Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mulinkaa

mam pewien problem ktory nie daje mi spokoju!

Polecane posty

Gość wizaznkaaa
A to co piszą o Tobie teraz na wizażu......... Ta dziewczyna ma bez watpienia problemy natury psychicznej, obstawiam, ze to schizofrenia paranoidalna Dzięki Kalcia, ale się uśmiałam. ona ma naprawdę problemy z głową MAMY Z CIEBIE NIEZŁY UBAW.

Gość mulinkaa
zobaczymy kto sie bedzie smial zobaczymy,juz wkrotce!

Gość moloko78
mulinkaa jeszcze jedno, jesli moge wtracic:ja bym podal te panienki z wizazu z administracja na czele, za znecanie sie psychiczne,ublizanie od chorych, w stosunku do twojej osoby,za "straty moralne"jak to sie w prostym jezyku mowi! wyglupy wyglupami ale wszystko ma swoje granice!

Gość mulinkaa
wizaznkaaa A to co piszą o Tobie teraz na wizażu.........MNIE G.....OPCHODZI.dziekuje!

Gość wizazystka tez
lea29 jestes takim tchorzem ze nawet ujawnic sie nie chcesz!ty podly (tlusty) tchorzu!

Gość wizazystka tez
lea29 74kg sadla,fujj!jak tak mozna sie spasc?eeeeeeeeeeee?

heh zalogowalam sie zeby ktos dla draki nie wypisywal odpowiedzi pod moim nickiem.... no to powiedzialam wszystko mezowi(chyba mozna sie domyslac jaka byla jego reakcja)! dwa:jutro poprosze (osoby wyzej polozone w mojej firmie) o przeniesienie do innego departamentu,zobaczymy czy tam bede miala z nim spokoj,daje mu szanse\"odwalenia sie\",daje znak \"ostrzezenia\" tzn.glosno daje znac-zeby nie bylo ze nic nie powiedzialam-\"odwal sie odemnie bo moge narobic ci problemow jak nie przestaniesz mnie molestowac seksualnie\"a jak to nie poskutkuje i dalej BEDZIE ROBIL TO CO ROBI to naglosnie sprawe,proste!mysle ze niemam sobie nic do zarzucenia,postepuje ok.mowie glosno co mi sie nie podoba w jego zachowaniu,nie obrazam go tylko mowie\"daj mi swiety spokoj\"!I TO NIE JEST DYSKRYMINACJA,ANI RASIZM, JAK KTOS PROBUJE MI USILNIE WMOWIC,TO SIE NAZYWA OBRONA PRZED NAPASTOWANIEM SEKSUALNYM MOI DRODZY!

Gość moloko78
swinkowa napisala: "noz mi sie otwiera w kieszenie jak widze ubrana w najdrozsze ubrania i obwieszona zlotem ciemnoskora kobiete z 2 dzieci podjezdzajaca pod sklep cadillaciem ( na ktorego mnie stac nigdy nie bedzie) i placaca za zakupy wlasnie karta "foodstamps" to jest dopiero niesprawiedliwosc i dyskryminacja" ------------------------------------------------------------------------------- otoz to,z ust mi to wyjelas!

Gość to_ja13
Mulinkaa sissy29 anfrania czy jak ci tam,dziewczyno przestan sie kompromitowac,bo juz pokazalas jaka to jestes inteligentna i jak bardzo lubisz ludzi po sadach ciagac.....a moze podasz tu linka do watku,w ktorym to opisujesz jak to kolezanka z pracy cie dyskryminuje,a nastepnie chwalisz sie ile tez dostalas odszkodowania za sprawy sadowe o dyskryminacje....a moze powinnam wkleic to inteligentne PW,ktore mi wyslalas???Przestan sie zgrywac na ofiare,bo jak na razie to jestes ofiara losu i probujesz wzbudzic litosc u osob nie wtajemniczonych w twoja chorobe psychiczna...niestety dziecko drogie,ale tu bez lekarza sie nie obejdzie.Hej,a moze mnie tez do sadu pozwiesz co???? Dla ulatwienia mieszkam w Stanach bedzie ci latwiej.Za \"zarobiona\" kase bedziesz mogla down payment zrobic na dom,bo nowa Honde juz masz, buehehehehehehehhehehehhe Lecz sie dziecko lecz i wracaj do sprzatania domow na Brooklynie czy tez innnym Jackowie,bo cos mi sie zdaje,ze ta cala dyskryminacja to taki \"american dream\" powstaly w twojej pustej glowce jak wracasz z nocki z Walmartu albo tez z \"domkow\"...hehehhehehe

nikt z nas nie wiem jaka jest prawda... w kazdym razie , ja uwazam, ze nikt nie ma prawa nikogo pomawiac opierajac sie tylko na kolorze skory, narodowosci czy tez stereotypach. mysle jednak, ze jesli prawda jest molestowanie seksualne w miejscu pracy , to problem ten powinien zostac jak najszybciej rozwiazany przez pracodawcow!!! bo bez wzgledu na kolor skory , molestowanie seksualne jest jednym z grozniejszych przestepst - i jako wlasnie takie traktowane jest w stanach!!! i nie ma tu nic do rzeczy kolor skory!!! a jesli faktycznie , to jest nieprawda i kolezanka ma zabardzo wybujala wyobraznie... coz, nie ona pierwsza i nie ostatnia ( niestety) i nie ma sie co slownie obrazac bez sensu tak czy inaczej molestowanie seksualne w pracy jak i pojecie rasizmu, to interesujace tematy i zawsze zywo sa omawiane

Gość to_ja13
a no.Jesli to byl odososbniony przypadek,to jak jak najbardziej zrozumialabym problem,ale ta cala sissy29 zaczela swoja "kariere" na forum opisujac jak to kolezanka z pracy ja dyskryminuje,bo jest Polka (zapewne ledwo co cwierkajaca po angielsku) a kolezanka jest Amerykanka.sissy29 chwaila sie tez,ze juz sprawe w sadzie wygrala,heheheheheheehheheeh Malo to prawdopodobne czytajac jej posty,ale cuz..pozwolmy dziecku zyc jego marzeniami....Sissy brzydze sie takimi Polakami na emigracji jak Ty...tylko wstyd nam przynosicie!!!!!!!

ja jestem w stanach zaledwie 5 lat, ale nikt mnie nigdy nie dyskryminowal z powodu tego, ze jestem polka :) . nie spotkalam sie z jakimkolwiek przejawem tejze, w stosunku do polakow. to faktycznie troche dziwne .....

Gość wizazanka
Sissy czepiasz się innych za błędy a tymczasem sama walisz byki, Obchodzi nie opchodzi jak ty to napisałaś, i kto tu nie zna własnego języka. Jak to wytłumaczysz, bo przecież literówek nie akceptujesz, w tym wypadku również nie zgubiłaś literki, ale zastąpiłaś ją zupełnie inną, Co do zgłaszania wizażanek do moderatora, to on chyba też uważa, ze ta panna ma poblem, bo jakoś pomimo naszych wypowiedzi to ona została zbanowana, a nikt z nas nawet nie dostał punktów karnych. Kto zna jej historię od początku przyzna nam racje. Ma problemy natury psychicznej.

Gość wizazanka
Jeszcze jedno, Wizażystko Tez, nie uważasz, ze kobieta podczas ciązy tyje i wyobraź sobie że trochę czasu zajmuje powrót do wagi, do czego Lea właśnie dąży. zeby wygadywać takie głupoty trzeba mieć rozum pięciolatka albo byc przwdziwą suką

Gość opla
znalazlam na jednym z forow::historia sie wydarzyla, ona wyjasnia to tak: .............".poskarzylam sie na forum wizazu ze mnie facet molestuje to na mnie naskoczyla niejaka Tracy ze smiem wogle po tym wszystkim pisac jak pisze,zeby ja uspokoic napisalam ze "facet w sumie nie jest taki zly"co mialam napisac rozjuszonej kobiecie ktora grozi mi sądem?no co?tak balam sie jej,i jego tez sie boje,boje sie pracowac,chodzic jak normalny czlowiek do pracy,do tego stopnia ze jak ktos od tylu do mnie podchodzi w pracy (kiedy siedze na krzesle)to podskakuje do gory! Tracy ma meza z Afryki i zawsze bedzie "ich" bronila niewazne co

znowu mnie straszysz traci?tym razem sadem zaocznym,moze sie podamy razem,obie.hehe a znasz mnie,kim jestem,moje dane?wez sie odwal,zajmij sie dzieckiem,praca....zrob cos porzytecznego....

a o co mnie chcesz oskarzyc?bo sie pogubilam?o to ze skarze sie ze jestem molestowana przez czarnoskorego?a moze za to ze sie nie dalam?

a jeszcze jedno traci podasz mnie, to ja podam tego czarnoskorego ktory mnie molestuje!szkoda by bylo jakby jego zona sie dowiedziala...

Gość wizazanka
poRZyteczny, nie mogę następny byk, WSTYD WŁASNEGO JĘZYKA NIE ZNAĆ, prawda? Ktoś tu ma problemy z ortografią i to poważne bo to nie pierwszy jaki wyłapałam. Co masz do powiedzenia na ten temat Sissy?

a co do zdjecia na wizazu to nie moje, dalam zdjecie laski z portalu randkowego(nie jestem glupia dawac swojej fotki kiedy w necie pelno swirow)! czekam na odpowiedz od traci przez "i"na koncu!

Gość wizazanka
laska z internetu co? to po co wogóle je tam umieszczałaś? ja też czekam na odpowiedź, co z Twoją ortografią? A traci daj już spokój, bo ma ważniejsze sprawy niż ty, wogóle nie zauważyłam,żeby napisała, że chce albo że cię poda do sądu. czytaj ze zrozumieniem

Gość nie moge
preczytalam, przebrnelam. i padne ze smiechu. nic dziwnego ze mojej pracy gdzie dzieci maja dostep do komputera takie strony sa poblokowane... jeszcze by sie dzieci nauczyly klamac. kobieto zalogowana jako mulinkaa - idz sie lecz

mulinka, czytam wszystko co tu piszesz, na wizaz.pl też czytałam. I muszę powiedzieć jedno: masz poważny problem, musisz się udac do specjalisty. Do psychiatry. To naprawdę nie sa żarty, uwazam, ze potrzebujesz pomocy i leczenia. Męczysz sie strasznie i męczysz innych, obrałas sobie na wroga tą Tracy i teraz zamiast jakos życ to latasz po różnach forach i jęczysz, ze ona \'Cie chce do sądu podać. Moja droga mulinko, po przeczytaniu tego co wszedzie wypisujesz gwarantuje Ci, ze nikt zdrowy na umysle nie wywnioskowałby z postów Traci, że na serio chce Cie podac do sądu lub w jakis inny sposób ci zaszkodzic. Nie martw sie o nia i jej pozwy bo nie masz o co. Lepiej zainteresuj sie swoim zdrowiem i idz do psychiatry.

Gość edziu777
Dot.: mlodziutka emigrantka szuka pomocy! -------------------------------------------------------------------------------- Cytat: Napisane przez wolna3 no i podalam chama najpierw zglosilam do Hr i kierownictwa (razem z prezesem firmy)i do prawnika-koles juz tam dlugo nie zagrzeje tylka,i dobrze niech wraca skad przyszedl.....okazal o sie ze nie bylam jedyna,ufff..... sprawa zamknieta! wiadomosc do tracy:prosze mnie zostawic w spokoju,ty mowisz ze nie masz kompleksow,smiechu warta jestes!nie dziwie sie ze ludzie,siostry zakonne,ksieza i inni ludzie reaguja na twoj widok tak jak reaguja! I za ten tekst ja podam Cie do sadu. Jakim cudem podalas go do sadu skoro jest weekend? A ta kobiete ktora Cie tak gnebila w pracy tez podalas? No to teraz ja Cie podam. Szerzenie nienawisci rasowej ,obrazanie podlega karze ,powinnas to wiedziec skoro mieszkasz w takich krajach Canada/USA czy gdzie tam jeszcze sobie wymyslisz. A tak wogle to malo wiesz o swiecie i jesli ta odoba ma obywatelstwo badz obyt staly to nigdze nie wyjedzie.SISSY29 ty trollu!! A co ty tak ciagle o tych kompleksach???? Masz ich duzo ,no wiem to widac. Ps.A siostra zakonna z tego co wiem byla jedna taka sytuacja ,wiec daruj sobie wymienianie wszystkich mozliwyh. JESTEM FACETEM Z REGULY NIE INTERESUJA MNIE BABSKIE \"zajatki\",ale ten watek mnie zaciekawil i to bardzo,do tego stopnia ze sie wypowiem.Po pierwsze to powinna sie pani wstydzic za swoje zachowanie(wiem ze prawda boli i nie tego oczekuje czlowiek uslyszec)ale prawda jest taka ze w wyzej przytoczonym fragmencie PANI SZANTAZUJE,ODGRAZA SIE TEJ OSOBIE(nie mowie ze tylko pani jest tu winna,ja poniosly nerwy,moze mloda i naiwna jeszcze),ale pani prezentuje na litosc Boska \"szczebel prawniczy\"takie zachowanie po prostu nie jest na miejscu,a pozniej tylko wysmiewanie kto jest psychiczny a kto nie,chyba jestescie wszystkie po troszku!pozatym jak na dloni dziewczyna napisala co zrobila,co planuje zrobic w sprawie tego faceta(co ja napastuje,mam zone i gdyby mojej zone spotkalo cos takiego to nie recze za siebie)i w dupie bym mial czy ktos posadzilby mnie pozniej o rasizm czy nie!)a pani ja postraszyla Sądem i dziewcze sie wycofalo!

Gość edziu777
aha i jeszcze jedno,tak jak ktos juz slusznie tu zauwazyl,w dzisiejszych czasach,slowa"dyskryminacja i rasizm" sa mocno naduzywane,stracily swoje pierwotne znaczenie,czlowiek wypowie jedno nieprzychylne(komus)zdanie i juz afera,czesto zla opinia kogos na czyjs temat nie bierze sie z "powietrza"tylko z przykrych doswiadczen z zycia codziennego! prosze pomyslec o tym Traci!

Jesli tak Pana zaciekawił ten watek, to bardzo proszę zapoznac się z resztą wypowiedzi tej Pani na wizaz.pl. Było ich sporo, ale wyłania się z nich jakis obraz człowieka. Ja sobie zadałam wczoraj ten trud i poczytałam tak wątek wolna3 jak i wątki sissy29 (to ta sama osoba i tą sama osoba jest mulinka) . To co tam zobaczyłam wyglada jednoznacznie. To osoba niezrównowazona psychicznie i bardzo agresywna i zaczepna a momentami chamska. Nie wierzę w to, że ktos ją napastuje, ba zaczynam watpic w to, że mieszka w Stanach. Nawiasem mówiąc to mulinkaa (z tego co wyczytałam na wizaż.pl) ma 30 lat. Wiec ani taka młoda juz nie jest ani bezbronna i naiwna. I proszę mi teraz wytłumaczyc, jak osoba 30 sto letnia może brac na powaznie jak ktoś W SIECI, ktos kto całkiem jej nie zna, nie wie jak sie nazywa ani gdzie mieszka, jak może brac na powaznie słowa: podam Cię do sadu?! I przychodzic tutaj i pytac wszystkich wokól czy ma się czego obawiać?! Czy dorosły człowiek się tak zachowuje? Litości... Dajmy spokój tej sprawie bo jest niepoważna i tylko obraża inne osoby, a mulinke jeszcze raz proszę aby we własnym interesie poszła do psychiatry. Dziekuję za uwagę.

W pierwszej części mojej poprzedniej wypowiedzi piszę oczywiście o mulince, zaznaczam to, bo wydaje mi sie, ze niezybt jasno to wyraziłam.

Gość edzio777
przeczytalem i odpowiem:mulinkaa,sissy czy kto tam jeszcze wie to taka sama osoba jak tysiace w sieci,owszem z jej wypowiedzi mozna wywnioskowac ze jest osoba b.mloda nerwowa typ:czlowieka choleryka,pozatym panie na forum nie zachowuja sie lepiej od tejze osoby,nagaduja,prowokuja zaczepkami,wyzywaja sie,czy tak zachowuja sie dorosle osoby czy 16 latki?po co te dalsze odpisywanie kiedy podobno sam temat zostal wyjasniony,po co te ocenianie kto jest chory a kto nie(wedlug mnie wy wszystkie powinnyscie sie leczyc,tylko co jednemu przystoi to drugiemu juz nie bardzo, pisze o p.prawnik),pozatym jak czytalem wypowiedzi chyba sissy (to wszystko bylo ok do mometu w ktoryms tam jej poscie )sissy zle(nie tak jakby sobie tego zyczyla Traci) o ludziach odmiennego koloru skory,podala tam chamskie zaczepki jakiejs murzynki w pracy jej sasiadki czy znajomej,i co pani Traci zrobila:atak,nagonke,a sissy stala sie nr.1. dla tejze osobki(traci) bo jak sissy smiala miec swoje zdanie,albo jak mogla zacytowac,przytoczyc czyjes przykre doswiadczenie!takze pani Traci nie byla taka wporzadku w tym momecie,ja sam mam 17 letnia corke,o ktora sie martwie gdy wychodzi wieczorami z grupka kolezanek!