Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest z panami

Panowie - czy piękne kobiety Was onieśmielają?

Polecane posty

elstudentos - zapewniam Cie ze nikt sie z Tobą nie bedzie bawił w konwenanse... i nie bedzie martwił tym, że Twoja babka jest zajęta a co do wcinania... jelsi kobieta nie chce, to nie odpowiada na podryw i nie ma problemu... a jesli jest zainteresowana - to co to za związek...??

---> Selfish Girl a ja mówię o pięknych kobietach czyli mówimy o tych samych kobietach. ;) z tym, że piękne kobiety mogą być inteligentnymi feministkami, albo pustymi idiotkami :P

'jeśli kobieta z góry wie, że facet jest już jej to strasznie utrudnia sprawę' nie utrudnia, tylko ulatwia - jesli on jej tez pasuje, to co im stoi na przeszkodzie? :p

a co do wcinania - fakt, ładować się na chamca z buciorami w czyjś związek nie można, ale jeśli taktownie posuwasz się do przodu i kobieta Ci na to pozwala, sama Cie zaprasza do tego, żebyś się wciął, to znaczy, że jej to pasuje. Nie ma co na siłe robić z siebie jakiegoś nadgorliwego altruisty

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaa
czyli jednak ładoac się w związek , co za róznica z buciorami czy taktownie:Dwychodzi na to samo.....

No właśnie - Klaudka ze swoją lekko rogatą duszyczką doskonale mnie rozumie... nie chodzi o jakąś chamówe, tylko mały test... kobiety często są z kims tylko dlatego bo czekaja na nowego kandydata... taka juz kobieca natura - paniczny strach przed samotnością... podrywajac taką babke, robisz dobry uczynek :P

Gość elstudentos
Tak, tyle, że ja jestem bardzo stały w uczuciach, nie szukam przelotnych miłostek, tylko kochanej kobiety na całe życie ; ) od taki ślepy romantyk z mnie. I sam fakt, że gdybym się wcinał komuś i kobieta by faceta zostawiła, dla mnie, to skąd mam pewność, że za jakiś czas jakiś inny facet jej nie odbije mnie, skoro już raz na taki układ poszła... Niby po samotnej, mogę się spodziewać tego samego, ale jest już jakiś cień szansy, że może tak nie będzie... ja wiem, że mam trochę wyidealizowaną wizję miłości, ale nic nie poradzę, Dlatego nie wcinam się innym.

Gość elstudentos
Tak wiem, że kobietę nakręca to gdy wie, że komuś się podoba, ale ja nie jestem wytrawnym podrywaczem niestety i nie zawsze potrafię to wykorzystać ; )

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaa
to jest dokładnie to samo. pakowanie się w zycie innych ludzi. Inna sprawa, że jak ktoś nie jest zainteresowany to nie odpowie na to. ale ja nie oceniam potencjalnego kandydata do podrywu, tylko podrywającego.

" nie szukam przelotnych miłostek, tylko kochanej kobiety na całe życie " nie widze związku z tematem - mozesz komus wyrwac laske i byc z nią całe życie... przyznaj stary, że boisz sie to zrobic...

" to jest dokładnie to samo. pakowanie się w zycie innych ludzi" pomoc społeczna zapobiegajaca przemocy w rodzinie tez pakuje sie w życie innych?

"przyznaj stary, że boisz sie to zrobic..." nie zdziwiłabym się, gdyby się bał, bo prawda jest taka, że "dobrze wciąć" to się trzeba umieć ;)

Gość taaaaaaaaaaaaaaaa
komiczne, jeśli lubisz pakowac się w zycie innych par, Twoja wyłacznie sprawa. Nie bądz natomiast hipokrytą i nie nazywaj oczywistości-wybawieniem.

tak lubie sie pakowac w inne związki... uwielbiam to, gdyż czuje sie twedy jak zwycięzca, jak wojownik, ktory pokonał przeciwnika i pokrył jego samice.. uwielbiam też patrzeć na rozpacz tamtego, porzuconego faceta... to uczucie warte niebios :P:P

Klaudi - wystarczy wyczuc czego kobiecie w związku brakuje... to proste.. naprawde bo zazwyczaj brakuje podobnych rzeczy :) a co do lubienia wcinania sie - tego sie nie lubi, ale czasem tak wychodzi...

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yhy:D:D:D:D

Gość elstudentos
Nie muszę się na szczęście dowartościowywać odbijając kobiety innym, dużo więcej satysfakcji mi dało gdy kobieta mnie zostawiła pobyła trochę z innym a potem z pokora wróciła, a że miękkie serce mam to wybaczyłem... teraz znowu jestem sam, ale nie wiadomo czy historia się nie powtórzy, choć tym razem już wątpię w swoje wybaczenie. Tak czy siak, cenie się bo coś jestem warty, wcinać się nie wcinam, prosta piłka, kobieta chce być ze mną, musi być samotna, a nie, że przez miesiąc gra na 2 fronty, a potem dopiero się decyduje... Zdesperowany nie jestem, czekam na miłość, nie wcinam się innym, i jest mi dobrze. ; ) Ja wiem, że czasem może kobieta czekać na lepsza partię a póki co przeczekać u jakiegoś gościa, ale mnie się takie coś nie podoba i już bo wiem co może taki facet potem czuć jeśli ja kocha.

\"dużo więcej satysfakcji mi dało gdy kobieta mnie zostawiła pobyła trochę z innym a potem z pokora wróciła, a że miękkie serce mam to wybaczyłem...\" jaja sobie robisz? :D:D czyli cenisz u kobiety to, że zrobi sobie razn pare lat odskocznie, zaliczy kilkadziesiąt udanych penetracji z innymi i potem stwierdzi, że sie wyszalała :D:D Stary - jestes typem ofiary (rym niezamierzony :P )

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa --> nieobiektywnie to oceniasz I tu nie chodzi o żadną przyjemność, satysfakcję, dowartościowanie się itp. (przynajmniej w moich wypowiedziach) - prawda jest taka, że rozwalanie komuś związku nie jest łatwą czy wyjątkowo przyjemną sprawą dla żadnej ze stron. Zazwyczaj jest okres "szarpaniny" (choćby emocjonalnej), który trzeba przeboleć. Zapewniam Cię, że mając hipotetycznie do wyboru dwie te same osoby, w tym jedną wolną, a drugą zajętą wybrałabym bez zastanowienia wolną. Ale niestety nie ma dwóch takich samych osób i takich komfortowych wyborów, dlatego czasem wychodzi jak wychodzi. Samo życie. Osobiście jestem w stanie to zrozumieć

"(przynajmniej w moich wypowiedziach)" w moich niestety jest chęć odniesienia wiktorii nad innymi samcami :P:P Jestem złym człowiekiem ;)

Gość taaaaaaaaaaaaaaa
ależ ja też to rozumiem. potem mamy zdrady:). bo ktoś uderzył w potrzeby, w które nie uderzał partner. Może nawet nie miał szans, bo takiej nie dostał, bo ktos co prawda nie szukał na zewnątrz, ale i tak został znaleziony. Jak widzisz są dwie strony medalu i choć nikt nigdy jak dotąd mnie nie zdradził, osobiście jestem w stanie to zrozumiec:)

komiczne ---> zaznaczyłam, że w moich, bo nie chciałam "mówić" za Ciebie :) Bo ja uwielbiam, jak się bronisz :) - tak ... mężnie ;) :)

taaaaaaaaaaaaaaa nikt Cie nie zdradził, ale sie panicznie tego boisz i dlatego tak tutaj perorujesz...

"Może nawet nie miał szans, bo takiej nie dostał, bo ktos co prawda nie szukał na zewnątrz, ale i tak został znaleziony" ach ci biedni ludzie w związkach, zmuszani do zdrad przez komicznepodobnych :P

Gość taaaaaaaaaaaaaaa
nie boję sie, jestem zboczona empatką, od urodzenia:D