką z mlekiem :) Schudłam 6 kg !!!!!!!!!!!!! Nie liczyłam na tyle :) Pozdrawiam i trzymam kciuki.

Gość dagucha
kurcze nie wiem co to jest czy krysys czy zmeczenie organizmu. ale od rana bardzo zle sie czuje.. starsznie mi nie dobrze;/ w takich chwila chce przerwaz diete;/