Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwony ołówek

Do końca 2008 muszę zajść w ciążę!!!

Polecane posty

Witam dziewczynki, dawno też nie pisałam, bo ten cykl odpuściłam sobie i nawet myśli o ciąży się ulotniły. W czerwcu jesteśmy na weselu, gdzie panna młoda będzie już 2w1. Można powiedzieć, że dzidziuś zmusił rodziców do zalegalizowania związku :-D. Ten chłopak, jak bawił się na naszym weselu to twardo mówił, że on nie zamierza się żenić, no i proszę tak się wypierał i wpadł :-D. Ale ja teraz myslę, że takie wpadki są dobre, o ile rodzice już długo się znają i nie jest to jednorazowa przygoda. Chyba lepiej zostać mamą nieplanowaną, z przypadku, niż pozniej długo walczyć i czekać. Trochę smutno to zabrzmiało, a ja dziś mam przecież super humor :-D :-D :-D. Dziewczynki zbieram się, ale jutro was poczytam, muszę odespać dzisiejszy 5 godzinny spacer, który sobię zafundowałam, bo 21 a ja już o poduszce i wyrku marze :-D.

Gość kait
Witam dziewczynki!Jestem dzisiaj w lepszej formie,bo po pierwsze moje hcg ładnie spadło a teraz to należy sie juz z tego cieszyć Wynik 2,79.A po drugie nie musze iśc do szpitala bo macica sie sama wyczysciła!!I to jest najlepsza wiadomośc ponoc dobrze jak cos we wczesnej ciąży wyleci takiego "galarowatego"i jak są skrzepy krwi to oznaka sama się oczyszcza.Mam brac przez 7 dni antybuiotyk Cefaleksyna i jakis lek Cyclonamine do póki nie przestane krwawić.Lekarka powiedziała że była to bardzo mała ciąza 3-4 tygodniowa i dlatego wszystko sie samo oczyszcza gdyby to bylo juz w 6-8 tygodniu to zapewne czekało by mnie łyżeczkowanie.Tak więc w tym nieszczęsci uważam to ze tak sie satło za szczescie! Poza tym ponoc to wcale nie była biochemiczna(nie była to ciąza nawykowa) bo przydarzyło mi sie to pierwszy raz tylko normalna ciąża tyle ze bardzo mała i niestety doszło do wczesnego poronienia. Jej zdaniem nie powinnam się teraz zastanawiać nad przyczynami bo te badania które do tej pory juz zrobilismy z męzem w zupełnosci wystarczą i szkoda naszego czasu i pieniędzy. W zasadzie to temu troszkę się dziwię odniosłam takie wrażenie ze jak się za 3 razem nie uda ciązy donosić to dopiero się powinno zastanawiać nad przyczyną tego.W sumie dziwne ale przekazuję wam to co ona powiedziała. Jedno co mnie pocieszyło to jej słowa że miesiączke powinnam dostac w przeciągu 4-6 tygodni i odrazu moge sie starać nie muszę na nic czekac bo nie było chirurgicznego naruszenia macicy bo sie sama oczyściła. To tyle chyba w skrócie ogólnie mam lepszy humor choć w sumie nie mam sie z czego cieszyc ale naprawdę bardzo nie lubie szpitali...Całuski dla was dziewczynki piszcie co u was!

dziendoberek :) kait to fajnie że wszystko się samo oczyszcza i reguluje, tak będzie lepiej dla ciebie, i może w końcu....:) Samanta ja raz robiłam testy i nic nie wyszło i już przestałam i nie mam zamiaru widze że teraz Ciebie jakiś dół dopada, mi przeszło a ty się smucisz, dziewczyny miały rację nie warto się dołować, możemy być szczęśliwe pomimo że jeszcze nie mamy dzieci, kiedyś będą a wtedy bedziemy tęsknić do chwil spokoju;) u mnie są teraz dni płodne, wiem to po śluzie ale nie interesuje mnie kiedy mam owu i czy wogóle mam, cieszymy się sobą i seksem, ostatnio jest nam lepiej, do tego czuję jakąś taką miłość i czułość do mojego męża, zresztą on też:) bo u nas jest to etapami, jak my mówimy że mamy napad miłości:D i teraz mamy taki napad i cieszymy się sobą, kochamy się codziennie bo mamy na to ochotę a gdybym musiała rezygnować to byłabym zła mój mąż się śmieje że jak facet nie zrobi dobrze koło dupci kobiecie to ona jest zła jak osa:D coś w tym jest;) w pracy trochę gorzej, bo mamy ostatnio niezły wycisk i po 8 godz padam, a i tak dostajemy ciągle opiernicz że mało mało i mało:O w sobotę są nadgodziny, i powiedzieli że jak ktoś nie przyjdzie to musi przyjść 2 maja kiedy zakład będzie miał wolne!!! ciekawe co będziemy produkować w 5 osób??? normalnie kupa wariatów!!:P

Coś smutno się na naszym topiku zrobiło. Gdzie się wszystkie dziewczynki podziały..? Melcia fajnie, że wpadłaś. Remoncik fajna sprawa. Kait uważam, ze to szczęście w nieszczęsciu, że organizm sam dał sobie rade z oczyszczeniem.Naprawdę fajnie - niedługo juz będziesz mogła zacząć staranka na nowo. Wiecie co.. wczoraj czyli ok. 30 godzin. po podaniu pregnyl-u dostałam bóli jajników (skurczy, kłócia, rwania), ale takich dziewczyny, że momentami się kuliłam i ciężko mi było wziąć oddech. Mam nadzieję, ze to prawidłowa reakcja? Lekarz uprzedził mnie, że może być teraz nasilony ból bo pęcherzyki będą pekały, ale nie sądziłam, że będzie aż taki. Mart tez tak miałaś? Oczywiście staranka były, ale przyznam, że nie należały one do przyjemnych ;-( bo wszystko mnie bolało..ale czego sie nie robi aby uzyskać upragniony cel ;-)

oj Kathreen:( nie wiem cy to dobra reakcja czy nie bo nie przechodziłam takich rzeczy, mnie czasem w okresie owulacji i bez leków boli okropnie że się nie moge wyprostować, więc może taki ból jest normalny a czy jest smutno to nie wiem, mi akurat jest wesoło:) ale trochę pusto się tu zrobiło:( pewnie wszystkie się starają ;)

Aga no ja tak mam ze odpuszczam sobie i wszytsko jest ok a pozniej znowu wszytsko wraca. Wiem ze z czasem sie uda i ze w sumie az tak dlugo sie nie staram a ludzie maja wieksze problemy ale ja jestem strasznie nie cierpliwa i chcialabym miec wszystko odrazu. Od Niedzieli jade na urlop moze sie zrelaksuje. Pozdrowionka dziewczyny

Gość lebiodkaa
Fajne postanowienie :] My się staramy już pół roku, na razie nico. Teraz jestem tydzień po owulacji i zobaczymy :] Na razie przeszliśmy chyba całą kamasutrę :D Codziennie jest rano tabletka feminatalu, a w dzień wizualizacje, że jestem już w ciąży. Może się za bardzo przejmuję...

Kamka ...dzięki *) 🌻 fajnie masz..kocyk..te sprawy.. Ja może na chwilę do Sopotu pojadę na weekend długi, ale to ...MOŻE, bo narazie nie wiem na 100%. Ja zaraz zmykam do domku i piękny słoneczny weekend będę uważała za rozpoczęty. Jutro jadę po rodziców niech sobie w ogródeczku posiedzą...zawsze to jakaś atrakcja, a nie w 4 ścianach ;) Ten fakt (przyjazd rodziców) nie nastraja mnie może zbyt optymistycznie :P, ale cóż.... czasami się trzeba poświęcić :):) Miłego weekendu Kochane 🌻 :D Madu.... zaobserwowałam Twój brak na topiku co mnie zaniepokoiło...:P Kathreenka ❤️

Gość kait
Dziiewczynki czy kltóras z was wytłumaczy mi w koncu ta tabeleczke:)??Rozumiem ze brzuszki to te za zaciązyły juz a ta na górze to tabelka starających.:)Ale teraz po kolei najpierw nick,pozniej imię,pozniej wiek,pózniej cykle staran ich ilosc???,na koncu miasto a data przed miastem co oznacza??dzieki za wyjaśnienia z góry:P

No wkońcu Miumiu się pojawiłaś 🌼 W takim razie życze miłej soboty. No czasem trzeba się poświęcić jasne ;-) Mnie też czeka jutro wizyta u teściowej (na szczęscie jest spoko tylko od dzisiaj zaczynam głodówkę bo pewnie mnie znowu upasie-zawsze wychodzę nieprzyzwoicie najedzona i nie da się inaczej bo nie zjesz dla niej równa się nie smakuje)

Kait więc po kolei: kopiujesz tabelkę, wpisujesz nick, imię, Twój wiek, ilość cykli w których się starasz zaciążyć ;-) oraz datę następnej @ i miasto , potem wklejasz i gotowe ;-)

Witam po krótszej nieobecnośći:D miałam sporo pracy i szkoły i sprzątania i takie tam bzdety...my z M własnie szykujemy się do kupna mieszkania.chcieliśmy za miastem ale jednak stwierdziliśmy ze zostajemy w ieśćie, tzn ma być dla mnie wygodniej bo on i tak całymi tygodniami jest w delegacji i bedzie wracał na weekendy ale już do własnego mieszkani i do żony...mam nadzieje tez ze do dziecka;) egzamin z epi zdałam na 4 ale na prawko niestety oblałam;(do sopotu mieliśmy jechać na majówke ale niestety nie damy rady i zostajemy na miejscu;(to może ja też wpisze sie w tabelke...pozdrawiam dziewczynki i zycze miłego i przedługiego weekendu ;*

kamila82......Kamila...........25.....7..........16.05 ......Zabrze aga25_........Agnieszka......25.....6.........10.05.. ......podkarpacie madu..........Asia..............29....6...........03. 05......podbeskidzie kamka82......Kamila...........25....3.........3.05... . ...łódz/gdynia valeri..........Aga...... / ???? Kathreen .... Kasia ............31.....9.........12.05........Wr miumiumiu....Kasia....................4.......... 22.05 .......ok.Wawy Łezka29.......Maja.............29.....6..........przerwa . ..dolnyśląsk ashia..........Asia...............25.....2.........przer wa......Wawa virtualia......Lucy...../ ??? ania741.......Magda............25.....2..........30.03 ..... śląskie samanta27...Agnieszka........27.....4.. przerwa..........Irlandia melcia24......Kasia.............24.....2............4.05 ....podlasie anna6889......Ania.............39.....4...........ok.19. 05. .....dolnośląskie Hannaa.........Hania.......... 36.....9...........3.05......śląskie Martt...........Marta...........27.....9..........26. 04....dolnośląskie Sylka27H......Sylwia............27.....3..........07.05. .....wielkopolskie EMKA_007....Magda............29......3...........09.06.. ......W-wa KATARINA20....Kasia...........21......3...........1.05..........Bdg BRZUSZKI Karo91........Karolina..........23.....1...........20.10 .08......FR Agusia79......Agnieszka.......29......2..........ciąża ..........łódzkie Elmirka85.....Ania..............23.......4.........ciąża ...........młp mataii.........Magda............30.....1...........ciąża ..........podlasie

Gość kait
Kathreen Dzieki wielkie za informacje dotyczące tabelki:)Tylko tak sie zastanawiam co wpisac w tą tabelke bo w sumie teraz sie jeszcze nie moge starać i nie wiem kiedy dostane po tym oczyszczeniu moim do konca @.Chyba muszę odczekać i zaczne po @ wszystko od nowa;)

witam kait możesz w datę @ wpisać np x i gotowe:) ja ledwo żyję po tym tygodniu, w pracy był naprawdę młyn ale na szczęście już koniec, dziś idziemy na to wesele a mi już się chce spać wiec nie wiem jak wytrzymam prawie do rana:O jutro o 18 mam zal na uczelni i pasuje mi pojechać, tylko z tymi zajęciami bywało różnie i moja drupa jest do tyłu i nie wiem czy wogóle będziemy pisać a nie chciałabym jechać na darmo, zwłaszcza że w poniedziałek mam na 6 rano do pracy:O o tyle dobrze że tylko do środy(prawdopodobnie bo nigdy nic nie wiadomo) no ale mam nadzieję że będzie fajnie na weselu tylko musze jeszcze kieckę wyprasować i koszulę mężowi:O kamka my też się kochamy codziennie i tak szczerze to pierwszy raz nie myślę w trakcie czy się uda czy nie, bo wcześniej mi się zdarzało myślec o dziecku podczas seksu.... chwilowo mi przeszło... życze wam udanego weekendu👄 starajcie się dzielnie🖐️

Gość kait
aga25 w tabelce jeśli chodzi o @ moge wp[isac x ok ale co z ilośćia staran?;)co wpisac?

Kait -> może wpisz tak jak ja czyli \"przerwa\" bo czekasz, aż się wszystko unormuje :-) Aga -> udanej zabawy do samego rana :-) Mój M. już godzinkę temu pojechał na działkę z chłopkami pograć w ASG. Wraca jutro po południu, a ja wybieram się do przyjaciółki na noc, bo ona została sama z małym synkiem (jej mąż też pojechał na tą działkę). Zabieram się teraz za sprzątanie, a potem uciekam by choć trochę skorzystać z tej pięknej pogody :-)

Gość kait
kamila82......Kamila...........25.....7..........16.05 ......Zabrze aga25_........Agnieszka......25.....6.........10.05.. ......podkarpacie madu..........Asia..............29....6...........03. 05......podbeskidzie kamka82......Kamila...........25....3.........3.05... . ...łódz/gdynia valeri..........Aga...... / ???? Kathreen .... Kasia ............31.....9.........12.05........Wr miumiumiu....Kasia....................4.......... 22.05 .......ok.Wawy Łezka29.......Maja.............29.....6..........przerwa . ..dolnyśląsk ashia..........Asia...............25.....2.........przer wa......Wawa virtualia......Lucy...../ ??? ania741.......Magda............25.....2..........30.03 ..... śląskie samanta27...Agnieszka........27.....4.. przerwa..........Irlandia melcia24......Kasia.............24.....2............4.05 ....podlasie anna6889......Ania.............39.....4...........ok.19. 05. .....dolnośląskie Hannaa.........Hania.......... 36.....9...........3.05......śląskie Martt...........Marta...........27.....9..........26. 04....dolnośląskie Sylka27H......Sylwia............27.....3..........07.05. .....wielkopolskie EMKA_007....Magda............29......3...........09.06.. ......W-wa KATARINA20....Kasia...........21......3...........1.05.. ........Bdg Kait.............Kasia............31....przerwa.....x.............śląskie BRZUSZKI Karo91........Karolina..........23.....1...........20.10 .08......FR Agusia79......Agnieszka.......29......2..........ciąża ..........łódzkie Elmirka85.....Ania..............23.......4.........ciąża ...........młp mataii.........Magda............30.....1...........ciąża ..........podlasie

Aga - miłego wesela, zazdroszczę Ci troszeczkę tych baletów, ja lubię bardzo takie imprezki, my jestesmy na weselu w czerwcu, baw się dobrze :-D

hej dziewczyny nieźle się starałyście skoro was prawie tu nie było;) Sylka już po weselu ale za 3 miesiące mam następne a potem za pół roku:) dziś się dowiedziałam że za 2 miesiace mam obrone!!!! a praca w proszku!!!:O dziś mam o 18 zaliczenie i nie wiem czy jechac czy jednak sobie darowac, nie chce mi sie tylko nie wiem jak potem to pozaliczam:O wesele ogólnie udane, napiłam się:D, najadłam i wytańczyłam był tylko jeden moment nie fajny, bo to wesele było na Kalwarii Pacławskiej no i para młodych chciała iść na apel jasnogórski do klasztoru i poszliśmy no i złapałam doła:( potem długo gadaliśmy o tym, poryczałam się i wogóle😭 a myslałam że jestem dzielna:( ja już nie wierzę, wczoraj mój mąż mi mówił że muszę uwierzyć a ja nie mam na to siły:( jak uwierzę to będę miec nadzieję a nie chcę znowu znosić rozczarowania bo to boli.... przez te 2 tygodnie miałam super humor i mam nadzieję że mi wróci

Gość kait
Aga 25 nie trac nadzieji ja znam to uczucie wiem jak to jest miec nadzieję co miesiąc i znowu rozczarownie ...ale wiesz czasami człowiek niewierzy i sie przytrafia ze mna tak było tylko że mnie pomogło chyba to hsg ze 1 raz w zyciu zaszłam choc wiadomo że skończyło sie to poronieniem:(A Ty miałaś może robione juz hsg?Buziaki trzymja sie kochana!

kait ja niczego nie badałam i nie sprawdzałam i nie mam zamiaru, po prostu co ma być niech bedzie.....

Hej dziewczynki, przepraszam, że tak długo się nie odzywałam, ale byłam we Wrocku na zjaździe i nie miałam stałego dostępu do netu. Strasznie wymęczona wróciłam wczoraj i już sił nie miałam by coś pisać. Jeśli chodzi o @ to ona w zasadzie jeszcze nie przyszła. Do 26.04. nie miałam nic. W niedzielę dostałam plamienia, a raczej brudzenia. Dzisiaj już go nie ma prawie wcale, ale mam brązowy śluz, więc @ na pewno przyjdzie. Nie zmieniam jeszcze tabelki, bo mój gin mi powiedział, że cykl mam liczyć od krwawienia, więc zmienię tabelkę jak się pojawi. A czuję, że się pojawi, bo bardzo mnie łamie w krzyrzu i podbrzusze mnie boli. Nie miałam czasu żeby poczytać co popisałyście przez ten czas, ale jak się wpracy obrobię to nadrobię zaległości :) Miłego dzionka kochane 👄

Hej Dziewczynki... Ja po weekendzie z Rodzicami..tzn cały czas są u mnie ;) Jakos poszło... zajęłam sie ogródeczkiem, przegadałam trochę z moim M, cos ustalilismy, ale jak na razie to same bzdety, zero konkretów :( niestety. Jedyne to, ze na weekend jedziemy tutaj http://www.tropical-islands.de/pl.html....byłyście może? Bo trochę to kosztuje no i km też jest troszkę więc jestem ciekawa :) Co tam, dla mnie najważniejsze, że razem czas spędzimy i może dogadamy się jakoś, choć z tym dogadaniem to fatalna sprawa... martt dobrze, że się odezałaś wreszcie 👄 Dziewczynki...reszta cał gdzie jesteście ???? Taki ądny dzionek mamy :P Kathreenka 🌻 Madu ❤️ Aga, Kait, Sylka.....❤️🌻👄

No właśnie przylazła, poprawiam tabelkę: kamila82......Kamila...........25.....7..........16.05 ......Zabrze aga25_........Agnieszka......25.....6.........10.05.. ......podkarpacie madu..........Asia..............29....6...........03. 05......podbeskidzie kamka82......Kamila...........25....3.........3.05... . ...łódz/gdynia valeri..........Aga...... / ???? Kathreen .... Kasia ............31.....9.........12.05........Wr miumiumiu....Kasia....................4.......... 22.05 .......ok.Wawy Łezka29.......Maja.............29.....6..........przerwa . ..dolnyśląsk ashia..........Asia...............25.....2.........przer wa......Wawa virtualia......Lucy...../ ??? ania741.......Magda............25.....2..........30.03 ..... śląskie samanta27...Agnieszka........27.....4.. przerwa..........Irlandia melcia24......Kasia.............24.....2............4.05 ....podlasie anna6889......Ania.............39.....4...........ok.19. 05. .....dolnośląskie Hannaa.........Hania.......... 36.....9...........3.05......śląskie Martt...........Marta...........27.....10..........30. 05....dolnośląskie Sylka27H......Sylwia............27.....3..........07.05. .....wielkopolskie EMKA_007....Magda............29......3...........09.06.. ......W-wa KATARINA20....Kasia...........21......3...........1.05.. ........Bdg Kait.............Kasia............31....przerwa.....x... ..........śląskie BRZUSZKI Karo91........Karolina..........23.....1...........20.10 .08......FR Agusia79......Agnieszka.......29......2..........ciąża ..........łódzkie Elmirka85.....Ania..............23.......4.........ciąża ...........młp mataii.........Magda............30.....1...........ciąża ..........podlasie

witam! Miu ❤️ taki wyjazd - moim zdaniem- to fajna sprawa. Będziecie daleko, zupełnie sami. Oglądałam stronkę i przyznam, że jest tam superancko! Fajny ten tydzień będzie! Pracka tylko do środy a potem laba.. Oj. jak fajnie...My zostajemy na miejscu bo mój mężuś niestety w piątek musi iść na troche do siebie do biura. Ale może to i dobrze z jednej strony bo planuję skoczuyć sobie do miasta i pochodzić na spokojnie po sklepach. Tak bez pośpiechu. Wiecie co.. zaczynam się poważanie zastanawiać co się stało z naszą Madu? Nie ma jej od jakiegoś czasu, nawet nie napisała ani słowa - to nie w jej stylu.

heloł :) Ja taaaaaakiego lenia złapałam przez te ostatnie kilka dni że hej :) normalnie chyba mialam objawy przedawkowania kompa, bo na samą myśl o nim niedobrze mi się robiło. Weekend przebąblowalismy na wycieczkach krajoznawczych, potem u znajomych na działeczce. Na balkonie posadziłam kwiatki, powiesiłam nowe firnaki w salonie, posprzątałam - całkiem symaptycznie mi weekend minął. Miu - mnie tam nie było, ale tak czy siak wyjazd we 2 gdziekolwiek na pewno wam sie przyda. Nie wiem gdzie w tym niedogadaniu u was pies pogrzebany, ale my z TZem jesteśmy klasycznym przykładem osób o diametralnie róznych charakterach...przez 2 piesrwsze lata związku sporo mieliśmy burz na tym tle - były takie własnie włoskie awantury jak ty to mówisz, były wyprowadzki, były rozstania - aż w końcu ...z pół roku temu siedliśmy i pogadalismy tak naprawdę szczerze i doszlismy do wniosku, że jak obydwoje nie spasujemy trochę, nie wykażemy sie większą tolerancją wobec dugiej osoby i zrozumieniem to to nie ma sensu. ...i odpókać tfu tfu tfu ...póki co jest spokój ale tylko Bóg jeden wie jak on mnie czasem wkurza...ale co zrobić? Jasne że sa pewne granice ktorych druga strona nie powinna przekraczać i trzeba te granice jasno określić. Ale co ja ci tu będę wykładać - sama pewnie to wszystko dobrze wiesz :) jedźcie, pogadajcie, potem się kochajcie a jak wrócicie to terapia jest bardzo dobrym pomyslem - samo nic się nie ułoży. Kathreen - jak tam jaja? Kiedy usg? Aga - z tymi badaniami to ja cie trochę rozumiem, a trochę nie...czasem bywa tak, że naprawdę jakaś totalna głupota w postaci nadżerki czy za niskiego poziomu progesteronu uniemożliwia zajście w ciażę...nie masz zupełnie ochoty zorbić jakieś standardowego pakietu badań? Bo byc może to wszystko da się \'załatwić\' jednym proszkiem? nawet jeśli problem leży po stronie faceta to tez w niektorych wypadkach udaje się podkręcić wyniki badań, żeby plemniki lepiej pływały... Mart - 🌻 ❤️

Madu...cmok 🌻 nareszcie Kochana...bo się martwiłysmy... Tiaaa ten syndrom włoskiego małżeństwa :( wcale mi to nie leży i tez już wiem, że skoro po 4 latach się nie udało ugładzić to trzeba Super Niani od duzych dzieci :P Kathreenko ... takie poszwędanie się po sklepikach, poszperanie sobie nam Kobietkom dobrze robi...dla mnie to... jak pifko z kolegami dla facetów :):):) Madunia..ładnie napisałaś, ale jakiś smutek wyczuwam...może się mylę, czasami ta intuicja płata figle. Jutro wzięłam urlop na jeden dzień w pracy.... mam urodziny i imieniny, tak mi rodzice dali, żebym miała jednego dnia ;(((( kurde znowu :( i już nie chcę w pracy tego organizować. Także mam nadzieję ten dzień miło spędzić z moim M...stęskniłam się za nim, a najbardziej mi brakuje czułości i prztylanek :(