Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama_25

Mamy wielodzietne

Polecane posty

Gość Mama_25

Hej, czy są tu mamy wielodzietne? Ja mam 2, w wieku 2 lata, rok i kolejne w drodze, jak sobie radzicie

Gość mamciakumamcia
Masz 25 lat i 3 dziecko w drodze :-) o raju,ja 18 lat temu miałam 23 lata i zastanawiałam sie czy zajsc w ciaze za namową mojego faceta ,no i zaszłam i ur. majac 24 ale to było 18 lat temu,a w tych czasach to na pewno tuz przed 30 nie ur.bym dziecka a o trojce w tak młodym wieku to nawet myslec kiedys nie chcaiąłm a co dopiero teraz

Gość gfhjfjsdgr
nieeeeee oszalalas???? nie wiesz co to tabletki???

niemożliwe że jest jeszcze ktoś kto jest w takiej samej sytuacji jak ja ;) ja w tym roku skończę 28 lat. syn ma 2 lata, córka 9 miesięcy i czekam na kolejnego bobaska. chcę mieć duuużą rodzinę. trudne się wszystko wydaje dla kogoś kto tego nie doświadczył. ja jestem szczęśliwa i nie wyobrażam sobie żeby było inaczej.

gfhjfjsdgr, no wlasnie czepia sie , przeciez nie ty utrzymujesz jej dzieci a ja cie podziwam , ja mam 29 lat i jedno dziecko , od 6 miesiecy sie zastamiam nad drugim , ale jakos mi ciezko podjac decyzje Pozdrawiam 🌼

kurcze ja tez bym chciala miec min. trojeczke no ale musze jeszcze troche poczekac :-):-):-)

no to cos dla mnie my planujemy miec 3 dzieci :) maz najchetniej chcialby 4, ale mysle ze 3 nam wystarczy :) w mojej rodzinie panuje modna na jedno dziecko w dodatku bardzo pozno... postanowilam sie wybic :) mam tylko chrzestna ktora ma 4 corki i po 40-tce na wakacjach w Hiszpanii zaszla w 5 ciaze :) - urodzila synka maja wlasny interes, dom , kazde ich dziecko ma swoj pokoj dla mnie malzenstwo moze miec i 8 dzieci skoro takie jest ich marzenie i stac ich na utrzymanie :)

Gość Mama_Zosi
Ja mam dwójkę 3,5 i 17 miesiecy i marze o trzecim. Gdybym była młodsza i zdrowsza to nie czekałabym ani chwili .....

Ja mam 2 chłopców, 3,5 i 2mc. Marzę o córce. Może za kilka lat, ale niestety mój mąż nie chce, więc muszę uszanować jego decyzję:(

Gość emka023
hejka wszystkim ja ma tez dwojke dzieciatek 2.5 i 3.5 latka a mam 24 lata jestem bardzo szczesliwa i wieze ze kazda mama da sobie rade pozdrowionka dla wszystkich mam **mama_25 napewno dasz rade

Gość zona araba
a ja oczekuje mojego pierwszego dziecka..planowo powinni juz byc..ale nie chce;)....ale w przyszlosci chcialbym miec jeszcze 1 albo 2..

Gość ja mam czworke

Gość izdebnik
Witam wszystkie mamy ja jestem dumną mamą piątki dzieci (23 lata 20 19 18 12) a teraz z wielką radością i z pełną świadomością powołaliśmy do życia nasze 7 dziecko (zmarła nam córeczka urodziła sie w 6-mcu życia walczyła 2 tyg. o życie niestety nie udało się...) czerpię z macieżyństwa dużą satyswakcję, a międzyczasie robię coś dla siebie czuję sie spełniona...choć mażę o studiach ale powoli...Mam dopiero 41 lat hi hi hi

Gość A ja mam Macka
Hej,🖐️ ,podziwiam i zazdroszczę;-) Też bym chciała miec trójeczke,(narazie mam jedno) ale chyba psychicznie bym nie dała rady.

Gość głupie baby z was
obkładacie się w te dzieciaki jak nienormalne...a ty izdebnik lepiej przyznaj ile z tej piątki to wpadki :O

Gość nu
głupie baby z was - jesteś albo wyjatkowo niesympatyczną "kobietą" albo bardzo rozgoryczoną. Ja mam 36 lat i troje dzieci w wieku 14,12 i 11 lat.Jak umiesz kochana policzyć to wlaśnie ostatnie dziecko urodziłam w wieku 25 lat. Na poczatku bylo trudno ale teraz nie chciałabym mieć ani jednego dziecka mniej -bo dzieci to taka nasza osobista enklawa radości. Trzymaj się mocno " mam-25" będzie super!!!!!!!

ja czekam na drugie teraz... mam 24 lata... moj syn ma 5 lat a corcia ma sie urodzic na dniach ... marzy mi sie 3 dzieci (2 chlopcow i 1 dziewczynka) wiec za jakies 5 lat zaczniemy starania o chlopca jeszcze...

Ktoś tu pytał o mój wiek - w tym roku kończę 35 lat i niecały tydzień temu dowiedziałam się, że trzeci dzidziuś w drodze. HURRA!!!!!

Gość nu
głupie baby z was "milusińska" to Ty na pewno nie jesteś więc może kochana opuść to forum. A tak z ciekawości ile masz lat i dzieci?

I tu Cię muszę zaskoczyć, niesympatyczna osobo pod nickiem "głupie baby z was", może i jestem nienormalna, ale przynajmniej wychowana i kulturalna. A wszystkie moje dzieci były akurat planowane. Proponuję Ci opuścić to forum, jak sama nazwa wskazuje jest ono przeznaczone dla kobiet planujących ciążę, będących w ciąży lub wychowujących dzieci. I bardzo Ci współczuję.

Gość moliza
Jestem trochę po 30 i mam trzy dziewuchy, dwie przedszkolne i najmłodsza kończy 5 miesiąc. Chciałabym za kilka lat, jeszcze przed 40-tką mieć 4, obojętna płeć, bo i tak pewnie znów wyskoczy dziewczyna :) mąż trochę jak to chłop marudził, bo chciał syna, ale jest dobrym ojcem i dziewczynki szaleją za nim z wzajemnością :) dodam, że pracuję i niedawno skończyłam studia podyplomowe (mąż opiekował się wtedy córkami, dał radę, choć pytał, kiedy koniec), mamy sporo znajomych, którzy też mają trójkę lub planują powiększenie rodziny :)

Ja mam 3 chłopaków :) Przed zajściem w trzecią ciążę planowaliśmy (nie na 100%) jeszcze czwarte dziecko, ale chyba już nie dam rady po raz kolejny ganiać z brzuchem ;) Mąż przebąkuje o adopcji, ale nie jestem przekonana do tego pomysłu. Może za jakiś czas.

Gość moliza
a ile lat mają Twoje chłopaki?