Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwony ołówek

Do końca 2008 muszę zajść w ciążę!!!

Polecane posty

Ja myslalam ze ciaza to raz dwa i juz jest ale widze, że to nie jest takie łatwe. My z moim ukochanym zaczynamy od tego miesiąca z tym, że akurat w owulacje go nie będzie w domku :( mam nadzieję, że plemniczki przeżyją z dwa dni :P Na razie kochamy się po prostu bez zabezpieczenia a dni płodne wyliczam sobie na kalkulatorze płodności na internecie :) zobaczymy co z tego będzie...

Witaj Melcia!!!! Madu - miło to słyszeć że lubisz podlasie... w mojej pracy mam styczność z ludzmi z całej polski i raczej podlasie jest postrzegane jako ta gorsza część Polski. Może i faktycznie z infrastrukturą jesteśmy trochę do tyłu ale za to super tu ludziska i świat jakiś taki inny - spokojniejszy niż w innych miastach.

Madu 🌻 Mataii 🌻 ... dzięki za miliki już odsyłam :):) Ale ładne młode Laseczki jesteście ....ja już tylko ładna....hehe Witaj Melcia 🌻 🌻 🌻 Pozdrawiamy i zapraszamy

Madu...zapomniałam napisać :):):) Piesio cuuuuuuuuuuudny, a jakie zdjęcie zawodowe, nio nio. Pewnie teraz zdjęć szukacie, hehe Kathreenka, czekam na Ciebie bardzo 🌻 A wiesz...ta czekoladka na ścianach i jasny wypoczynek musi być naprawdę superowo...ja mam dom pełen kolorów, pomarańcze słoneczne żółcie, morele... mój dom myśle, jest trochę jak ja...:):) Ale teazr jak będe przemalowywywała, chyba w tym roku...to chcę jasności same...tzn ecru...porcelanowe...o takie... i dodatki kolorowe.... Nosi mnie z tymi zmianami oj nos starsznie... Synuś donosił mi włąsnie, że już mamy wszytskie okienka zamontowane...hip hip HURA :):)

mataii zgadzam się z Tobą - Podlasie jest super :) troszke mniej rozwinięte ale w koncu dwa centra handlowe nam ostatnio wybudowali hehe

Dzięki Miumiu za zdjęcia. Bardzo ładna jesteś i taki masz pogodny wyraz twarzy. Nie przesadzaj z tym " dorobkiem" bo całkiem młoda jesteś. A u mnie z bliska widać już pod oczami te moje 30 letnie zmarszczki :) Masz super chłopaków. Twój syn to ten miejszy prawda? Dobra muszę zmykać. Odezwę się wieczorem. Podałam maila i proszę o zdjęcia - oczywiście odeśle swoje - wieczorkiem.

Kathreenko czekam cierpliwie...:) wiecie co to miłe narazie poznałam Mataii i Madu ... teraz spod nicka wyłoniłay się sympatyczne i ciepłe osóbki, to, że ładne już pisałam :):) Matai...zmarszczki...hihi, wyglądasz jak Dziewczyneczka :):)

matali, melcia - Podlasie to moje marzenie, które mam nadzieję niebawem sie spełni. Mam chlopa z Podlasia i jakis czas temu zabrał mnie w rodzinne strony no i się zakochałam kompletnie. Mam takie poczucie bycia u siebie w domu na Podlasie, wiecie - takie obezwładniające uczucie że TO własnie jest moje miejsce na ziemi. A wiec przeprowadzilam intensywna akcje "wierecenia dziury w brzuchu" TZowi na temat przeprowadzki i od września 2007 mamy na oku pewną chatę, tylko sprzedawcy maja problemy decyzyjne. Mam nadzieję, że całą sprawe dopniemy na ostatni guzik niebawem, bo juz się normalnie nie moge doczekać. kathreen - posłalam ci maila ;) miumiumiu - dzieki ;) ehhh chcialabym tak wyglądac za 10 lat jak ty teraz - super babka jestes!:D

Madu...dzięki ? Oj psiestań, hihi bo siem wstydzem hihi Wysłałam Ci moje miejsce na ziemi...choc kawałek :):)

Madu dziękuję za maila! Tez ci wysłałałam. Super kobitka z Ciebie , taka ciepła! Fajna ta Wasza trójka z całego serca Ci życze żeby niebawem była czwórka

miumiumiu - ale masz tam pięknie! ahhhhh...nie chcesz mnie adoptowac do tego ogródeczka ?:D Ja juz w myślach mam wszystko u siebie porozsadzane - wiem gdzie ziółka będą rosly, gdzie warzywa, gdzie kwiatki ozdobne. Bedzie sad ze starymi odmianami jabłonek i gruszy - pod jablonka obowiązkowo hamak... O mamo - wiecie dziewczyny jak TZ się zgodzil na przeprowadzkę to się normalnie popłakalam ze szczęscia jak dziecko:) Zaaferowana naszą dyskusją i wszystkimi zdjęciami, z myslami już w moim nowym domu, poszłam sobie własnie zrobić kawę i tak jednym okiem zarejestrowałam, że nie ma cukru w cukierniczce, wyjęlam torebkę żeby dosypać i po dobrej chwili skumałam, że sypię cukier prosto do kawy a nie do cukierniczki - pół kubka nasypałam. Ide zrobić kolejną bo w tej łyżka staje :D

A u mnie dziś takie nudy w pracy, że zasnąć można :/ a na podwórku tak cieplutko... może uda mi się dziś wcześniej zwiać :)

kathreen - właśne dostalam -piękna jesteś! :) melcia - to w sam raz dzień, żeby z nami na forum poplotkować :D U mnie też luzy, szef coś mało głowę zawraca, aż się zastanawiam czy się obraził o coś czy co....?:D

kathreenka...ciagle nie mam mailika od Ciebie :( Juz z tysiąc razy odświeżałam :) Madu....tak jak Ci napisałam wszystko włąsnemy ręcami, bo te moje...że się nie wyrażę...lenie przy kompach, nic nie chcą robić...Straszy ma tylko obowiązek raz w tygodniu skosić...reszta ja sama. Juz myśąłam, co bedzie jak ja..ten, tego ten...zabrzuszkuję...to kto mi to będzie dopieszczał???? hihi Melacia...u mnie w pracy taka plaża od nowego roku :(:(:( dlatego tak tutaj ląfruję sobie bezkarnie całe dnie...nie powiem, że nie bez radości :):)

Dziękuję Madu za miłe słowa ❤️ Miumiu naprawde nie wiem co się dzieje. Jak nie dostaniesz do godzinki to wyśle jeszcze raz.

Ja bez internetu to umarłabym chyba w pracy, w sumie to mam robotki na 3-4 godznki dziennie a potem luzik :) Dyrcio tylko się wkurza bo jak do mnie zajdzie to zawsze na gg z kims gadam hehe do mnie osobiście nic nigdy na ten temat nie powiedział, ale wiem ze komentuje to za moimi plecami. Ale co tam, jak zajde w ciąże to i tak mnie nie zwolni :)

Kamka wróciła ! Kamka wróciła :):) No to cieszę się, że mój pomysł Cię zmotywował, a tak będe się teraz chwaliła że to moja sprawka....bo bardzo miło Was poznać naocznie hehe :):) Kathreenko, jest, doszło Laseczko śliczna...:):) ja też się już wysłałam...za przeproszeniem do Ciebie :P Kamka ślę Ci się. ;)

no kamka :D ❤️ długo bez nas nie wytrzymasz kochaniutka :)

Kamka....Gwiazdo :):):) doszło twoje zdjątko, no ładnie... Widzisz, gdyby Cię nie było tyle miłych wrażeń by Ciebie o minęło:):) Buziak Czekamy na pozostałe Dziewczynki.....odezwała się Dziewczynka, hahahahahaha

no mam ;) pytanie o latka to do mnie czy do mojego futra?:D bo futro ma 2 lata skończone, a ja 29, TZ tez 29. ;) edit: OOooo własnie doszla twoja fotka ślubna:) az normalnie zaczynam mieć kompleksy takie piękne z was kobiety 🌻

edit - to znaczy że w trakcie pisania posta, przyszło twoje zdjęcie i ten edit to znaczy - "dodaję jeszcze to". Edit=edycja. Sorry jakoś malo jasno sie wyrazilam - w kazdym razie caly post był do Ciebie kamka :) Apropos wieku - to miło milo że nie wyglądam:) to już taki wiek zaczyna być, że to komplement co piszesz :) Fakt, że jeszcze 2 lata temu zdarzyło mi się, że mnie gość o dowód poprosił jak kupowalam piwko w sklepie :D Radości mialam z tego co niemiara, pana sprzedawcę mało co nie wyściskalam ;)

Miumiu no jestem pod wrażeniem! Superbabka z Ciebie. Jesteś piękną kobietą. No i już teraz wiem co myślałaś mówiąc \"cycory\" - daj chociaz trochę! ;-) Chłopaków masz rewelacyjnych - wszytkich!