Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inna dziewczyna ... ......

CZy musze mu mowic ze jestem dziewica?

Polecane posty

bo...no to jest troche krepujace dla mnie bo mam jzu troche latek a on jest jednak sporo mlodszy... czy mam mu powiedziec czy nic nie mowic ....i "dzialac"?

Gość plusik
hahahahha dobre normalnie żart jakis

lepiej powiedz dlaczego musze mowic?

czy to cos zmieni jak nie powiem? hahahahha dobre normalnie żart jakis mi nie jest do smiechu:(

no wlasnie ...ja nie wiem co robic..zastanawiam sie jaka roznica czy mu powiem czy nie? co to zmieni?

Gość plusik
ona ma 13 lat

Gość llllkkkkkkkkkkkk
Słuchaj ja mam 22 lata a moj facet jest 3 lata młodszy ode mnie. \On doświadczony, ja dziewica:) Powiedziałam i żyję hehe a on cierpliwie czeka:)

Gość plusik
ale od niej ucieknie

nbardzio zabawne:) mam 24, on jest 4 lata mlodszy:( troche za dlugo z tym zwlekalam ale coz, tak wyszlo:(:(

Gość llllkkkkkkkkkkkk
Co to zmieni?? Kochasz go czy nie??? Jeżeli kochasz to bądź z nim szczera!!! To będzie kłamstwo wobec ukochanej osoby.

po pierwsze - nie jest to powod do wstydu po drugie - uwazam ze bedzie lepiej dla was obojga - facet nie bedzie zaskoczony jesli cie cos zaboli, lub polecie troche krwi a ty bedziesz sie czula lepiej jesli bedziesz wiedziala ze on wie i odpowiednio zadba o ciebie

no ale on mysli ze ja mam to za soba....i zreszta boje sie ze mnie wysmieje ze niby w tym wieku ble ble ble

Gość llllkkkkkkkkkkkk
Spokojnie inna dziewczyno:) Ja tez dlugo zwlekałam i pewnie jeszcze trochę pozwlekam, ale teraz się z tego cieszę i on też:):)

Gość llllkkkkkkkkkkkk
Z pewnością będzie zaskoczony, ale jasne, zę to nie powód do wstydu.

powiedz przy okazji,wcale nie uwazam,ze to cos wstydliwego,wierz mi,ze faceci to akurat cenia:)

tego doslownie mi nie powiedzial... ale ja to wyczuwam...z jego rozmow...poza tym facei przewaznie mysla ze jak dziewczyna jest ladna itd i inni sie za nia ogladaja to pewnie ma juz to za soba cos w tym stylu mam nadzieje ze nie zamieszalam:)

Gość golebicabrzydula
teraz wiekszosc sie wstydzi bo dziewczyny robia to juz w wieku 16 lat jak madry facet to sie ucieszy ze bedziesz tylko jego i ze choc jestes ladna i kazdy chce cie miec to TYLKO jemu sie to udalo powodzenia:)

rozumiem myslalam ze moze dalas mu to do zrozumienia, zeby byc moze na poczatku znajomosci zrobic wrazenie bardziej diswiadczone - wtedy byloby glupio ale skoro tak....mysle ze naprawde nie bedzie problemu nie ma prawa cie osądząc za sposób w jaki dysponowałas ciałem w przeszłosci - szczegolnie za TAKI sposób

Gość ja ci powiem z doświadczenia
Ja nie powiedziałam. Nie rozmawialiśmy o tym wcześniej, potem wyszlo spontanicznie... nie bylo jak. Nie krwawiłam i nie zorientował się. Dowiedział się po kilku miesiącach. Szok. Chyba poczuł się oszukany. Cały czas do tego wraca. Wiem że wygodniej jest nie mówić. Ale to jest bardzo egoistyczna postawa.

Gość golebicabrzydula
,wcale nie uwazam,ze to cos wstydliwego,wierz mi,ze faceci to akurat cenia skad wiesz? jestes facetem? ja znam paru takich ktorych dziewica w tym wieku odstrasza i uwazaja ze to nienormalne!

Gość golebica brzydula
a ile masz lat? to juz bylo podane..czytaj wyzej :)

Gość z innej beczki pyt
a ja troche inne pytanie jak to jest z tym krwawieniem? obfite czy tylko kilka kropel? no i co potem zrobic jak juz bedzie po? przeciez to przescieradlo zakrwawione .:(