Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mulinkaa

mam pewien problem ktory nie daje mi spokoju!

Polecane posty

Gość heheheh
Sissy,proszę Cię.... Już sie więcej nie ośmieszaj,powinnaś zaszyć się gdzieś w domu-pokazałaś swoje zdjęcie tez na gazeta.pl i bulwersowalas sie jak cholera ze masz piekne wlosy!!! bueheheheheh Nie boisz sie ze jestes wysmiewana kiedy wychodzisz z domu?Powinnaś. POza tym na każdym portalu piszesz inne rzeczy...ciekawe.... Jutro poszukam linka...

Gość heheheh
Proszę bardzo-oto jeden z wielu wątków Ani-pod jednym z równie wielu nicków http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=65024868&a=65024868 Bajkopisarka jakich naprawdę mało.

Gość opok6
i co glupia pipo nic sie nie wyswietla!

Gość sierota.......
a wyswietla sie ale jak mulinko nie umiesz usunac spacji z linka to juz Twoj problem.

Gość heheheh
Toż to MUŁ a nie mulinka huehehehehe

Gość i co mulino
Co tak mulina przycichła? Argumentów brak? Wyobraźnia nawala?

Gość kuba.z.k.l
Mulina ale ty brzyydka jesteś! jesli ktos jest taki ochydny to powinien byc chociaz miły..bua,ha,ha

Gość hehul
nie wyswietla sie cipo glupia,heh sproboj jeszcze raz!moze ci sie poswieci!

Gość abcdefghijklmnoprstuwyz
Ooooo,mulina wróciła:D Wszystkim się wyświetla tylko Tobie nie... hahahahahaha,pogłówkuj trochę!!!

Gość wizazanka
nie wim czemu ale jak wklejam ten link to mi się pokazuje, ze strona zostala skasowana, czy mozecie mi powiedziec jak znalesc ten watek jak wejde na strone głowną? gdzie szukać? chce go zobaczyc

Gość hahahah
Z tym,że w adresie po 72, jest spacja,którą musisz usunąć. Mogłabym wkleić tu od razu link do zdjęcia Ani,ale cała dyskusja warta jest przeczytania. Zarówno ta,jak i inne dyskusje tejże osoby. Wydaje mi się,że autorka wątku już się tu nie pokaże.Myślę,że teraz dopiero się zaczęła wstydzić.

Gość wizazanka
dzięki, tym razem działa, ten sam styl ,chyba nawet to samo zdjęcie co na wizażu, znowu wymówka to nie moje i klonowanie nicków, nie ma wstydu ta dziewucha

Gość heheheh
Wizażanko,polecam przeczytać wszystkie wypowiedzi Mulinki na gazecie-już nie wiem jak o niej mówić/pisać. Jedno jest pewna,już się tu nie pojawi i nie będzie nikogo obrażać-no,chyba,że podszyje się pod kogoś i będzie klęła-bo to BARDZO możliwe:))

Gość ++++ktos
Hej mulina! Czekamy na Ciebie i Twoje głupkowate odzywki! No wracaj i pozwol nam sie jeszcze troche pośmiać...:-))))

Gość heheheh
Nie ma szansy,już nie wróci. Już teraz chyba się dopiero zawstydziła. I dobrze,nie będzie nikogo obrażać przynajmniej

Gość aszkinka
to jak to w koncu jest Tarci?najpierw piszesz(na forum wizazu) ze to nie prawda ZE NIE MA ZADNEGO MOLESTOWANIA, a pozniej ze to jest TYLKO NAGABYWANIE A NIE MOLESTOWANIE?to zdecyduj sie,i na litosc boska skoncz bronic tego goscia,tylko dlatego ze jest czarny!!!!!!!!!!!!

Gość grossi
przeczytalam to wszystko na wizazu ,co tam podalas.wiesz ty jestes nienormalna i przestan wymyslac co rusz nowe nicki bo i tak wiadomo ze to caly czas ty.jakos nigdzie niezauwazylam ,zeby ta dziewczyna go bronila.przeczytaj uwaznie jej wypowiedzi bo znowu sie osmieszasz.pozatym znam cie z innych for i wiem ze jestes straszna klamczucha wiec pewnie i to wcale nie jest prawda.

Gość aszkinka
ptanie do tarci:a jezeli (przypuscmy) ta osoba jest faktycznie chora?ma moze i nawet jakas chorobe albo depresje to jest to powod do tego aby kpic z jej choroby?nasmiewac sie?a gdyby ktos z ciebie tak sie nasmiewal?jakbys sie czula?dobrze by ci bylo?powinnas troszke pomyslec zanim kogos osadzisz!a taki byle jaki powod jak obrona murzyna ktory o cos tam zostal posadzony,no wybacz! p.s.

Gość sissy29
a ja mam pytnie do Traci vel warszawianka za co ty tak mnie nienawidzisz?za to ze mialam odwage na GLOS POWIEDZIEC co mi sie przytrafilo?bardzo bym chciala wiedziec?wrecz umieram z ciekawosci!

Gość sissy29
do warszawianki:nic o mnie nie wiesz!nigdzie nie napisalam ze jestem dumna z bycia rasistka!!!!!!!!!!!!!mam tylko bardzo niemile doswiadczenia z tymi ludzmi,mam prawo wyrazic swoja opinie w taki sposob jaki chce! akurat tak zycie sie potoczylo ze znam"te"osoby z gorszej strony,mnie tez jest b.przykro,uwierz mi,tak mam depresje,a to juz kolejny powod aby wypisywac o tym na forum wizazu?!pozatym skoro chcecie zamknac ten watek(ja tez) to po jakiego diabla tam ciagle pojawiaja sie jakies glupkowate posty "a pamietacie sissy zrobila to a tamto....."tania darmowa rozrywka?co?

Gość sissy
wiadomosc do wizazystekz forum emigrantek:wyjezdzam na dluugo,nie mam zamiaru nigdy wiecej wchodzic na zadne z forum wizazu ani inne....mam dosc.....nie mam nerwow na to!zegnam! p.s.nigdy nie byla i nie jestem rasistka(w w ieku 16 lat podkochiwalam sie na wakacjach w Grecji w czarnoskorym)! wiem ze moje slowa dla Was niewiele znacza ale przykro mi za to wszystko,za te klotnie,wasnie,obrazania,za te raniace slowa,zycze Wam wszystkim dobrego zycia,zegnam Sissy!

Gość sissy
aha i jeszcze jedno: i najwazniejsze fotka wstawiona na forum:wizazu(od nickiem sissy)oraz na ,gazety,kafeteri niestety nie jest moja znalazlam ja na foto-blogu (bardzo przepraszam ta osobe ze narazilam ja na smiesznosc,ze ukradlam jej foto,jest mi przykro,naprawde)!wiem ze nic nie tlumaczy mojego zachowania,zreszta ta dziewczyna umiescila juz informacje pod tymze zdjeciem ze jest ono ukradzione....

Gość kuba.z.k.l
Lecz sie idiotko!!!!

Gość do mulinkaa
I co ostatnio wymyslilas ciekawego ??? Bo bysmy sie mogli posmiac ...